Българска студентка е убита в Германия

29-годишната Мария Н. е била разпозната от своя колежка
Обновена: 17 фев 2014 20:43 | 17 фев 2014 20:16, Петя Славова
73
Българска студентка е убита в Германия
Снимка: Reuters

29-годишна българска студентка е открита мъртва в германския град Хале, близо до Лайпциг, съобщи  bTV.

Тялото на Мария Н. е открито в река на 7 февруари, а според направените разследвания се е оказало, че момичето е удушено и впоследствие е хвърлено във водата.

Полицията в Германия разпитват познатите й от общежитието, където е живеела студентката.

Студентката е разпозната от своя колежка, направена е и ДНК експертиза. Съквартирантката обяснила, че не е обявила Мария за изчезнала, защото едва се познавали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
15
 
! Отговори
Bulgatani преди 10 години
До Анонимен 40Откъде черпиш тази глупост, приятел? Не те ли е срам от това?
34
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Сиренцето в капана за мишки е безплатно..Стипендии фондации , набират шпиони.. за да убиват и грабят
33
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бюджета на най-добрите университети по 2 милиона долара на студент.. не таксата а бюджета като разделиш на студенти. Студентите са два вида 1-вид Евреи и Масони.. 2-вид Най-добрите *** събрана от целия свят. 2-рия вид са Еничари или прецакани.. Ограбени в ползва на ционистите.. Една много добре пресметната система за грабеж и купуване на еничари.
32
0
 
2
 
! Отговори
до ODESSA преди 10 години
аз на себе си съм помогнал достатъчно,за съжаление не се чувствам достатъчно силен за да помогна всички
31
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Направо нямам думи какви нагли хора има! Не всички родители имат пари да издържат децата си да учат, още повече в Германия, Англия и т.н. Представете си, че въпросното момиче е работило години, за да си позволи да учи.Има си разследващи органи и те ще кажат какво е вършила и какво не! А за мъртвите или добро или нищо!
30
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кофти за момичето, но много студентки тръгват с *** и араби заради пари, за което заплащат с натъртвания, отоци, аркади и понякога като тази, за която са писали по-горе...
29
0
 
3
 
! Отговори
ОDESSA преди 10 години
33. А защо не ти? Защо трябва да се ражда някой да ти помага? Ти мъж ли си одер вас? Защо не си помогнеш сам?
28
34
 
22
 
! Отговори
ЧУЖБИНА!!!!!! преди 10 години
БЪЛГАРКИТЕ НА ЗАПАД СЕ ЗАНИМАВАТ С АРАБИ И МЮСЮЛМАНИ МОЖЕ ДА НИ ВИЕ ПРИЯТНО ТОВА КОЕТО ПИША НО Е ТАКА ,АЗ СЪМ ВИДЯЛ МНОГО И ЗА ТОВА ВИ КАЗВАМ КАК Е СРАМ И ПОЗОР С ШИПТЪРИ ,АРАБИ ВСЯКАКВА ПАСМИНА СИ ИМАТ РАБОТА С БЪЛГАРКИ КОЙТО Е В ЧУЖБИНА МОЖЕ ДА КАЖЕ НЕ СИ КРИВИТЕ ДУШИТЕ 20% ОТ БЪЛГАРКИТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ХРИСТИЯНИ 80% СА ХВАНАЛИ ЯКО *** СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ Е ТАКА.
27
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на ЗападОбучението по Хуманитарни науки , е обучение на Ралигиозни Фанатици.. Много от хуманитарните науки не са науки а либерални религии , за да завършиш трябва да си фанатик и господ мамона да ти се явява на сън много често.. При точните науки - идеите на студентите биват подлагани на грабеж в ползва на техни колеги Евреи Ционисти или в ползва глобални компании.. Винаги печелят Евреи като Бил Гейт и Зукърбърг.. И след това почват едни съдебни дела на кой е идята..
26
8
 
5
 
! Отговори
до 28 преди 10 години
всичко вече е видно,даже в техните западни държави където покрива и храната са ти подсигурени от раждането хората са превърнати в сиви мишки,материално-консуматорски сиви мишки,душевно и морално смазани от безмилостната капиталистическа система.Големият въпрос сега е-ще се роди ли героят,геният,който да намери златната политико-икономическа среда от последните 120 години,за да превърне светът в красиво място за живот
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Райнаами да,то като нямаш какво да правиш-учиш,че после ти ще избираш кой да работи по твоето мерило.направо да не си ми в къщата
24
3
 
21
 
! Отговори
Bace до 21 преди 10 години
До РайнаРайне и аз имах една дето учеше даже имах глупоста 10 г да живея с нея . После от учене даже деца не пожела да ражда ! Сега е професор е получава на година 150000 евро и какво от това ? Аз като по-*** си останах само с едно више но съм щаслив когато заведа децата в сладкарницата и видя усмивките на лицата им ! Дано поне деца имаш иначе ученето е плюс и то огромен не го отричам . А в Гермаия съм срещал такива дисове акъла ще ти се вземе
23
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 23 Бил съм Студент в 2 Български и Един Английски.. Обучението по икономика и мениджмънт на Запад е все едно едно се обучаваш по религия в ислямско медресе.. И се произвеждат едни либерални Фанатици , обучават ги да поробват , да грабят и убиват
22
3
 
8
 
! Отговори
до ODESSA преди 10 години
Комунисти и фашисти има само тук. Особено комунисти - висша форма на фашизма.Действително там полицията пипа яко!!!
21
1
 
16
 
! Отговори
ОDESSA преди 10 години
Не пропускате случай да се псувате кой бил комунист и кой фашист нали? Това е криминален случай. Немската полиция си знае работата.
20
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
който не верва нека чете всеки студент трябва да членува в някакъв клуб , обикновенно ционистко масонски.. Много са убийствата и нещастните случаи на български студенти които отказват да станат еничари.. Всички помним нещастния случай в Кембридж на български студент на спортен празник , нещастен случай..
19
3
 
25
 
! Отговори
до 20 преди 10 години
Ръсиш невероятни глупости! Вероятно не си бил изобщо студент, не на запад, но даже и на изток...там хората учат, за да станат професионалисти, тук за да получат дипломи!Там знаят защо учат - тук учат без да знаят защо...вероятно си от тях...
18
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По времето на ГЕРБ не убиваха български студентки в Германия.....
17
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може да е членува в някакъв Ционистки масонски клуб като американския Череп и Кости.. Всеки студент на запад го задължяват да членува в някаква секта на Ционисти и Глобалисти.. Тези които не стават за еничари ги убиват.
16
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на 29 може да учи магистратура.. обикновено хората поработбват 1-2 години и тогава отиват за магистратура..