Зимните курорти в Европа затварят преди края на сезона

COVID-19 предизвика налагането на строги мерки на континента
15 мар 2020 12:44, Ния Христова
8
Зимните курорти в Европа затварят преди края на сезона
Снимка: Pixabay
Разпространението на коронавируса предизвика затварянето на зимните курорти в Европа преди края на сезона, съобщава телевизия Sky News. Обичайно това се случва в края на април и дори началото на май. 
 
През изминалта седмица подобни мерки предприеха в страните като Австрия, Франция, Андора, Италия, Норвегия, Испания и Швейцария. Последните закрили сезона са ски центровете във френската част от Алпите. Това се случи вчера в полунощ, 4 часа след решението на правителството.
 
Стария континет ще претърпи сериозни загуби от преждевременното закриване на сезона. Много хора са принудени да променят плановете си за отпуските. Един от големите проблеми е обаче оставането без работа на много хора работещи в ски центровете в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да затварят завинаги. Оттам тръгна заразата в Европа - зимните курорти в италиански Алпи. И после го разнесоха насам нашите пишманмераклии. Имаме си море, имаме си и планина. Аман за пет лайка на една снимка от Италия сте готови да рискувате живота си. Дано с този простотия веднъж завинаги се приключи!
7
10
 
1
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
Май в крайна сметка е по-добре да сме си както преди? Всеки да се работи и ходи навсякъде нормално. Иначе както е тръгнало ще има масова карантина поне 5-6 месеца. Страните като нас, които разчитат предимно на туризъм ще се върнат 5-10 години назад. А иначе вируса дори няма симптоми (или са леки) при 4 от 5 човека. Предимно болни и пенсионери ще си заминат, но поне осталите няма да умрат от глад след Коронакризата. Може би тоя вирус ще ни реши повече проблеми, отколкото създаде.
6
1
 
9
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
Случайно да виждате, че настъпва невиждана, до моента, криза ? "Великата депресия" ще изглежда като леко неразположение ! Оккупанта не приказва празни приказки !
5
2
 
10
 
! Отговори
? преди 4 години
А защо нашите ски курорти продължават да работят.
4
0
 
10
 
! Отговори
КЪСНО преди 4 години
късно се сетиха . това трябваше още докато в китай върлуваше вируса. сичката *** дето е разфърляна по света там да си стои до второ нареждане. иначе ше има гювеч с грозде. особено *** дето се юрнаха да се прибират по родните места требе да се спират с всякакви средства.
3
2
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Всичко из Европа като спира работа поетапно, има още 2 месеца да се точат заразени по родните си страни и градове. Пика на вируса в Европа (освен Италия) ще е след минимум месец.
2
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Те и без това затварят всяко лято. Да не се правят на умряли, че са затворили с месец по- рано. Пък служителите им били останали без работа
1
1
 
16
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
Ориенталският Пампоровец работи ли?