Българин пребит от двама в Шотландия, крещели: Това е нашата страна!

Станал жертва на побой от двама крадци
Обновена: 11 яну 2019 08:50 | 11 яну 2019 08:50, Елка Василева
259

Български продавач на вестници в Обединеното кралство разпространи шокиращи кадри от охранителна камера, на които се вижда как той е станал жертва на побой от страна на двама крадци, които отправили расистки коментари по негов адрес, съобщава в. "Дейли мейл".

Инцидентът е станал пред магазина за вестници на тридесет и девет годишния Илхан Ахмедов в Мъсълбърг в Шотландия миналия август.

Двама крадци поискали от българския гражданин да им даде пари в брой и алкохол. После те пребили Ахмедов жестоко, като през цялото време викали "Това е нашата страна". След побоя българинът бил целият в кръв и с фрактури.

През ноември единият от нападателите - Крейг Дъглас, на 24 години, получил 18 месеца затвор за атаката. Но съучастникът му Боб Клиланд, на 28 години, получил две години пробация, 200 часа общественополезен труд и разпореждане да плати на жертвата 2000 лири компенсация.

Ахмедов, който е в Шотландия от две години, каза, че се е почувствал изоставен от съдебната система, защото единият от нападателите не е бил осъден на затвор и затова решил да публикува и кадрите от охранителната камера.

От кадрите се вижда как Дъглас вика на Ахмедов и на съпругата му Айсел: "Смятате ли, че британците са малцинство, докато вие сте мнозинство? Това си е нашата страна. От Полша или от Литва пристигате тук и трупате пари".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
7
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Българин или български гражданин ,разликата е доста голяма ;) !!!
130
5
 
17
 
! Отговори
В Лондон преди 5 години
избраха кмет пакистанец, преставям си в когато дойдат времената в София да бъде избран за кмет Бат Сали сигурно и ние тука ще сме доста изнервени и ще бием дори съвсем невинни хора и ще крещим това е "нашата страна" . Ама ще е късно.
129
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До от ЮАР Не те разбирам, мой човек. Всеки гражданин на ЕС има право на свободно движение, да се заселва, работи, развива бизнес в друга страна от ЕС. В тези случаи той има право на равно третиране и равни права с местните хора. Толкова е просто. Защо правителствата не го набиват това в тъпите глави на западняците. Защо препочитат индийците, ***, пакитата, арабите. Те така сами са се уплели, че са жалки и смешни
128
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са варвари, които се имат за цивилизовани. Пияндурници на социални помощи, на които им пречат чужденците. Без имигрантите от Европа ще им загинат доста от отраслите.
127
4
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ Е ЧАСТ ОТ ЕС!!!ПРЕСТЪПНОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО НАЧЕЛО С КЕЙТ МИДЪЛТЪН ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ УВАЖИ ВОЛЯТА НА НАРОДА ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ!МЕЙ Е ПИОНКА НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ПО-ВСЯКО ВРЕМЕ МОГАТ ДА Я ОСВОБОДЯТ АКО ТОВА ИМ Е УГОДНО!
126
13
 
19
 
! Отговори
Менто преди 5 години
Тоя като ял шутовете станал българин, като дойде в България турчин, но като отиде в турция му викат гяурин, аман от безродни из.ме.кя.ри.!.
125
2
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПРАВИ СА!!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗВЪН ЕС ТАКА РЕШИ НАСЕЛЕНИЕТО!!!ВЪВ ВСЯКА ДРУГА ДЪРЖАВА ОТ ЕС ТЕ НЕ СА ПРАВИ!!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ Е ЧАСТ ОТ ЕС И ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗВЪН НЕГО!
124
8
 
17
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Турчин се жалва в България за това, че шотландци го нарекли поляк и го гонили от Великобритания, а тамошната съдебна система го изоставила.... Също като трътките, дето им вземаха децата в Норвегия, та отново опряха до "тая скапана държава" да си изплачат мъката.
123
3
 
3
 
! Отговори
от ЮАР преди 5 години
До АнонименВиж се в огледалото. Ще видиш един непълноценно, комплесирано същество, което трудно бихме нарекли човек.
122
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отношенията в Европейския съюз са реципрочни - във Великобритания има европейци, но в другите страни от ЕС живеят към милион и половина англичани. Обаче западняците са толкова прости, че това не могат да го проумеят. И по принцип ние не сме емигранти, а граждани на ЕС. Би трябвало европейците да се уважават взаимно, но не е така. Така че българският гражданин в случая с пълно право е възмутен - това си е гнусна просто.тия от страна на шотландските *** и правосъдието им
121
3
 
22
 
! Отговори
чао британци преди 5 години
Ами ако и ние започнем така с тупаници по английските бабки и дедковци които накупиха къщури в БГ до къде ще стигнем до война ли!?Пияните ге-йчо-вци в поли не са добре дошли в България!
120
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
евала, така трябва. чужденците - вън
119
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А като издлязат от ЕС какво ли ще бъде
118
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми тяхна е по принцип. И аз не бих искал илхановци и мехмедовци да се множат в държавата ми.
117
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да подкрепим човека, какво значение как се казва ?Браво, на тези години да си удариш един спаринг с двама млади си е геройство !!!
116
7
 
5
 
! Отговори
Коза мостра преди 5 години
Ооорс там където пише англоезични имена да се чете тюркоезични.
115
10
 
13
 
! Отговори
Коза мостра преди 5 години
До тези които се чудят какви са тези бг имена ще им кажа че нито мария иван андрей петър са бг имена. Това са изкилиферчени еврейски имена наложили се като християнски. Бг имена са аспарух тервел кубрат и са от англоезичните племена. И не забравяйте че християнството ви е наложено със сила за да се угоди на тогавашна византия. Въпроси?
114
8
 
7
 
! Отговори
Невен преди 5 години
Вярно, че дейли мейл пише, че човека е Българин, но то и там има доста некадърници. Името му звучи като руснак от Кавказ.
113
2
 
27
 
! Отговори
Циник до Някой преди 5 години
Когато фактите говорят - и боговете ( трябва да ) мълчат! Австралийците ( сигурно щото са по-прости от европейците ) предпочитат да инвестират 5 000 000 долара в клип на 48 езика в който се казва, че имигранти се ПРИЕМАТ САМО АКО ИЗПЪЛНЯВАТ определени условия! Всички други мераклии ги извозват до Огнена земя на 3800 км. от Австралия - и там при + 50 на палатки и консерви чакат правителството да одобри или отхвърли молбата им за убежище! В Европа - куцо и сакато! Много ти здраве!
112
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ги чака и молдово-украинцитв като ги внесат тук. Ще ни подбиват и без това ниските заплати.