Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!

Режисьорът обеща да работи за хората
22 апр 2019 12:40,
257
Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!
Снимка: БулФото
Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене, което чувам непрекъснато. Както казваше баща ми - не трябва да им се цепи басма.
Още по темата
Това заяви пред Нова режисьорът и кандидат за евродепутат от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков.
 
"Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се казва, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не трябва да се гледа изобщо в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости", коментира Слабаков. 
 
Той обясни, че е бил поканен лично от председателя на ВМРО Красимир Каракачанов и се съгласил, защото видял, че мислят в една посока и в листата на "войводите" има достатъчно разумни хора. 
 
"Не мога да разбера как нашите евродепутати се делят на някакви семейства?! Има едно семейство. Това е българското семейство. Всички други семейства - сбогом, не ме интересува дали са леви, десни или централни", обяви 4-ият в листата на войводите. 
 
По думите му, в Брюксел много искат да направят федерация, за да може "двете държавици Германия и Франция да управляват всички останали и да им се слугува".
 
За свой основен приоритет Слабаков посочи образованието.
 
"Смятам, че трябва да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на училище трябва да бъдат вкарани в затвора или с някакви тежки наказания. По този начин те лишават децата си от бъдеще – не могат да четат, нямат занаят. Това според мен е много тежко криминално престъпление”, заяви той. 
 
Режисьорът не подмина и темата с ромската престъпност и защити крайните си позиции - "Аз се изказвам крайно, защото имам познати образовани и свестни цигани и не искам някаква група хора да им петни целия етнос."
 
„Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои от сегашния парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласуват „Макрон”, и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски", завърши Андрей Слабаков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛАБАКОВ,ЖЕНА ТИ ПО ЦЯЛА НОЩ ТИ ЗОВЕ ИМЕТОНА СЪН КАЗВА:СЛАААБ,СЛААБ,СЛАБ СИ СЛАБАКОВ В МАТРАКА НИ ДОРМЕО
149
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изложи се Слабаков. Много се изложи. Нямам нищо против да е евродепутат, но от листата на една от бандите в сегашния парламент, това не го разбирам. Ееееех, пари, пари.
148
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАРАКАЧАНОВ СЕ СИ ГИ ИЗБИРА ЕДНИИИАМА ТО КАТО НЕГО,БЕЗ НИКАКВА КАПКА СЪВЕСТ И ПЪЛНО БЕЗОЧИЕ
147
5
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Слабак,заложил си на...слаби крави да та фкарат в ЕП,защото ВМРО-то на Каракачана е плътно до Тиквата въфф власта и народа ги...омрази.Може би разчиташ,че ще ги...заобича заради теб.Малко вероятно е,но все пак...опитай;нито си първия,нито...последния лапнишаран.
146
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не успее да запали европарламента поне ще го опуши!Толкова ще е запушено,че депутатите нищо няма да виждат!Още не е измислена такава система която да отведе навън всичкият пушек произведен от господин Слабаков.Той е легендарен човек.
145
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Още *** - И този некадърник , който направи кариера само защото е син на баща си.тръгнал да се дуе.Ми кой ви кара да гласувате за него! Обикновено българана с наказателния вот си го вкарва по-дълбоко!
144
3
 
16
 
! Отговори
Радио Ереван преди 5 години
Попитали радиото: Защо уж "интелектуалците" носят бради и мустаци.И радиото отговорило: Защото около половите органи е прието да е окосмено.
143
3
 
24
 
! Отговори
Още дебили преди 5 години
И този смрадлив, алкохолизиран некадърник , който направи кариера само защото е син на баща си.тръгнал да се дуе.А после ще мишкува и ще мълчи като *** , а тук ще размахва юмруци и ще громи евро бюрократите, които евентуално ще му дават дебела мръвка.Добре , че е много вероятно да не стигне до Брюксел.
142
3
 
24
 
! Отговори
Krom преди 5 години
Всеки случай, този екземпляр е на път да постави своеобразен рекорд тук. От сто петдесет и нещо мнения, не видях едно ласкаво за него. Това всъщност уважаеми си е също голяма "дарба". Определено, не на всеки е дадено Много сериозно е досадил на българина, така излиза ..
141
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Андро,покажи на тия хора как съ мяташ.
140
2
 
19
 
! Отговори
Joko преди 5 години
Слабака съвсем е изпушил... Закаква"басма" говориш ? ЕПда не е текстилно предприятие !
139
2
 
16
 
! Отговори
Сенсей Ага преди 5 години
Алоу полицията , тоя ква необходимост показа че да му дадете пистолет, Що не давате на мен , на народа , ами само на такива като тоя , Джино , Владо -въргаля , Иван ласкин ,бог да го прости , и на други ***! Кво е направил тоя за културата ... аиде заболяя ме пръстите
138
0
 
2
 
! Отговори
Това е схемата преди 5 години
Има престъпна даскалска схема, за което писах по-долу. Същият скандал, вдигнат от класната ръководителка е причина и друг ученик от друго училище да не смее да си иска документите. В нашия случай - Саша Радева вдига скандали винаги, когато поискаме какъвто и да е документ от училището и. Поне да даде отпускно или документ за заършен 12 клас. Тогава младежът ще може да работи работа, за която се иска средно образование. Но не. Радева нарече съпруга ми окиго френ - насред улицата.
137
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой ще гласува пък за тоя?
136
6
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Най - новият член на рок групата АПАРТАМЕНТЕЙТ Кр.Каракачанов ,закупил апартамент за жълти стотинки и недекларирал над 100 кв .тераса, продавал БГ паспорти на македонците , но не и на бесарабските българи го е поканил Слабаков младши , защото Слабаков -старши беше явен Седесар. Абе този човек на външен вид е върл алкохолик как ще може да уцели вратата на Европарламента?
135
0
 
1
 
! Отговори
има престъпна схема преди 5 години
Учениците от самостоятелната форма на обучение имат сходна съдба. Учителите имат схема, за да плашат хората и децата да не смеят да учат в тази форма. Учи се нормално от дома, докато не дойде 12 клас. Тогава учителят или директорът, от когото зависи издаването на документите на ученика, вдига скандал. Крещи, заплашва и се държи арогантно, за да убие бъдещето на ученика. При нас скандалджийката беше Саша Радева.
134
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай ***, там е Европа....не е като тук в България да си предваш селските номера, и селския манталитет....
133
1
 
19
 
! Отговори
Krom преди 5 години
Не зная хора, но някак изпитвам погнуса от този екземпляр който неистово търси своите пет минути слава. При всички български водещи, по най шумния и неинтелигентен начин - направо е гротеска. На коя си отгоре компетентност и на коя си отгоре култура - гледах преди време как се опитваше да наложи "правото" си да пуши навсякъде без да се съобразява с другите да кажа, направо е тъжно.
132
2
 
10
 
! Отговори
Край преди 5 години
Все пак обещавам че ще гласувам за него ако си изпере кичарата и брадата и спре цигарите за 1м.
131
1
 
19
 
! Отговори
Край преди 5 години
Тоя къщичка за птички дали е сковал през живота си.Верно че сам издържаше цеха на Булгартабак в Гоце Делчев ама за това трябва ли да го правим депутат.