Малолетен задържан у нас за групово изнасилване в Германия

През април 8 младежи изнасилиха 13-годишно момиче
18 юли 2018 17:23,
83
Малолетен задържан у нас за групово изнасилване в Германия
Снимка: Pixabay

14-годишно момче е арестувано в България за групово изнасилване на 13-годишно момиче в Германия, пишат от "24 часа", позовавайки се на информация на "Билд".

Момчето е седми заподозрян по случая, като според органите на реда участниците в груповото изнасилване са поне 8. Престъплението е извършено в гора в покрайнините на немския град Фелберт.

Още по темата

Все още продължава издирването на още един от заподозрените – 15-годишно момче, а междувременно прокуратурата във Фелберт вече е повдигнала обвинения на задържаните за блудството.

Заключителното съдебно заседание ще се води при закрити врата, тъй като задържаните са малолетни. Все още, обаче, дата за делото не е насрочена.

Според официални източници на разследването двама от осемте младежи са избягали в България. Интерпол също се включи в издирването.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не кажете кой е, а оставяте хората да си мислят, че е ром?
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияАма ти реши, че тези ходят на училище ли? Оптимист си ти. Тези дори Германия не може да ги заключи в класна стая.
18
2
 
22
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Малката *** е под наша закрила ! Няма да бъде осъден !!!
17
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите муджахидини няма начин да не се проявят като вандали и изнасилвачи защото никоя няма дори и да погледне тия с конските физиономии.
16
4
 
35
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Родителите на върналите се в България тийнейджъри също трябва да бъдат наказани ! Вероятно много добре знаят защо децата им са в България по време на учебната година ! Мисля ,че престъплението е извършено през учебната година и малолетните престъпници може би са се върнали в България след сериозно обсъждане на проблема с родителите си ?!
15
49
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много съмнително ми се вижда това"изнасилване".8 човека и то непълнолетни да тръгнат да изнасилват момиче е доста невероятно.Най-вероятно всичко е било доброволно,ама родителите й са разбрали и са я накарали да каже ,че е изнасилване.И етноса им в случая няма значение-има и доста подобни случаи с българи.Изредят се на някоя и тя писне,че е изнасилена.
14
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете са тъкива гадняри👿👿👊
13
17
 
5
 
! Отговори
да се провери преди 5 години
в някой държави готвещи се за прераждане деца правят лечение на дълго чакани майки с нарочно произведени божествена полова семенна течност. Често вкарват бъдещите майки при работници ,в казарми..След лечението обикновенно жените свалят много години,подмладяват се и раждат здрави и красиви деца/девойки/..Целта на набеждаване за изнасилване е подсъзнателно блокиране на лечебните полови контакти между мъже и жени създаващи мощно лечебно биосферно поле./много силни защитници са биковете и кравите
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как може не ги е срам да се гаврят тъка с това невино момиче. Не ги е срам бог да ги накаже и да намерят другите двама час по скоро😡😡😡😡👿
11
36
 
11
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Като гледам някои хора тук много мразят БХК , та чак питат къде е БХК за да защити ромските престъпници ! Дори и те самите знаят ,че БХК защитава роми и други малцинства когато са дискриминирани и правата им са нарушавани , а не когато са престъпници ! Но по-важно е сега да мразите БХК ,че защитава ромите и другите малцинства когато им потъпквате правата ! Затова не се учудвам на подобни бай Ганьовски въпроси - Къде е БХК да защити ромските изнасилвачи ?!
10
1
 
20
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Българчето ....Асен ли се казва?
9
8
 
2
 
! Отговори
да се провери преди 5 години
да не би да са я лекували с полови ласки..подобни лечения се провеждат обикновенно с цел лечение на момичета и момчета от опасни обсебващи..вкл паразитиращи в полови и храносмилателни органи..АКо има набеждаване винаги да се проверява за опасни спец наркотици и пси активни нарко спец добавки вкл и момичетата.
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияСпокойно, те ще пораснат, ще станат на 18, ще ги преместят в истински затвор, ще станат приятелки на някой нео-нацисти или пък боксови круши на същите и. .....така
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК защо мълчи? Или сега са прекалено заети с ИК? *** то ИК се прилага и в ъоя случай само че техния подопечен е бил от грешата страна на у.
6
0
 
32
 
! Отговори
121212 преди 5 години
Знае къде да избяга, в най-законовата държава.
5
1
 
39
 
! Отговори
Жоро-Хъша преди 5 години
Клъцнете му малкото юношеско ...ленце за да му остане това изнасилване последния спомен за секс с момиче
4
0
 
43
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Дори и пълнолетни да бяха престъпниците нямаше да бъдат наказани справедливо , в ЕС законите са много толерантни към престъпниците особено към малолетните и не пълнолетните ! Затова по-добре е медиите да разпространят снимките и адресите на всички тези "юнаци" , пък ще се намери кой да им даде добър урок по морал и право ! Аз бих им дал такъв урок !
3
0
 
48
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Цевта на тезгяха и с голямото мачете...още е малък има време да израсте...
2
14
 
13
 
! Отговори
Хасфалт преди 5 години
Защо задържате момчето, тези неща са нормални в Германия. "Като си в Рим, прави като римляните!:
1
0
 
58
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Помним ... помним.... ромите - навън са българи!