Даниела Дариткова сяда на стола на Цветанов като шеф на ПГ на ГЕРБ

Александър Йорданов пък е човекът на СДС в листата на ГЕРБ
Обновена: 28 мар 2019 12:38 | 28 мар 2019 08:58, Красимир Ангелов
171

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Даниела Дариткова ще бъде председател на Парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание, съобщи премиерът Бойко Борисов. По думите му Дариткова е компетентна, с добро излъчване, с авторитет в партията и член на Изпълнителната комисия.

Още по темата
"Човек с качества и най-вече който може да контролира групата в добрия смисъл на думата. До края на деня ще кажа кой ще замени госпожа Цачева, защото искам да направим всички проверки, за да не излезе нещо, с което да връщаме кандидатурата", подчерта премиерът след срещата с представители на ръководството на СДС.

"Наложени бяха тежки санкции, каквито в никоя партия не е имало. Всеки си извади поуки, а от санкциите стана ясно какви са моите. Утре сутрин вероятно ще се гласуват оставките", заяви още премиерът.

"Не знам какво е толкова интересно откъде е дошла тази атака. Има безспорно неща, които ние като си говорихме с Цветанов и всички останали, преценихме, че не изглежда красиво. Мисля, че Цветанов доста надълго обясни вчера за всяко едно нещо откъде и как е дошло. Много бих искал да видя нотариалните актове на всички съседи в тази сграда, защото като говорят 2000-5000 евро кв. м, едно е да обявиш такава цена, друго е да купиш на такава цена", посочи Борисов.

По думите му дали Цветан Цветанов остава в ГЕРБ е работа на структурите, на ръководството на партията. "Структурите си го искат. Едното е държавната работа, другото е на ПП ГЕРБ, която припознава Цветанов като един от важните за нея хора. Вярвам на Цветан Цветанов", допълни още министър-председателят.

По време на срещата между лидерите на ГЕРБ и СДС стана ясно, че бившият председател на парламента и бивш посланик на България в Скопие Александър Йорданов ще влезе на шесто място в евролистата на ГЕРБ. На последно място символично е главният секретар на СДС Илия Лазаров.Това стана факт, след като Борисов и Румен Христов подписаха споразумение за явяване с единна листа.

В него се записва ангажимент, че всички евродепутати от листата ще останат в групата на ЕНП през целия мандат.

"СДС ще даде всички сили за едно общо явяване", изтъкна председателят на партията Румен Христов. По думите му решението за избор на кандидатите е било трудно. "Имахме 15 номинации, 3-ма се отказахме", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е Цацаров?
14
2
 
38
 
! Отговори
Асансьоргейт преди 5 години
Цвъчко бил наказан ха ха . Рамо до рамо седи с Борисов и отново ще си прави далаверите. Защо като Фидосова не излезна от политиката? Тогава бих казал , че ГЕРБ са се изчистили. Ами Рашидов!!!! Имал фирма за имоти още по лошо , това е корупция. Възползвал се е , че е от ГЕРБ. Тази Дариткова е ясно , че е кукла на конци и пак Цветанов ще коли и беси.. ХОРА, ДА ИЗЛИЗАМЕ масово на изборите и накажем шайката ГЕРБ.
13
7
 
40
 
! Отговори
БСПЩЕОПРАВИБЪЛГАРИЯ преди 5 години
Хахаха смешника Александър Йорданов сложили... Byе byе ГЕРБ!!! Подписахте си смъртната присъда!
12
3
 
30
 
! Отговори
Nightborn-електричар преди 5 години
Само един въпрос, ако може! Ако у вас много, много често горят бушони, какво правите ? Аз например при таква ситуация търся причината, отстранявам я и чак тогава сменям бушона. А в нашата политика наблюдавам следно: Гори бушон- сменят го, пак гори- пак го сменят и така до момента, когато изгори инасталацията (демек, оставка). Сменяме инсталацията (Идват другите) и пак почваме да горим бушони.
11
2
 
27
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Бб слага умишлено жени, за да слушат. Че нещо мъжете го дънят
10
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сбогом, сбогом, сбогом на тези наглеци.
9
3
 
40
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Алоооу крадливи същества безподобни!Няма ли да потърсите наказателна отговорност на Цвъко и останалите облагодетелствали се???!!! Каква услуга направихте на Артекс за евтините апартаментчета ааа???Ако бяхме нормална държава народа вече щеше да е на площада и да линчува националните предатели от ГЕРБ и останалите им ***! Но уви тук е ъпсурдистан и властват ъпсурдите - пожарникар и физкултурник начело на държавата, антикорупционната комисия се контролира от корумпираните.... и мн мн други!!!
8
3
 
42
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Наследник на Цачева ще е т.нар. Барни Ръбал - доказан неможач и едва свързващ смислени изречения
7
3
 
44
 
! Отговори
ГЕЙБераст-помияр преди 5 години
Тая е най-тъпата калинка от шайката СУДЖУЦИТЕ 3!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението на България!!!
6
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бушоните гърмят после се подменят и резултата е все един и същ накрая !
5
2
 
44
 
! Отговори
Отвратен българин преди 5 години
Тази жена за десет години ликвидира здравеопазването и е много подходяща за пълната ликвидация на България.
4
3
 
42
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
позор за сдс един път за листите с герб и втори път за ал иорданов това еподигравка с хората които повярваха преди 30 години
3
48
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ГЕРБ!Никога повече БСП на власт!
2
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"До края на деня ще кажа кой ще замени госпожа Цачева, защото искам да направим всички проверки, за да не излезе нещо, с което да връщаме кандидатурата"Ето такива са им всичките кадри - дето пипнеш, страх те е да не излезе някоя кирлива риза. Един читав няма.
1
8
 
40
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Калинка Калинкова ....