Работно време за жриците в Брюксел!

Предстои общинарите да одобрят допълнителното регламентиране
3 сеп 2015 15:15,
40
Работно време за жриците в Брюксел!
Снимка: архив, Reuters

Проститутките в Брюксел ще почиват задължително в неделя и ще имат нормиран работен ден, ако общинарите одобрят ново предложение за допълнително регламентиране на най-древната професия.

Общинските съветници в квартал „Сен Йос“, където са съсредоточени 80% от жриците на любовта в Брюксел, предлагат работно време от 8 до 23 часа и почивен ден – неделя.

Проституцията в Белгия е легална и се върши основно в апартаменти, свързани с витрини от холандски тип, в които жените демонстрират външността си и привличат клиентите си.

Общинарите настояват тези апартаменти да бъдат затворени всяка вечер от 23 ч до 8 сутринта, както и в неделя.

Мярката идва след заповедта на полицията за ограничаване на броя на проститутките, които могат да работят в един апартамент.

Според кмета на „Сен Йос“ Емир Кир обаче тя не се спазва и проституцията продължава да е свързана с трафик на хора, оръжие и наркотици.

Според инициаторите по-добре да се ограничи работното време, отколкото да се сложи полицай пред всяка витрина, за да следи за съблюдаването на правилата.

Опозицията в общинския съвет обаче е против, защото смята, че „работното време“ ще изкара проститутките на улиците и контролът върху дейността им ще стане още по-труден, а клиентите ще бъдат в по-висок риск от зарази.

Предложението идва по време на широк обществен дебат за забрана на проституцията, който се води в Белгия. По данни на полицията повече от половината от „секструженичките“ в Брюксел са българки от Сливенско и румънки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: брюкселпроститутки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая на снимката не е ли Марийчето от надежда ?
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
първо квартала се произнася като СЕНТ ЖОСТи второ съм съгласен с колегата 80 проц от сливен и пр.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"българки от Сливен и румънки"?Ха ха ха ха, с по колко слънчеви бани са по рождение?А турците тук да не се излагат! Кой ви е к
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22Бибитко, ти ако не си платиш никоя жена с поне малко мозък в главата не би си легнала с теб. Вмирисан и задръстен грозен пръч.
9
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 15тцъ, българките са най-евтините ***
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В европарламата и комисарите са най скъпоплатените ***.
7
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чорайбе за теб
6
2
 
8
 
! Отговори
:) преди 8 години
Важното е да си почиват проститутките и да се следи кривината на краставиците. Това, че ЕС се пълни с терористи и доказани престъпници... не е проблем.
5
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 9Само българите мият кенефите на турските ресторанти и заведения в Германия. А проститутките са най-много българки. Туркиня няма да видиш да проституира - те ги гледат семейството и децата.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жената на рома се казва Конячка. Понякога Водка или Грозданка. Та искам да кажа че проституцията се извършва предимно от тези високоалкохолни напитки, а не от българки. Джери е вокално инструментална група, приятели на Джипси кингс, които пушат само цига...ри Житан, а по телевизията гледат Романо дуняс и Таборът отива на небето. Скоро съвместен концерт с братя . Егати пауъра!
3
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе, измисляш си. Сам знаеш, че турска *** в Европа и по света няма да видиш. Всичкото *** по в Европа е предимно от българската ***.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От толкова административни мерки на пластмасовите чиновници най-накрая ще изчезне цялото удоволствие и тръпка от е.ането и таз божия благина ще бъде сведена до нормирано откъм работно време, лимитирано до две движения, стриктно контролирано от всички органи и институции, извършващо се задължително със скафандри триминутно физическо усилие. И това за 150 евро, данъци, касови бележки, фактури, едноседмична гаранция и нотариално заверена декларация че в рамките на един месец няма да идваш пак.Мерси
1
6
 
10
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
После викат, че българите мързеливи...:) Не могат да ги откъснат от работа, чак закон ще приемат...