Камерън твърд, няма да се извинява на Тръмп

"Глупаво" и "Неправилно" е да се забранява на мюсюлмани да ходят в САЩ
20
Камерън твърд, няма да се извинява на Тръмп
Снимка: Reuters, архив

Британският премиер Дейвид Камерън каза днес, че няма да се извини на Доналд Тръмп, затова че е нарекъл "глупаво" и "неправилно" предложението му за забрана за мюсюлмани да влизат на територията на САЩ, предаде Ройтерс.

"Няма да си променя възгледите. Казах ясно, че тази политическа идея бе грешна, все още е грешна и ще бъде грешна", каза Камерън в отговор на журналистически въпрос дали ще се извини сега, когато Тръмп стана най-вероятният кандидат на Републиканската партия за президент на САЩ.

Въпреки това Камерън отдаде дължимото уважение на Тръмп, който на практика си осигури тази седмица номинацията на Републиканската партия, след като от надпреварата се оттеглиха двамата му съперници Тед Круз и Джон Кейсик.

"Предвид това колко изтощителни са първичните избори (в САЩ) и през какво трябва да преминат кандидатите, всеки, който преодолее тази изключителна надпревара, за да поведе партията си на избори, заслужава нашето уважение", каза Камерън.

Пристигналият на посещение в Лондон министър-председател на Япония Шиндзо Абе каза днес, че би работил с всеки президент на САЩ, независимо кой ще ръководи американската държава.

"Надявам се, че ще мога да работя в тясно сътрудничество с новото правителство в САЩ, за да можем да скрепим още по-здраво отношенията между Япония и САЩ", каза Абе пред журналисти, когато бе запитан дали би могъл да работи с Доналд Тръмп, ако стане президент. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Lexxy преди 7 години
Логично ! Великобритания е вече препълнена с мюсюлмани, особено Лондон наричан вече не иначе, а Лондонистан. Белите бягат по-далече (white flight).Който е бил наскоро там, е видял това с очите си. Особено източните квартали, няма бял човек. А бурки, фереджете не се броят. И понеже всички нови британци а и чужденците, гласуват в местните избори, разбира се ясно защо Камерон ги защитаваЗагубена работа, загубена държава, и Европа върви натам
11
2
 
16
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Глупаво и неправилно е Камерън да дава акъли на Тръмп.
10
2
 
19
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Какво да прави Камерънчо, нали ще трябва да се подложи на новия кмет на Лондон.
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще видим колко е глупаво, докато в Англия вече има шериатски съдилища и патрули....
8
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Камерън колко е двуличен.Той си издейства от ЕС , да не приема бежанци за 3 години , с к' английска заплаха , че Англия ще напусне ЕС .И сега дава съвет на Тръмп да приема мюсулмани ?Камерън забрани на Тръмп да посещава UK !
7
2
 
21
 
! Отговори
Феликс преди 7 години
Явно Камерън се бои , че ако приеме ислам няма да го пуснат в щатите. А ако не приеме туко виж и хоп -може да го изгонят от великобритания. Сложна му е дилемата на човека.
6
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Седнали *** от *** България, пред монитора и коментират световните личности.Естествено, *** е най-хубав, а големите държави нищо не разбирали.А, като се огледа ***, той в най-големите л******, корупция, крадливи политици, мръсотия, циг***ния и т.н.Ноо..той критикува и осъжда.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям залък хапни , голяма дума не казвай.Но за новите политици такива ценности няма.Те си менят мнението всеки ден и се въртят като фурнаджийски лопати.
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАДЖ МАХАЛ Е НОРМАЛНО ДА КРИТИЗИРА, ВСЕ ПАК ТОВА ЩЕ Е НОВОТО ИМЕ НА БЪКИНГАМСКИЯ ДВОРЕЦ.
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо не идеш да поживеш в Хейс (Лондонски квартал) или из източен Лондон. Тия високомерни робовладелческо-колонизаторски изказвания за равенство на плебса омръзнаха на всички, особено след като заклаха преди няколко години в центъра на Лондон човек. Лондон е станал колониално блато.
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Камерън е американска марионетка, неслучайно подкрепя загробващият евросъюза договор TTIP, заплашва да разруши ЕС с напускането на Великобритания, а сега Вашингтон го активира и срещу Тръмп.
1
2
 
38
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
Какво да прави Камерън и неговата не е лесна!С тая бурна ислямизация на обединеното кралство,скоро повече от половината ще са ря.з.а.ни.Ето и кмет на Лондон ще си имат тия дни....