Триумф за премиера на Финландия

Оправдаха поведението на Сана Марин
4 ное 2022 23:10, Росен Стойчев
56
Триумф за премиера на Финландия
Снимка: БГНЕС/EPA

Действията на финландския премиер Сана Марин ще останат без последствия, съобщи Фигаро.

Днес това реши гласният секретар по правосъдието.

Още по темата
Това е пост в страната, който има правото да разглежда действията на представители на правителството.

През август в интернет излязоха видеа с финландския премиер, като на тях Сана Марин танцува и се държи освободено в компанията на приятели.

Това доведе до изпращането на редица жалби за непристойно поведение на премиера. Все пак много млади финландци подкрепиха Марин.

Самата тя поднесе извинения, но и обясни, че има правото на свобода, когато не изпълнява служебния си дълг. Днес беше обявено, че в нито една от жалбите няма оспорени конкретни правителствени функции.

Във Финландия ще има избори през следващата година и решението се счита важно за вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая още ли не си е подала сама оставката? Повече никога няма да я изберат, да ходи да си упражнява древната професия другаде.
15
4
 
6
 
! Отговори
Курни или Йотова преди 1 година
да сте забелязвали в последните 20 години в дискотеките......дори и да са били, никой не би обърнал внимание наКравите.
14
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е идеалът на дълбоката държава на дедо шорош - така и така нищо не зависи от избранниците, затова е модерно да се промотират хора от народа - да ходят на дискотеки, да пътуват с метрото, да карат колело и тротонетки, нали и без това никой няма за какво да им прави покушение след като всички знаят чемса марионетки. След като държи истинската власт защо например не видим дедо Шорош и неговия син на дискотека или в метрото без охрана?
13
10
 
6
 
! Отговори
Кат изтърбушат Укрия преди 1 година
ще дойде ред на Финландия. За това я горвят сатанистите. А това младо пиче ролята и е да подготви страната да се бие с Русия. Наместо да си купуват газа и ресурсите на добри цени и да си въртят икономиката, те друго ще правят.
12
7
 
4
 
! Отговори
Руска мъдрост: преди 1 година
Който не може да се забавлява - не може и да работи! (сега ясно ли ви е защо ЕС гейовете-лидери са такива талпи!)
11
11
 
6
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 година
пак ще ви кажа, това е Мъж с Грим - анализирал съм достатъчно снимки! тия Младите Соеви Момчета натъпкани с Бисфеноли и Фталати много лесно се лъжат кое е женско и кое е мъжко!!
10
13
 
12
 
! Отговори
в Русия са ужас преди 1 година
Страхотна мацка, пример за подражание. Такива готини трябва да са всички държавни глави в Европейския съюз. Абсолютен антипод на злобния грозник Путин
9
3
 
10
 
! Отговори
Клаус Шваб преди 1 година
Един от Най-Верните ми Млади Глобални Лидери, заедно с Трюди, Джусинда, Макрон и разбира се Елон Мъск - него още 2008 преди тях го направих Млад Глобален Лидер и с Ортаците наляхме Милиарди в Сатанинските му Проекти! Все пак не Забравяйте в Кабинета си имам Бюст от Бронз, не на кой да е, а на Ленин!!
8
10
 
5
 
! Отговори
Христос преди 1 година
който от вас е безгрешен пръв да хвърли камъка, фарисей и лицемери, отвън белосани от вътре гробници с нечистотии....стига с фарисейщини и лицемерие, не е убила не е ограбила какво сте се зачепкали, а тия дето обиват и ограбват ги аплодирате, ще дойде и вашия ден лицемери
7
3
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
До До оставете я намира както иска може да се държи ако не наранява не убива и не краде други хора, няма да се учудя ако харесваш путлеррр понеже се държи благочестиво но убива, краде, наранява и ограбва другите
6
8
 
12
 
! Отговори
а тя обеща преди 1 година
да се научи да играе кючек пред падишаха та евенутално да ги огрее да плащат 2% БВП на нато
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Триумф?! Ъъъъ къде? На пилона или Околовръстното?
4
7
 
14
 
! Отговори
До оставете я намира преди 1 година
Може, ама тези естествени човешки потребности обикновено се удовлетворяват в закрито пространство и с един пертньор. А в случая "триумфът" на Сана е израз на политическо безочие и липса на елементарни задръжки. Не може премиер на европейска държава да се държи на публично място като разгонена ссвиння!
3
11
 
18
 
! Отговори
Най-тъпите мисирки преди 1 година
"Триумф за премиера на Финландия" ------------------------------------------------------------------- Да зae6eш децата и семейството си и да отидеш да се чекнеш по дискотеките с други мъже какъв "триумф"е? Това пpocтаче преди да стане премиер е работила като касиерка в супер-маркет когато е била студентка. А митовете, че Финландия била "развита" държава са най-голямата заблуда --- държавен дълг от 136 Милиарда Евро до септември - тия верно само са яли, пили и сpaли.
2
6
 
15
 
! Отговори
Има съществена преди 1 година
разлика между свобода и слободия. Тя очевидно копнее за второто и евролиберастията подкрепя с две ръце тези мераци.
1
6
 
12
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Туй го искам в пакет с Лена и Калина да ми докарат инфаркт