2 млн. мигранти дошли в ЕС за 4 години, върнати са 11 500

Турция приела обратно едва 2496 души
13 сеп 2019 15:00, Елка Василева
49
2 млн. мигранти дошли в ЕС за 4 години, върнати са 11 500
Снимка: архив, Reuters

От март 2016 г. насам ЕС е върнал обратно близо 11 500 мигранти обратно в държавите, от които произхождат. Това съобщи говорител на Европейската комисия.

По неговите думи част от мигрантите са избрали да се приберат у дома доброволно.

От общия брой на върнатите едва 2496 са били приети обратно в Турция по споразумението, което осигури на Анкара шест милиарда евро.

По същото споразумение ЕС е приел от Турция 23 000 сирийски бежанци.

Гърция е върнала в Турция 355 мигранти по силата на договора с ЕС, както и по съответното двустранно споразумение, уточни говорителят, цитиран от БТА.

По официални данни в ЕС от 2015 г. насам са навлезли близо два милиона мигранти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: ЕСТурциямигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
12
 
! Отговори
Циник до 46 преди 4 години
Където се "махнаха" от Африка "лошите бели колонисти"... Сега цари беззаконие... Бандитизъм... Кланета.. Изнасилвания.. 12 годишни с калашници сеят смърт!Расизма е - естествената реакция на една раca да предаде гените си - на бъдещите поколения.Мултикултурализма - създава нискоинтелигентни кръстоски, на които можеш да пробуташ всичко!Хомосексуални "семейства", ***, политкоректни самоубийци, мучащи - докато ги трансформират в сива маса - без чувство за национална принадлежност, корени, и
46
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че важните европейски политици искали да подменят коренното население е за мен конспиративна теория, подхранвана от нищоправенето им. Но проблемът го има навсякъде в Западна Европа (пък и в САЩ) и с приказки за лека нощ на тема расизъм, мултикултурализъм и някакви квазиаргументи ала колониониална история вече никъде не става. Хората искат решения и ще ги получат. Например който твърди, че не може да спре миграцията, ще бъде сменен с такъв, който казва, че ще я спре.
45
1
 
13
 
! Отговори
Циник до 44 преди 4 години
Така е... Днес прочетох 276 000 000 000 $ износ е отчела Германия за 2019 година... 188 Япония... И 182 Китай... Но европейските политици не подкрепят "топящата се средна класа" в собствените си държави... А африканци и араби... Които никога няма да се научат "на работа" Полицията в Берлин вече е "вдигнала ръце" от арабските мафиотски кланове... Въртящи шиша барове (дрога), проституция, и търговия с оръжие. Чакай ти - жааraлите - да ти работят - и ще си умреш гладен!
44
1
 
13
 
! Отговори
Парашутистът преди 4 години
То кризи винаги е имало. Проблемът сега е, че в случай на етнически проблеми колкото по-късно дойде, толкова по-тежък ще е изходът за европейците(белите). Навсякъде в света белите са застаряващо население, а всички останали етноси са тези с много деца. Да не говорим и че младите бели хич не ги ене за тия работи. Доста тъмни изглеждат нещата.
43
1
 
9
 
! Отговори
Циник до 42 преди 4 години
Ако помислиш - войната в Югославия беше И! Хистияни против мюсюлмани... Какво ще стане - когато в социалните, здравни, и пенсионни каси - свършат парите?Какво ще стане, когато милиони европейци останат на улицата... Защото работните им места са "изнесени" в Китай, Индия, Бангладеш, Виетнам, и Турция?Какво ще стане, когато масата от тези близо 10 000 000 000 стане "обсулет инвентори" (остаряло оборудване)? Кризата идва... И ще е тежка!
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бива да се пускат после цели области в ЕС стават ислямистки анклави в християнска Европа и след тоа си избират и политици така лека полека Европа ще се превърне в Кербала.
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ***:Съгласен съм. Интересно ми е какво мислиш ще стане в бъдеще. Ще има ли война, ще ни подменят ли, изобщо как ги виждаш работите?
40
3
 
7
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Ужас!Трябва да ги изчистим!
39
2
 
13
 
! Отговори
Циник до 19 преди 4 години
Глупашка "ирония" ли чувам?Карай си я.... с розовите очила... Сигурно е гот... да си сляп - за ставащото около теб!
38
2
 
15
 
! Отговори
Циник до 36 преди 4 години
Франкфурт се превръща във Вавилон... И з в е р г и от всички световни помийни ями... Еритрея... Нигерия.. Чад... Судан... Сирия... Чечня... Ирак... Иран... Афганистан
37
7
 
14
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Останалото са политкоректни лъжи, и глупости!Това е добре, че "хващаш" лъжите. Продължавай да дерзаеш! Успех!!
36
1
 
13
 
! Отговори
Циник до 19 преди 4 години
Казах:"В това ОТНОШЕНИЕ ТРЪМП Е ПРАВ!!!"Дали го харесвам - е отделен въпрос!Но несекващите мигранти - са края на "западните цивилизации"!Останалото са политкоректни лъжи, и глупости!
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До *** до 32В Бирмингам все едно си в Пакистан, а в Париж в някои зони е по опасно от Кабул.
34
1
 
13
 
! Отговори
Циник до 32 преди 4 години
Точно!+ 10!Поздрави от Франкфурт на... ъъъъ... Мароко.. Сирия... Алжир.. Судан... И СомалияЖалко за хубавите държави
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересното е че в България първо селата станаха ромски, а на запад първо големите им градове.
32
10
 
4
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Ми ето щом Тръмп ти харесва, имаш основа за бъдещо развитие. Ако си иновативен и прогресиращ стягай куфарите и бягай в САЩ.Аз лично не харесвам Тръмп, защото моите и негови възгледи си противоречат.Тръмп е тъмнокож, макар да изглежда, че не е. Но това е друг въпрос
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Париж,Лондон,Марсилия,Фанкфурт,Берлин,Рим,Брюксел,Малмьо,Стокхолм,Копенхаген,Мюмюнхен и много други вечче не са европейски градове и положението е необратимо.
30
1
 
13
 
! Отговори
Циник до 19 преди 4 години
Меркел - НИЩО НЕ МИ Е ДАЛА!ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО - ВЗЕМА ПОЧТИ 40% ОТ БРУТНАТА МИ ЗАПЛАТА - ДА ХРАНИ СКАКАЛЦИ!ТАКА!!! И НЕ ИНАЧЕ!!!
29
1
 
18
 
! Отговори
Циник до рфл преди 4 години
Селчо... Ти виждал ли си колко души - работят в немска ферма?Обикновено - само членовете на семейството.Като изключим сезонните работници (за прибиране на "спецефични" реколти... И то от работливи източноевропейци... Аз не съм виждал африканци и араби по полетата.Тази мързелива сraн - знае само - да се плоди.. И дерибейства
28
1
 
7
 
! Отговори
Циник до 19 преди 4 години
Русия не ме интересува... Макарче си прав.По-страшна е "шоковота подмяна" на стари европейски нации, и народи с *** от Азия и Африка.В това отношение Тръмп е прав - търтеите вече подкопаха социалните системи на приелите ги страни! Неработили и секунда за тях... Те изпразват касите пълнени с данъците на работещите граждани на тези държави. Наглостта на шепата Sesselfuerzer в Брюксел, Берлин, и Париж - скоро ще доведе до катастрофа, пред която Брексит - ще изглежда като ленински съботник.