Ердоган: Тази зима Европа ще изпита изключителни трудности

Турция обаче няма този проблем, заяви той
7 сеп 2022 12:31, Нели Христова
34
Ердоган: Тази зима Европа ще изпита изключителни трудности
Снимка: БГНЕС

Турският президент Ердоган заяви, че Европа жъне това, което си е посяла по отношение на енергийната криза.

След като Русия спря за неопределено време газопровода "Северен поток 1", опасенията за тежка зима в Европа се засилиха още повече. Това доведе и до рязък скок на цените на газа, които се повишиха с 26 процента. Турският държавен глава коментира, че Владимир Путин използва всички начини и оръжия, за да отвърне на западните санкции.

„Европа всъщност жъне това, което си е посяла. След отношението към Путин, всички предприети санкции, той използва всички начини, всичките си оръжия и най-важното - енергийните източници. За жалост, ние не искаме тази ситуация да се развива в Европа, но мисля, че тази зима Европа ще изпита изключителни трудности. Ние нямаме този проблем”, заяви държавният глава на Турция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 26Ми спирай ги де, защо не ги спреш веднага? Или си една нищонезначеща клавиатурна ми'шка дето си чеше езека без да знае какво изобщо казва?!
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми кат' нямат проблем, да спрем износа на ток за Турция и да въведем пълен физически контрол на турсски ТИР-ове на Капитан Андреево та да им създадем малко:)
25
5
 
10
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
Нямат този проблем, от 1 септември газа с 50% скок в турция и една камара фабрики се чудят временно ли да затворят или за винаги!!! Тоя изпаткал дъртак така и не разбра, че без Европа, в турция още щяха да произвеждат само килими и баклава!Какво ще ги прави милионите гастербайтери като се изсипят безработни при роднините си в анадола в Европа като станело толкова страшно!Самозабравили се комплексирани диктатори са тоя и ***!!!
24
7
 
7
 
! Отговори
Европеец преди 1 година
Тази зима Европа НЯМА да изпита сериозни трудности. И ще се справи, както винаги го е правил цивилизованият развит свят. За разлика от някои диктатури.
23
2
 
6
 
! Отговори
морски преди 1 година
Защо не приемат Турция в ЕС ли? Защото МИИОНИ млади (най-вече) турци ще отидат да работят там.
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ердоган върти опашката от където има интерес. Обаче това не остава незабелязано. Когато свърши войната американците ще си го върнат. И тогава не 80%, а 800% инфлация ще видят. Не зная за какъв европейски съюз мечтаят турците, като дори едни санкции не искат да подържат.
21
2
 
6
 
! Отговори
Слава императоре Си! преди 1 година
Путин и Зеления се карат, Китай печели.
20
3
 
12
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
ДА МУ МИСЛЯТ БГ ПЕНСИОНЕРИ И РАБОТЕЩИ БЕДНИ, КОИТО СА МНОГО! ПОЗНАВАМ ХОРА "ДЕМОКРАТИ", КОИТО ИСКАТ "НЕЗАВИСИМОСТ" ОТ РУСИЯ И ГЛАСУВАТ ЗА ДА БЪЛГАРИЯ, А СА БЕДНИ КАТО ЦЪРКОВНИ МИШКИ! ЛОШ МАТЕРИАЛ СА БЪЛГАРИТЕ, НЕНАПРАЗНО ЕДНО ВРЕМЕ ГЪРЦИТЕ СА НИ КАЗВАЛИ "ВАРВАРИ"!
19
6
 
20
 
! Отговори
така е преди 1 година
Прав е Ердоганя, опита се да налее акъл на Урсулата като я остави да стои права, ама на лелята акъл и не дойде. То това или го имаш или не. Затова сега ЕС ще сърбаме това дето ЕК дробиха.
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чета коментарите на злите, агресивни, глупави, призоваващи да рушат и убиват и започвате да се съмнявате, че българите са умни и интелигентни, вие сте роби, васали на САЩ
17
5
 
24
 
! Отговори
Край преди 1 година
Току що един соросоиден тип ми обясни как ресурсите вече ще се набавят от космоса като се свалят на земята астероиди и така ще си ришеваме проблема с липсата на ресурси от Русия. Маааани бегай тоя народ здраво изтрещя.
16
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя е член на НАТО. Иска страната си в ЕС. В същото време сам си подлива вода с подобни изказвания. След м. май 2023 г. просто няма да го има.
15
10
 
9
 
! Отговори
Ти гледай преди 1 година
Да не се наложи точно ти да жънеш това,което сееш днес!И тук ми е добре и там ми е добре няма да работи вечно!И не дай си Боже ако нещата за западните компании се затегнат дали няма да затворят всички дъщерни фирми от машиностроенето и автомобилния бизнес в Турция?Така,че е редно да си мериш приказките и да не хапеш ръката,която те хранеше години наред!
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите сме най-умните и интелигентни хора по всички земни кълбета! ФАКТ!
13
12
 
17
 
! Отговори
Голям политик излезе преди 1 година
С горчивина признавам - Ердоган излезе истински политик със интерес за нацията си. За наше огромно съжаление заплахата която създава е реална а нас.
12
3
 
15
 
! Отговори
Кавото - такова преди 1 година
Така е! "Кавото почукало - такова отвърнало!"
11
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това означава, че връщаме Европа в периода от средата на Втората световна война.Това е пагубно и за Турция, защото няма кой да ви купува стоките от чаршията и икономиката ви ще се свие..
10
4
 
19
 
! Отговори
преди 1 година
Добре казано!
9
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, че Турция няма този проблем, тя е независима държава, а Ердоган не седи по дивани.
8
0
 
2
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
По Вивалди:)))