Превозвач: Предстои агония, ако пакет "Мобилност" влезе в сила

Идват фалити на малките фирми за международни превози, убеден е той
Обновена: 6 апр 2019 19:58 | 6 апр 2019 16:50, Анисия Иванова
48

"Ако гласуваните от ЕП текстове по пакет "Мобилност" влязат в сила за нас предстои агония. Ние няма да фалираме утре, ще фалираме постепенно за няколко години", каза в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR Красимир Сираков, собственик на малка транспортна фирма, член на Съюза на международните превозвачи.

"На демонстративното запалване на автомобила в Пловдив не изгоря един автомобил, а изгоря една идея: идеята, че България е пълноправен член на ЕС. На нас ни казаха: отидете си на село, това е положението. Вие нямате работа тук,“ коментира Сираков пред водещата Милена Милотинова.

Какво предстои оттук нататък по процедурата на евроинституциите - целия разговор с евродепутата Андрей Новаков и превозвача Красимир Сираков вижте днес от 17.30 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болшевиките управляват в Европейския съюз. Болшевиките са Франция, Германия, Италия, Испания. България и Източна Европа са меншевиките.
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водач на ТИР. Не е като да работи в ТКЗС, ЗАВОД. ОТГОВОРНОСТА И РИСКА Е ГОЛЯМ. И ако сам извън колектива, поема цялата отговорност.
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука на водеща в телевизия и плащат 8000лв. И то да ръси празни приказки.
19
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьорите ще отидат да бачкат в други фирми.Шефчетата ще продадат поршетата и джиповете и ще търсят нови балами.Плащат на шофьор 1500-2000 лв. Във Франция тоя същият шофьор ще прави 6000-8000лв и шефът му ще е доволен няя да циври че ще агонизира.Охх как обичам да гледам как оядените български робовладелци плачат,плачат.Таа година няма нова ес класа ще карат тая от 2015-та мъкаа и агония.
18
1
 
15
 
! Отговори
Цветанов съм преди 5 години
От собствения ми асансьор наблюдавах Борисов и Макрон по време на посещението му в България. Бяха цуни, гуни, две кратуни и Макрон, пакета ни го тури.
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бизнесмания е обхванала разни тарикати. Ще шитнат камионите и ще се пенсионират.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пакетът мобилност ще го бъде за да предотврати "родолюбската" д.е.билност!
15
5
 
39
 
! Отговори
Байо преди 5 години
Спирането на Тировете в краткосрочен план може и да е зле за някой, но нека да видим в дългосрочен какво може да се промени: 1. Намаляване на трафика по магистрали и първокласни шосета. Намаляване на убийства от недоспали тираджии. Запазване на пътна настилка за по-дълго време със спирането на тежкотоварните. 2. Даване на шанс на възраждане на железницата като карго транспорт, която след водния е втората най-евтина, макар в България е да е по-бавна от автомобилния. 3. Развитие на местно производ
14
0
 
40
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Ми нека предстои агония. Вие да не сте богоизбрани или извънземни? И аз съм минал през месомелачката на живота след 1989-та. Сега просто е настъпил вашият ред...
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
амии да ползват железопътния и речния превоз по магистралите в европа е ад магистралите са претъпкани от влекачи
12
32
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 5 години
И като изчезнат тировете и плащаш 40% повече да си угояваш зад ника, тогава ще те видим... *** що поскъпна мИсото бее
11
3
 
20
 
! Отговори
До: Активист на БКП преди 5 години
Явно си забравил. Корупцията и кражбите в България, бяха излезли с машините си на протест срещу БСП, защото Йончева им разкри асфалтовите далавери.
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
у супер дано приемат закона магистралите са препълнени от тирове не можеш да паркираш на бензиностанции има по 200 влекача заемат и паркплацовте за автомобилите пияндурници *** от словения полша и други държави завличат автобили при опит да паркират на определении паркинги само за автомобили
9
2
 
27
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Ами когато през август 2018 Борисов и Макрон се уговориха в София що не протестирахте ???!!!
8
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българският бизнес живее само от нисте заплти на бачкаторите.
7
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пакетът иде, не по жицата а по закон! Иде, не се чудете, настъпва края на "родолюбивите" превозвачи, иде!
6
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние няма да фалираме утре, ще фалираме постепенно за няколко години"то само с ядене не става - трябва и акъл. Как пък гръцките превозвачи няма да фалират, а само вие бълграските лапачи сте заплашени?
5
5
 
32
 
! Отговори
Борисов съм преди 5 години
Каква агония бе? Толкова хубаво ни беше с Макрон, когато беше в България! Прегръдки, целувки, френски език. Нищо не разбирате.
4
2
 
58
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Другарят Сираков е напълно прав! Агония е да караш Майбах вместо Фантом и да не можеш да заведеш 15-годишната си любовница в -звезден хотел. Защото, ако продължиш да си купуваш Фантом вместо Майбах и да водиш 15-годишната си любовница в 6-звездни хотели, ще фалираш до няколко години.
3
3
 
63
 
! Отговори
Момо преди 5 години
Правилата и законите са за всички. Защо едни се развиват, а други фалират?Защо минималната заплата в Румъния е вече с 200? над нашата минимална заплата?Ще плащате, бе! Няма само да се чудите какво да си купите!