Още издирват крайнодесен екстремист в Белгия

Конингс заплашил да убие най-известния белгийски вирусолог
31 май 2021 12:12, Ния Христова
27
Още издирват крайнодесен екстремист в Белгия
Снимка: Pixabay
Юрген Конингс, крайнодесен бивш войник, вече повече от седмица се издирва в Белгия. Медиите в страната днес научиха, че дузина други хора са поставени под полицейска защита заедно с най-известния белгийски епидемиолог, предаде БГНЕС.
 
Полицията все още издирва бившия военен, който от години се наблюдава службите след отправяне на заплахи за убийството на най-известния белгийски вирусолог Марк Ван Ранст. Конингс е заподозрян и в планирането на нападение срещу джамия.
 
Днес медиите, позовавайки се на полицейски източници, разкриват, че други хора също са били поставени под защита от страна на белгийските власти, но все още няма подробности за самоличността им.
 
Властите казват, че всички са потенциално застрашени, докато Конингс се укрива, но не всички имат връзка със здравния сектор.
 
Първоначално се смяташе, че бившият войник е взел на прицел хора, свързани със санитария и мерки срещу COVID-19, но медиите съобщават, че сред тези с повишена защита е и адвокат.
 
Обвинението не потвърждава тази информация. Междувременно правителството е под силен натиск от парламента и обществеността, за да даде убедителни отговори как властите са позволили на екстремист, който потенциално е склонен към насилие, да бъде част от армията толкова дълго с достъп до тежки оръжия. Министърът на отбраната Лидивин Дедондер не изпитва лична отговорност и обяви радикални промени и санкции при военните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
за Израел преди 2 години
Израел беше лабораторната мишка.Там има много жертви ,но са обявени само 62 -млади мъже,починали до 4тия ден след ваксината/обикновенно-втората/.Има евреи и евреи/ционисти/,например малко известен е факта,че на младини Сорос(тогава е бил19 годишен) е сътрудничел на Гестапо,издавайки криещите си сънародници ,като по този начин ги пращал директно в концлагер или директно на смърт,а в това му помогналода оцеле и последствие да отпътува за САЩ/ вероятно и първият му милион е от тогава/
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леша е прав,много вероятно/да не дава господ/ наесен с новите грипни епидемии ,много от ваксинираните с РНК ваксините ,да получат свръхимунна/автоимунна/ реакция. За това предупреждават много имунолози, имайки предвид предишен опит с тези ваксини върху животни/маймуни/
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно левият, дето искаше да си бута демонстративно АстраЗенека отзад на прайда, арестуваха ли го?
7
0
 
5
 
! Отговори
Teo преди 2 години
Бас държа, че поне половината от белгийското население биха му дали временни храна и подслон. Каузата му е права, лошото е, че методите му не са ... но дали и какво ще направи не е казал. Казал е, че ще си платят. Ами те го правят в момента! Малко ли е неудобството да не можеш да идеш до тоалетната без да те надзирава някое ченге? Когато научните доказателства се оставят на заден план за сметка на политиката - така е! Факти - на годишна база починали от ковид 3 милиона, от рак 9 милиона!
6
0
 
4
 
! Отговори
Леша преди 2 години
До 8Инжектирането в Израел беше измама. Дори и да не е било, няма нито един инжектиран ортодоксален евреин.
5
2
 
2
 
! Отговори
До леша преди 2 години
Искаш да кажеш, че хората, управляващи в сянка ще позволят на своите ( Израел) да се ваксинират на 75% и да умрат???
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този белгиец го даваха по новините. Направи изявление, в което каза, че всички политици, които създадоха истерията Коронавирус и пробутаха отровните ваксини ще си платят и той ще се заеме с тази задача. Сериозен човек е, бивш военен, а вие си правете сметките добър ли е лош ли е. Всеки, който не е удобен на властта, го изкарват лош.
3
4
 
11
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Крайнодесен? Чакайте да изтрещят обикновените хора, да видим как ще им лепите етикети. Наесен ще започне мора при инжектираните и ще има яко дране. Нямам търпение.
2
2
 
17
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Тоя май е по-нормален от евроджендърите...
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
няма леви, няма десни. има индиец краде българин, американец краде света и прочее.