Модни съвети - седемте популярни цветове за лятото

Какви дрехи и аксесоари ще носим през най-топлия сезон
20 май 2024 21:09, Дарена Найденова
3
Модни съвети - седемте популярни цветове за лятото
Снимка: iStock

Докато лятното облекло често се отклонява към по-меката, по-неутрална страна благодарение на основни елементи като ленени панталони, чанти от рафия и бели макси рокли, няма нищо като ярък цвят, който да съживи облеклото. Постепенно станах все по-голям привърженик на смесването и съчетаването на сезонните тонове почти толкова, колкото смесването на металик нюансите. Лятото е чудесно време за експериментиране с личното усещане за стил. Ако и вие сте готови да излезете от зоната си на комфорт, считайте това за знак да се разделите с неутралните цветове в гардероба си.

През последните няколко седмици забелязвам все повече и повече дрехи в нюанси, които не са за изпускане, а именно огненочервено, наситена фуксия и неоновозелено. Докато те се появяват в социалните мрежи в профилите на известни инфлуенсъри, може да ги видите и на дефилетата от Париж до Милано.

По-долу сме събрали седем от най-ярките и добри цветови тенденции, които да носите това лято, а и след това. Смесете и комбинирайте основните артикули в гардероба си с тези очарователни находки.

Седем модерни цвята за лятото:

Млечножълто

Този нюанс е един от основните на тазгодишното лято. Меко жълто и маслено жълто се появяват навсякъде, като мръснобелият, кремав цвят присъства под формата на ленени панталони, копринени рокли и очарователни аксесоари, които привличат окото.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: летни дрехи
Още от ЕС
Кораб потъна край румънския бряг, трима от екипажа се издирват
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Търся да си купя една жълта тениска.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Грознооооо.
1
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
Свежо, но какво стана с Peach fuzz-а на годината и десните? По-простовати дрехи не съм виждала от години. А мацката в жълто-зеления екип, сякаш е разфасовала култовия зелен леопард на Том Форд, изяла го е и това, което е облякла е някакво леко загатване за стил :))