Продължават протестите във Франция

Настояват за оттегляне на промените
15 мар 2023 16:38, Росен Стойчев
8
Продължават протестите във Франция
Снимка: БГНЕС/EPA

Продължават протестните действия във Франция, съобщи Фигаро.

Отново се обединяват отделни професионални групи, които се опитват да се противопоставят на планираната реформа от правителството.

Те не са доволни от идеите за повишаване на пенсионната възраст в страната. Настояват, че законът не е съобразен с работната реалност.

Още по темата


От януари във Франция има постоянни протести.

Парламентът води преговори за въвеждане на решението по начин, който да удовлетвори всички. От там обясняват, че реформата е нужна и трябва да гарантира на Франция икономическа стабилност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макарона много си повярва, май ще трябва да се отрезви малко и да си гледа бабата с памперсите
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реформата трябва да гарантира на френската икономика хората да са роб до гроб.Средната възраст на човек е около 35г.На 64 си близо до края на живота си.Да кажем някои ще доживеят (физически)до 80-90.Това вече не е живот.Радост ти носи единствено изгрева.На такава възраст си просто един зеленчук,който не може да изпита никакви други удоволствия.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви усмихнати протестиращи на снимката... Аз пък гледах едни клипчета от протестите в Париж, дето се млатят яко с полицията, разни неща трошат и са като пред военно положение. Кой лъже?
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Към неделя по улиците на френската столица са се натрупали 5400 тона отпадъци. Събирачите на *** продължават да стачкуват почти седмица, противопоставяйки се на пенсионната реформа, според France 24. Местните жители са съпричастни към протестиращите, но се оплакват от улиците, пълни с кофи, се казва в репортажа.