Марин Льо Пен идва пак на среща с Марешки

Французойката ще води делегация за среща с Воля
2 май 2019 22:10,
37
Марин Льо Пен идва пак на среща с Марешки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидери на европейски патриотични партии пристигат утре в България за среща със симпатизантите на ВОЛЯ и с Веселин Марешки. Делегацията води Марин Льо Пен - президент на френската организация "Национален сбор", съобщават от пресцентъра на ВОЛЯ.

Още по темата
От там припомнят, че Льо Пен, заедно с италианския вицепремиер и лидер на управляващата ЛИГА Матео Салвини, са "смятани за новите лидери на ЕС".

Марешки и Марин льо Пен променят ЕС, искат независими нации

В делегацията са още Геролф Анеманс – президент на Движението за Европа на нациите и свободите, където ВОЛЯ бе поканена да членува преди година. Пристигат също Людовит Гога – президент на партия "Родина" -Словакия, Радим Фиала - съпрезидент на партия "Свобода  и пряка демокрация"-Чехия.  Гостите ще бъдат посрещнати от привърженици на ВОЛЯ в София на събитие за откриване на кампанията.

Това е второ посещение в България на лидера на крайно-дясната партия "Национален сбор". През ноември миналата година, тя заяви своята подкрепа към Веселин Марешки за предстоящите европейски избори през май.

"След като направихме задълбочено проучване на потенциалните партньори в България, как се държат едните и как се държат другите, сме с Марешки, защото имаме общи цели и ценности с "Воля", каза тогава Марин Льо Пен.

В средата на месец май, лидерът на ЛИГА Матео Салвини ще посрещне партньорите си в Италия,  на внушителна среща на европейските патриотични партии от Движението за Европа на нациите и свободите. Веселин Марешки също получи покана и ще бъде сред официалните гости на Салвини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
11
 
13
 
! Отговори
Таварищть Путкин преди 5 години
Съветските Болни Най Болните Болни на Света....Никога няма да успеете да съсипете Европа руски изчадия Бог да ви съди путински ***
4
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тоя и строгата му господарка кога ще снимат порното.Милиони геронтофили чакат не дразнете публиката.Може и Тръмп да включите нали той ви къса задниците и на двете третополови неща изчадия или каквото чудо там сте то и мъдреците не знаят.
3
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки честито в съзтезанието предател на годината спечели срещу всички от обединени мафиоти Димитър Общи Кириак Стефчов кардинал Ришельо и Юда Искариотски.Шиб.а.н национален предател в съюз с ненормалнара фашистка дето изкара че едва ли не проблемите йа Франция идват не от 15 милиона африкански мюсюлмански субекти правещи атентати и изнасилващи момичета а от 2 милиона работещи и не пречещи на никой освен на олигарси като нея българи.Марешки време е за съд продажна фльонго.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха разбирам мъжката *** на дъщерята на руски генерал от КГБ Подчехлов Магарешки фон Тръмпутин ще се среща с лудото френско бабе фашист дето предусеща че ще го изгонят от Франция и по подобие на други неуспели кандидат диктатори си подготвя изнасянето.Като се съберат с Марешки може да станат следващата двойка тип Макрон дърто бабе с преверзен младок с вибратор в гъ.за.Горчиво и честита извратенящина човешки извержения въшливи.
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И по-десни изяви ще видим занапред.Някои много, ама много се стараха нещата да стигнат дотук. Как не се намери една политическа партия, един стабилен социолог или етнолог да предвиди докъде ще се стигне вследствие на тази унищожителна за нацията и за държавата ни толерастия спрямо определени групи от населението?Вече започнаха опитите кой да яхне вълната на народното възмущение, която се надига?