Чуков: В Руската федерация върви почистване на корупционните схеми

Макрон става за смях със заплахите си, смята анализаторът
3 май 2024 21:58, Анисия Иванова
83

Френският президент Еманюел Макрон в последно време страда от ментален цикъл. Всеки месец казва, че ще вкара войски в Украйна, че Европа трябва да бъде стратегически независима, че Франция трябва да е водеща държава в Европа. Става за смях. Това мнение изрази международният анализатор Боян Чуков в "Денят ON AIR".

По думите му с изказването си за изпращането на сухопътни войски Макрон е обединил всички политически партии във Франция срещу него.

"Макрон доразви своята идея. Франция е единствената, която в рамките на ЕС има ядрен потенциал. Той предложи френските самолети Rafale F3 с ядрено оръжие на борда. Той се хвали, никой не го приема сериозно", каза Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Изпращането на сухопътни войски предизвика реакция и от САЩ, и от генералния секретар на НАТО, изтъкна още международният анализатор.

"И американците, и Столтенберг казаха, че НАТО в цялата работа не участва. Американците са готови да дават оръжия, но поставят условия, че не може да се използва по т.нар. стари територии на Руската федерация", коментира той.

Великобритания няма ядрен потенциал, нито военен, за да бъде противник на Руската федерация, подчерта Чуков.

"В Руската федерация върви бавно почистване на корупционните схеми, най-вече в Министерството на отбраната. То, преди специалната военна операция, имаше около 3 трилиона рубли бюджет. Сега е от 11 до 13 трилиона рубли. Патрушев и Путин са били в течение на всичко. Има косвени признаци, че ще има сериозни промени", прогнозира международният анализатор.

Чуков не изключи вероятността, ако Шойгу остане на своето място, Дюмин да заеме ключова позиция в Министерството на отбраната.

"На 7 май ще бъде интересно кой ще бъде новият министър-председател. Владимир Путин до последния момент държи всички в неведение какво ще се случи", обобщи още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от ЕС
България е на последно място по продължителност на живота в ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
11
 
! Отговори
Сръб и чук преди 4 седмици
Това не е вярно!
32
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Макрон привлича внимание, да бъде интересен на Си Дзин Пин.
31
11
 
21
 
! Отговори
32335445 преди 4 седмици
Макак така, другарю ЧукОФ, в РФ има корупция? Там световния шахматен гений на лили путин не предвижда ли всичко. За смях станаха много отдавна едни други :)
30
8
 
23
 
! Отговори
Късата памет преди 4 седмици
Ха ха ха . Фодна на Навални имаше разследване точно в МО и точно за тоя зам министър дето сега го прибраха. Тогава Чуков (а и руските власти) разправяха, че това разследване е фейк. Навали го опандизиха и убиха , обаче ако разследването е на властите вече е "прочистване от корупция". Само да напомня, че Навални имаше разследване и за Путин, да не стане,че и Путин е част от корупцията
29
11
 
27
 
! Отговори
чуко преди 4 седмици
този трубадур на потин не спря и само в тази медия намира място да бръщолеви проруски опрки , страха от уса франция и юк където са са най големите лични инвестиции на каймака на фсб почна да клати трона на джуджето крадец на перално и машини за миене на съдове , скоро с пералня около врата вожда ще сиача от кремъл
28
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Макрон не е отправял никакви заплахи, руските наколенки пищят на умряло.
27
6
 
15
 
! Отговори
Хаахх преди 4 седмици
И тоя е от дс.хахаха
26
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И отсечи главата на фифи третополовото
25
7
 
19
 
! Отговори
Фифи преди 4 седмици
Чуков, хвани и сърпа !
24
6
 
5
 
! Отговори
поучителна история преди 4 седмици
за санкциите на Иран: 2014: САЩ- Не продавайте оръжия на Иран, той е под санкции!!! 2024: САЩ - Не купувайте оръжия от Иран той е под санкции!!! :):):)
23
5
 
5
 
! Отговори
Соросопийските медии преди 4 седмици
Се познават по ЛГБТ..... ТРО-ЛОВЕТЕ. Тук дали, има такива?
22
6
 
21
 
! Отговори
Стоко преди 4 седмици
Този и Вацев до сега да са написали поне по една фантастична поредица, ако бяха канализирали болното си въображение в правилна посока.
21
4
 
9
 
! Отговори
чука обърна преди 4 седмици
палачинката - що така? :)
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И не само!
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Отегчен 19. Мяу мяу мяу пръц. Ноу си страшин шъ знайш.
18
11
 
24
 
! Отговори
Отегчен преди 4 седмици
Тоя изкукуригал и спаружен дедик кюво мънка масковски опорки и кой му дава трибуна; че никой не го брои за фактор е ясно! Марш от тука псе савецко!
17
4
 
2
 
! Отговори
. преди 4 седмици
На 6 май ще има за теб " мяса из баранина" !
16
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 321-15. А на тебе изотвънка ли ти иде да се подлагаш на ухраинцити ?
15
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Путин ще прочисти обществото от много търтеи!
14
6
 
20
 
! Отговори
321 преди 4 седмици
Чуков досега няма прогноза , която се е сбъднала. Не е анализатор, а аналЛизатор. На тоя сигурно дори не му плащат, а му идва от вътре да се подлага на руснаците.