2012 ще е по-тежка, предупреждава Шойбле

Според германския финансов министър страната му е добре подготвена
Обновена: 2 яну 2012 19:10 | 2 яну 2012 18:36, Красимир Ангелов
47
2012 ще е по-тежка, предупреждава Шойбле
Снимка: Reuters

2012 година ще бъде по-тежка от миналата година заради дълговата криза и отслабването на конюнктурата, прогнозира германският министър на финансите Волфганг Шойбле в интервю за в. "Билд".

"Тази година много страни трябва да изпълнят ангажиментите си по мерките за стабилизиране на еврозоната", отбелязва Щойбле.

Според него по всяка вероятност 2012 ще бъде по-трудна от 2011 година.

Министърът обаче бе категоричен, че германската икономика е добре подготвена за новите предизвикателства и трудности.

В заключение Шойбле изрази надежда, че ако не възникне нещо непредвидено, в края на тази година гражданите ще гледат по-уверено към новата 2013 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Шойбле
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
4
 
! Отговори
маняк преди 12 години
neverever:::: Прав(а) си.Заради това съм скрил в дисагите на магарето 2 кила СЛИВЕНСКА ПЕРЛА и 3 чатала СТАРОЗАГОРСКИ СУДЖУК. Няма начин да не кандардисам СВ. Петю
26
1
 
4
 
! Отговори
neverever преди 12 години
Маняк, ще мине време и златото ще се обезцени. Преминавай на диаманти. А на 6, който е навикал 4 ще кажа, че 4 е наполовина прав: няма да има пари в кеш след време, за по-добро контролиране. Шведите са първите, които се гордеят отсега с премахването на банкнотите. Но номер 4 за съжаление не е прав за това, че богатите крадци щели да имат трудности поради въвеждане на карти и чипове. Ще ни обират по друг начин само.
25
0
 
4
 
! Отговори
маняк преди 12 години
до Гошо Тъпия>> С магарето на дядо Матей...........Опитах няколко пъти с Чер Мерцедес ,ама не стана.Ееее малко тежко е златото. Пък е и обемно сеното(храната за магарето).ГОШЕ ,,,, ко да направя (да сменя магарето с катър) или( направо керван от Камили)ПАРИ НЕ МИ ТРЯБВАТ >>> ДАЙТЕ МИ АКЪЛ
24
3
 
4
 
! Отговори
баба Вуна преди 12 години
Е накъде повече?
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преписал е от Дянков.
22
1
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
До Маняка: Води...смирен аскетски живот,не поглеждай жени а събирай...злато и дай Боже след...многоо години,като отидеш при св.Петър,той ще ти каже какво да правиш с...него;само не знам,как ще занесеш пред райските врати,няколко тона злато.
21
2
 
26
 
! Отговори
xaxaxa преди 12 години
Немците да се оправят ние си имаме най-добрия икономист в света, който от безработен стана финансов министър, а премиерът ни е чел една книга през живота си - ВИНЕТУ. За такава държава няма кризи.
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕС не ни е виновен, че 22 години управлявани от корумпирани и некадърни мишки сме все зле..Сега се добави и световната криза и положението е много кофти.
19
10
 
4
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Аз съм Метатрон, Аз съм Божието Присъствие!Отново идвам при вас с благата вест за наближаващия прилив на Златният поток, който ще залее чрез огнения Слънчев Вятър вашите земни тела на 11.11.11. Всички светове се отварят и започва най-великото приключение в Космичния Живот. Това е най-знаменателната дата и време, скъпи мои чеда, в чиято реалност се намирате вие. От тук именно започва вашето най-велико пътешествие към Божественото Присъствие пребиваващо в Голямата Централна Вселена на Космоса.Бог не свърша до тук, Той продължава да съществува в още много различни сами по себе си подобни Вселени като вашата. Бог е необхватен в реалиите на безграничния Космос, но пътешествието ви в пределите на тази Голяма Централна Вселена започва сега, и на 11.11.11. предстои големия старт към нея. Пригответе се, затегнете коланите за Великото Пътешествие в неизбродимите светове и измерения!
18
8
 
14
 
! Отговори
До 16 преди 12 години
Да, кризата си има имена - Герб и Тройната коалиция...Еднакви са.
17
1
 
28
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
България е като ***, който сяда последен на масата и плаща сметката?
16
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кризата си има име партия ГЕРБ.
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ще им се израдвам на тъпите шваби, ако някой ден хората си кажат: "Бах мааму! Трета година карам "Мерцедес", една камара пари платих, а пи*ката ми е още 10 см и пак съм грозен! Аз що да не си купя едно опелче?" Всичките им неща са прехвалени, много пари за една емблемка!
14
2
 
17
 
! Отговори
dada преди 12 години
Шойбле колко по зле бе мен ние сме на дъното
13
1
 
8
 
! Отговори
маняк преди 12 години
в начлото на миналата година(01.01.2011) оставих алкохола ,цигарите и ***.От тогава съм си спестил 8,658 кг. злато . Дайте ми съвет!! Тази година кво да правя
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой живял живял.От тук нататък ще става все по-зле и по-зле.Природните ресурси свършват.Нефт, питейна вода, храни, чист въздух.Айде ще се наложи да живеете без тях.Преди живяхте с комунизЪма, сега ще живеете с капитализма, "икономическият растеж" и "свободната пазарна икономика".
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
8 и 10 изтрещяха тотално!Тъпият ти "бог" много се крие, бе ***!
10
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Русия още през тази година трябва да покаже на всички хора на Планетата Земя, че настъпва Велико Време на промени, когато ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО трябва да стане във всеки човек и когато ПЪРВОТВОРЕНИЕТО става ПЪРВОТВОРЕЦ!
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За нас ще е по-добра. Така каза вожда и неговата свита.
8
9
 
2
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 12 години
Година на БОГА.....2012.*************************Днес фактически встъпва в своите права ГОДИНАТА НА БОГА годината за подготовката на хората за КАРДИНАЛНИТЕ промени в Пространството и съдбата на човечеството, което най-накрая ще пристъпи в Новото, съвършено необикновено за него Пространство на високите вибрации!