Предпоследно: Георгиева все пак взима ресор "Бюджет"

Така тя ще стане и един от зам.-председателите на ЕК
Обновена: 8 сеп 2014 09:24 | 8 сеп 2014 09:24, Камелия Цветанова
54
Предпоследно: Георгиева все пак взима ресор "Бюджет"
Снимка: Булфото, архив

Кристалина Георгиева, която е номинирана за втори мандат като еврокомисар, ще получи ресор "Бюджет" в бъдещата ЕК по последна информация на кореспондента на БНР в Брюксел.

Още по темата
Очаква се да й бъдат поверени и отговорности, свързани с човешките ресурси в Еврокомисията, както и да бъде един от заместник-председателите.

Днес и утре предстоят последни уточнения по ресорите на еврокомисарите. Очаква се в сряда председателят на следващата Европейска комисия Жан-Клод Юнкер да ги обяви официално.

През тази седмица списъкът ще бъде внесен в Европейския парламент и там ще бъде определен график за изслушванията пред комисиите, пряко свързани с бъдещата работа на всеки от кандидатите.

Преди дни специализираният по въпросите на ЕС сайт "Юрактив" изнесе  информация, според която полският вицепремиер Елжбета Бенковска ще получи ресор „Бюджет“, а Георгиева ще поеме данъчната политика и борбата с измамите в ЕК и така ще се размине с поста на заместник-председател на ЕК, защото за да заеме поста, тя трябва да отговаря за бюджеат и финансов контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PRODAJNIZI VMESTO DA POKAJAT ODOBRENIE I GORDOS 4E EDNA BALGARKA E PRIZNATA I IZDIGNATA NA TOLKOVA VISOK POST V OBEDINENA EVROPA TE PLÜJAT BOKLUZI VAV VSJAKA DRUGA STRANA PO SVETA TAZI JENA 6TESE DA POLU4i ODOBRENIE OT SANARODNIZITE SI ZA6TO SE 4UDIM TOGAVA 4e 6EPA TURZI SA IZKUPILI STRANATA NI I VE4E DVA PATI NI DOKARAHA DO KATASTROFA
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На кой му дреме какво взима Сталинка. Някаква европодлога взела голям пост.Добре, че няма да и слушам глупостите как ще оправя прираста на България с емигранти.
38
4
 
3
 
! Отговори
Пуканка преди 9 години
На кой му пука какво взема някаква Георгиева?
37
3
 
4
 
! Отговори
стига вече преди 9 години
Ако иска нека да вземе службите : Олаф,Улаф и Хахаф изобщо не ми пука за тая.
36
2
 
8
 
! Отговори
Имани преди 9 години
Що се е снимала с чадър:-)))??? Финансови терористи!!!!
35
2
 
9
 
! Отговори
Здравствуйте преди 9 години
Кристалина не е кръстена на Сталин, а на стъклото " кристал ". И не взема заплата от 30 000 лв. месечно като еврокомисар, а нагушва 55 000 ? месечно, а има и отделни екстри - за самолетни билети, за храна и за още Господ знае какво !
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази КриСТАЛИНка нищо не направи след наводненията във Варна, Мизия. Нищо няма да направи и за Бургас, ама не я е срам да си иска втори мандат да цоца!*** комунистка.
33
1
 
5
 
! Отговори
До 36 ПУК преди 9 години
Е, аз само бързо сменям канала. ББ, РП и КГ просто не мога да ги понасям на телевизора ми.
32
11
 
7
 
! Отговори
zoro преди 9 години
от толкова комунистически тролчета в този сайт ми се повдига.
31
1
 
5
 
! Отговори
Sie in-haber si nein преди 9 години
kakvo mojese Kristalnata Retkaia da napravi za bedstvastoto naselenie v Ukraina i kakvo napravi za sebesi?eto tova e kantara. nekoi da ia 4u nesto da obeli duma? bukva da bese kazala. abe da izmu4i "well"- Sie in-haber si nein
30
7
 
15
 
! Отговори
ПУК преди 9 години
........ЩОМ ВИДЯ БОКО И ТАЗИ КАКА НА ЕКРАНА ГАСЯ ТЕЛЕВИЗОРА......
29
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко пъти Георгиева обясни, че за да се отпуснат помощи от ЕС, трябва искане от държавата. Е, защо исканията се бавеха? Тя не може на своя глава да разпределя парите.
28
2
 
9
 
! Отговори
fgj преди 9 години
Горкото маймунче ,сигурно има запек постоянно.
27
12
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 9 години
Браво! Успех!
26
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сталинка с нищо не е помогнала на България, толкова бедствия станаха, а тя излиза по ТВ и като Майка Тереза заявява че щяла да дари 5 000лв. (от 30-те хиляди които взима на месец) за бедстващите в Мизия. НАГЛОСТ!Ние по-добре да нямаме еврокомисар, ако ще са такива като леля Сталинка или пък мекотелото ***...долни слагачи и кариеристи.
25
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БългаринБългарин, ако си българин няма как да подкрепяш тази жена, която каза "Приемайте повече сирийски бежанци да ви помагат за решението на демографският проблем."Няма нужда от коментар, тази жена е българка само по гражданство, но явно отдавна е загубила българското си самосъзнание.И вижте как до последно я размотават, ясно какви качества има, освен да се слага на Барозу(и сега на новите чиновници), за друго явно не става.Трябва да отговаря за хигиената в сградите на ЕС в Брюксел.
24
21
 
7
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Егати българщината ! Един не написа ...браво, успех! Само завистливи злобни поплювковци , и очакваме тази нация да просперира...
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже, какъв ***.лизец трябва да си, за да си кръстиш детето СТАЛИНКА?По същият начин, ако се беше родила десет години по-рано,продажните и родители щяха да я кръстят ХИТЛЕРКА!
22
21
 
3
 
! Отговори
С БСП напред! преди 9 години
Ако Станишев не пречеше, тя би заела по-добро място. Нарочно се забавиха с предложението, докато стана късно. Та кой е чувал за полякинята Елжбета Бенковска и с какво тя е по-подходяща? Или щом не е Вигенин, много му здраве на имиджа и представянето на България! Така БСП мисли за държавата си. За себе си Станишев знаеше какво да направи. "След мен и потоп!" То пък, уви, стана в буквалния смисъл!
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес този пост, вчера друг пост...ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА за бедния и гладен народ!