Роми в Гърция се представиха за родители на русо дете

Семейството е обвинено в отвличане на момичето
Обновена: 19 окт 2013 19:37 | 19 окт 2013 17:55, Петя Славова
82
Роми в Гърция се представиха за родители на русо дете
Снимка: Reuters

Полицията в Гърция задържа двойка роми, след като властите намерили петгодишно синеоко бяло момиченце в лагера им в централната част на Гърция, съобщи Нова тв.

Семейството е обвинено в отвличане на детето. Органите на реда са поискали международна помощ, за да идентифицират четиригодишното момиченце, намерено в централната част на Гърция.

Според гръцките органи на реда, най-вероятно детето е било взето или отвлечено при неизяснени обстоятелства през 2009 г. Първоначално ромското семейство обяснило, че детето е тяхно, но след направени ДНК-тестове се установило, че момичето действително няма роднинска връзка с хората, у които е намерено.

Детето е настанено в болница и се намира в състояние на шок, тъй като е живяло при много лоши битови условия. Гърция е подала сигнал в Интерпол и в международни организации за издирване на изчезнали хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
49
 
! Отговори
Написах коментар преди 10 години
И как да я интегрираш тая *** ***?????
35
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото и да си говорим това се случва само и единствено заради неефктивната ни съдебна система, безмислената полиция и корумпираната администрация. От години коя ли не телевизия направи авторски предавания как не само *** ами и българи търгуват с децата си и като резултат няма никакви последствия ... еми какво очаквате от първични същества дето за една консерва са готови да те убият,като си продадът своето дете крадът чуждото и пак на пазара и защо се получава ... защото сме скапана държава
34
4
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Да отида и аз да стана *** като им е толкова лесен живота мааму *** реалността е такава каквато сте изградили за бъдещите поколения...
33
3
 
50
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Това хубаво бяло дете може ли да го е правил някой ръждав ***.*** са като кърлежа само да смучат сиромашка кръв.А се много плодовити като *** и толкова нахални.
32
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкото дете. Дано да се намерят истинските му роднини. На *** трябва да им се забрани да се въдят като ***. Щом не може да се грижи за децата си, няма да ражда, а не да чакат помощи за 15 деца. При този начин на отглеждане с какво ще е полезно на обществото. След като те нямат мозък и не ги е грижа за децата им и тяхното образование, тогава на всякъде по света трябва да ограничат броя на децата им. Навсякъде са ***, а тези които имат мозък се измъкват от гетото и се интегрират.
31
62
 
8
 
! Отговори
Геле преди 10 години
Тва дете е бугарско.Некоj бугарска жена сакала да си купи лаптоп и немала пари.
30
17
 
1
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 10 години
ALOOO MAKEDONSKI TI SLU4AINO DA SI OTKRADNAL ISTORIATA ALEXANDAR ROM KLEOPATRA ROM MAI NA KRAYA CHTE IZLEZE 4E VIE STE EDNI VARVARI OTKRADNALI ZEMITE I ISTORIATA NA ROM HAIDE OSTANI SAS ZDRAVE .
29
0
 
69
 
! Отговори
... преди 10 години
*** имат традиция за "облагородяване на кръвта". Те крадат деца или жените, които проституират раждат деца на светлокожи и светлооки мъже. С това съпрузите им са съгласни, тъй като белите *** по-лесно остават незабелязани при кражби, джебчиство и пр. Освен това белите момичета се продават по-скъпо. И вместо за търговия на хора да се лежи в затвора те ми ги дават по телевизията като "културна особеност".
28
2
 
102
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Такива същества са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс.
27
0
 
28
 
! Отговори
до 27 преди 10 години
И какво направи по въпроса? Хващай телефона и се обаждай на полицията, не да пишеш по разни сайтове.
26
40
 
3
 
! Отговори
СОЛАКОВ преди 10 години
ДАЛИ Е ТЕСНЯЧЕ ?
25
3
 
56
 
! Отговори
dnes.бг преди 10 години
пичове в София има едно ромско семейство. Те имат две деца - близнаци. Всички в квартала ги знаем, защото родителите на децата са черни *** като кимур, а децата им са бели с руси коси и сини очи. Нека някой да потвърди думите ми. Казвам това е истина. *** крадат бели деца , защото после ги продават за много пари.
24
0
 
35
 
! Отговори
ЕДНА СЛУЧКА преди 10 години
Истината е, че ромите обожават белите дечица и са склонни на такива измами, та въпросния случай написан по-горе може да е от този вид, не казвам със сигурност, просто вкарвам още една вероятност по случая....
23
0
 
61
 
! Отговори
ЕДНСА СЛУЧКА преди 10 години
Преди около 28-30 години на кръстниците ми им се роди син. В болницата взимат бебетата от майките им и ги слагат в отделно помещение, след което ги връщат за кърмене и така до като ги изпишат. Та на кръстницата ми и носят едно мургавичко дете, което тя категорично отхвърля като свое. Какво станало? - Еми ромското семейство разменило бебетата и си взело хубавичкото русо бебенце. Как точно станало - не знам! Но кръстника разбирайки за станалот , пали колата и ги настига , след което разменя бебета
22
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
момиченцито , е родено от майка --което го казва и полицията --българка и продадено на *** , нямала възможност да се грижи за детето , ако неправя грешка знаят и коя е , защото майката е в гърция
21
26
 
1
 
! Отговори
рус преди 10 години
В наше село и околията е пълно с руси *** и това да е новинааа!!!Дано има повече такива деца за да се разреди малко *** ген.Така че русо *** не е новина в България но в Гърция явно е голяма рядкост!???
20
7
 
23
 
! Отговори
ш. преди 10 години
Синеоко дете е получило ген на сините очи и от двете страни - и от майка си, и от баща си (при тях генът може да е бил скрит и да не са имали сини очи). Дори само единият от родителите да е чист ***, детето не може да е синеоко.
19
0
 
38
 
! Отговори
nn преди 10 години
никак не е срамно да наречеш *** - ***! все едно арабина да се обиди като го наречеш арабин! друго е, ако нашите политици се припознават в *** и затова променят истинските неща с измислени! а тия - директно на разстрел!
18
18
 
17
 
! Отговори
дони преди 10 години
преди 4-5 години,когато се строеше язовир цанков камък,доста австрийци и германци и холандци работеха там и *** си пращаха жените да изкарват по някой лев та и ако могат да забременеят,че да се родят русички синеоки дечица,че по-добре се харчат..та като го гледам на каква възраст е - като нищо ше е от тая серия..
17
19
 
4
 
! Отговори
koko преди 10 години
Нещо не ми се верва. Те си имат цяла камара, за какво им е още едно?