Мъж уби 8-годишно в Германия - бутна го на релсите пред влак

Нападателят бутнал и майката, но тя се спасила
Обновена: 30 юли 2019 10:42 | 29 юли 2019 15:50,
195
Мъж уби 8-годишно в Германия - бутна го на релсите пред влак
Снимка: Reuters

8-годишно дете загина, а майка му е в болница, след като мъж ги бутна на релсите пред идващ влак на централната жп гара във Франкфурт.

Свидетели на инцидента съобщават, че са видели мъж, облечен в тъмни дрехи, да блъска майката и детето в момента, в който високоскоростна композиция навлиза в гарата. Жената успяла да се дръпне от релсите, но 8-годишното момче било ударено от влака и получило смъртоносни наранявания.

40-годишният мъж опитал да бутне още един човек пред влака, но не успял, като след това направил и опит да избяга.

Към момента нападателят е в ареста, като не са ясни мотивите му. Според полицията няма връзка между него и жертвите, предаде "Daily Mail".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Извършителят на това тежко престъпление се оказа ди.вак - еритреец. Германците все още не осъзнават достатъчно какъв тралалеж си натресоха в гащите.
77
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де,европейските народи за какво издържат това НАТО.Само за да готви война срещу Русия ли.А да вземат да свършат нещо полезно за собствените си народи,а именно да се ангажира армията малко в превенцията срещу тарам-буките залели континента.И без това европейските народи дават милиарди за конфорта и огромните заплати на военослужещите
76
3
 
3
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Целта на нашествието на диваците е постигната. Всички го вземат за природно бедствие н никой не споменава нищо за евреите? А те докарват тези *** същества, уреждат им приказната издръжка и ги бутат да покажат на белите своето превъзходство и силата на мишцата на яхве.
75
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шебека е от Еритрея .... тия еволюцията ги е подминала като скоростен влак малка гара.
74
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Eволюцията действа и при двуногото млекопитаещо човек. Когато белите са изучавали създадената от тях квантова физика, роднините на този *** са месели глинена фигурка на забелязан в еритрейското небе самолет, за да му се кланят, като на божество /това е факт/! Какво правят при нас тези от слепия клон на еволюционното дърво?
73
3
 
16
 
! Отговори
Око за две преди 4 години
Тоя е еритреец, чиста ***.ймуна. Трябва по- най бързия начин да му видят сметката.
72
2
 
4
 
! Отговори
Мефистофел преди 4 години
Му-ха-ха, вай алаха-ха-ха.!.
71
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 73Дам, от поканените е.
70
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мотиви такъв индивид няма и не може да има. Единствената му мотивация се състои от наглост и чувство за безнаказаност. В тия идеали е възпитан от малък, защото е получавал всичко наготово от световните либерасти - храна, подслон, лекарства и т.н.Негроидите са ужасно безочливи, жестоки и много склонни към насилие. Не приемат "не" за отговор и всеки, който не им угажда на идиотията е расист. Имайте едно наум, когато сте сред такива, внимавайте и си отваряйте очите на четири. Особено жените.
69
2
 
15
 
! Отговори
Европейка преди 4 години
Не са ясни мотивите му.Да ви ги кажа-дошъл .егро в Европа,хранят го,съжаляват го и за благодарност се прави на .жихадист.Оная,която ги влачеше с кораба в Италия,да я дадат сега на майката.
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма романтика се случва в Германистан,направо е за Ром-ан
67
3
 
5
 
! Отговори
до 71 Реалист преди 4 години
Рано си се дрогирал бе !
66
4
 
17
 
! Отговори
2 преди 4 години
Хайде стига лицемерие и кажете какъв е ...някой който Меркел е поканила ?
65
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде пак подкрепяйте холандската кукувица дето ги доставя с кораби. Има си законен начин за минаване на границата. Всичко друго е престъпление и пълни улиците с престъпници и а не с бягащи от въоражени конфликти.
64
19
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Алоооо, а за гну сните руснаци по Черноморието, които би ят, блъ скат, на пиват се и опо връщат всичко, тор мозят и бъл вочат българите, кой да напише, малко ги е кл ал Хитлер, малкооооо
63
3
 
16
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"40-годишният мъж опитал да бутне още един човек пред влака, но не успял, като след това направил и опит да избяга"Нещо не се споменава етноса на този извършител.Дали не е от любимите питомници на Меркел,които "налазиха" почти цяла Европа след неините гостоприемни призиви
62
3
 
13
 
! Отговори
до 57 преди 4 години
Не! КОНЯК я блъсна! О, неразумни юроде, поради что се срамиш от родния си език? Не знаеш ли какво е ***, и какво - РОМ???
61
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Получовеците мангалопитеци от африка и арабия само някой като Тарант може да ги оправи, оня беше машина! На *** им влезе много навътре от него! Бяха свикнали че само те ще трепят, е да ама не! Ах как си мечтая да докопам някой миризлив мангалопитек, опитващ се да убива нормални хора! Не полиция, а трупна линейка ще им трябва за да го приберат след като се разправя с него! Ама аз не съм промит либерал, а охранител дето не си поплюва! Не раздавам меченца, а тукати на нашите мангалопитеци!
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да прости детенцето! Новината буквално превзе световния ефир! Отмъщения ще има което е нещо нормално за такава постъпка!
59
2
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Това е пътя на катарзиса. Все повече ще има такива новини.