Люксембург: Унгария вън от Евросъюза!

Само така ЕС щял да запази единството и ценностите си
13 сеп 2016 08:30,
167
Люксембург: Унгария вън от Евросъюза!
Снимка: Reuters

Унгария трябва да бъде изключена от Европейския съюз, каза люксембургският министър на външните работи и европейските въпроси Жан Аселборн, цитиран от ДПА.

"Страните като Унгария, които издигат огради срещу бежанци, бягащи от война, или тези, които нарушават свободата на словото и независимостта на съдилищата, трябва временно, а ако трябва и завинаги, да бъдат изключени от ЕС", заяви Аселборн в интервю за днешния брой на германския вестник "Велт".

По думите му това е единственият начин да се запазят единството и ценностите на блока.

На 2 октомври в Унгария ще има референдум, на който избирателите ще трябва да отговорят на въпроса дали приемат квотите за преразпределение на мигранти в държавите членки на ЕС.

Аселборн направи своето изявление броени дни преди унгарският премиер Виктор Орбан да се срещне с лидерите на останалите страни от ЕС в Братислава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега, всички пребиваавщи в Унгария "бежанци" - мюсюрмански войни да се презаселят в Люксембург!!! Незабавно!!!Щом са им толкова миле на банкерите!!!
14
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Люксембург е грешка на картата.
13
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този чичка Жан определено е с нестандартна сексуална ориентация.Вижте му снимките.Това оправдава отношението му към пришълците.От друга страна,ако Унгария излезе от ЕС,ще я последва Словакия,Чехия и може би Австрия.И Борисов ще се окаже прав,че накрая България,Румъния и Гърция ще останат в ЕС.
12
4
 
39
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Сегашните ни управници не могат на малкия пръст да се мерят с тогавашните. Тогава имахме армия да се опълчим на всеки агресор, за дългове да не говорим. Такъв като сегашния не сме имали за цялата история на България. Браво на унгарците. Умен и проспериращ народ.
11
5
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Няма връщане назад
10
5
 
42
 
! Отговори
Анонемен преди 7 години
Майната им на всички брюкселски *** , които ние бедните държави храним с високите си вноски. Трябва да си завършен *** за да вярваш на глупостите, че България и други държави давали по-малко, но получавали видите ли повече милиони евра от ЕС. Ако е така от къде пари за брюкселски съветници и секретарки? Орбан е днешният вариант на Генерал де Гол. Човек с ясна позиция неподкупна на влиянието на брюкселските простнитутки. Защо наще *** не са като Орбан?Защото обичат милионите.
9
4
 
30
 
! Отговори
Решението преди 7 години
*** - Тръмп - Пен, плюс Орбан!Но на някои не им изнася!
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТиневП-и са управниците ни, а не ние.Ние ще се оправим, ако не ни се месеха европейски съветници и не пречеха умишлено да се разбере кой ни беше заробил с огромен външен дълг преди 27-28 г. и в чии джобове директно са отишли парите!
7
0
 
42
 
! Отговори
Геле преди 7 години
Тия изтрещяха тотално..... Ама то е лесно само да ревеш за някакви "ценности" , когато се случва на другите. Малко *** и малко араби и много бързо ще им мине.
6
72
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Просто унгарците трябва да теглят шута на популиста Орбан.
5
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намери се един свестен ръководител в ЕС и искат да го разкарат. На тях им трябват *** като нашия, които работят за тях, а не за страната си.
4
2
 
69
 
! Отговори
ОщеЕдинЛудЗаВръзване преди 7 години
Европа щяла да запази единството и ценностите си, като пуска през своите граници неограничен брой неидентифицирани нашественици, които са носители на други, антиевропейски ценности и смятат християните за свои врагове, подлежащи на унищожение?!
3
3
 
69
 
! Отговори
zoro преди 7 години
А всички арабели у Люксембург!
2
8
 
53
 
! Отговори
Viktor преди 7 години
разпада на този така и никога съществуващ съюз на равноправни започна по-рано от очакваното
1
5
 
73
 
! Отговори
dsdsadas преди 7 години
Продажници като Люксембургов ВЪН ОТ ЕВРОПА!!!