Станишев оптимист: БСП винаги е вдигала доходите

Лидерът на ПЕС видя демографска катастрофа
Обновена: 22 май 2019 14:50 | 22 май 2019 14:49,
83
Станишев оптимист: БСП винаги е вдигала доходите
Снимка: БулФото

Винаги, когато БСП е в управлението, повишаваме доходите, защото човешкият капитал е най-важният за една  нация. Това е и основната битка и на социалистите в Европа - без човешки ресурс няма икономически растеж, няма чуждестранни инвестиции. Има само демографска катастрофа. Това каза президентът на Партията на Европейските Социалисти и кандидат за евродепутат от листата на "БСП за България" Сергей Станишев.

Още по темата

"България загуби много от своето зеленчукопроизводство и животновърдство. Сега е моментът при преговорите за новия Програмен период да се направи анализ на ефективността на евросредствата и да се коригира политиката, за да може България да възстанови позициите си в тези производства", каза Станишев пред хората от селата Болярово и Елхово, където той е на предизборна обиколка.

Пред тях той коментира и актуалната политическа ситуация в Европа, както и стратегията на европейската левица за евроизборите.

"Имаме шанс да направим силен европейски отбор с 9 премиери в Европейския съвет, с прогресивно мнозинство ш ЕП и с наш председател на ЕК, в лицето на Франс Тимерманс", категоричен е лидерът на ПЕС.

По думите му, той не очаква националистическо цунами, а митовете за слабо представяне на левицата са неверни.

Сергей Станишев призова хората да не разпиляват вота си за малки партии, които няма да прескочат бариерата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно Гечев направи заплатите по 10 000-12 000лв/3-4 долара/.
32
4
 
29
 
! Отговори
Луд преди 5 години
Вярно е, в началото на 97-*** взимах 500, а в края 50 000. Това ако не е увеличение на заплатата, какво е?
31
30
 
9
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Благодарение на Станишев, на пенсионерите им се увеличиха пенсиите почти двойно! Това забравихте ли го? Борисов се оплакваше, че Станишев вдигнал пенсиите и му сдал властта, та той да ги плаща...И ги замрази за три години, като ги остави без актуализация.Това е факт и никой не може да го отрече!Ако БСП не бяха го направили и се чакаше на Борисов, пенсионерите още щяха да чакат-който е доживял!
30
4
 
47
 
! Отговори
Възрастен преди 5 години
Малките не помните но ние възрастните помним-първо ,как Луканов вдигна цените за една нощ със 100% ,и как седяхме преди това от 3 и половина през ноща за бурканче кисело мляко за децата. Помним и как тандема Гечев-Виденов ,,вдигна заплатите" до невиждани висоти 20-25 хиляди лева на месец- но сиренето 3-4000лева ,хляба 300-400лв,кило леща 850 лева.Колкото пъти е била на власт,толкова пъти България банкрутира./и вината винаги не е у тях/ Няма пристрастия,просто това е истината която преживяхме.
29
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП винаги е водила България към икономическа разруха, за какви доходи става въпрос г-н мармот?
28
7
 
8
 
! Отговори
антисемит преди 5 години
Евреите ни прогониха навън без башибозук!
27
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласувайте за БСП вземете минимална заплата 3000лв или казано 3$ Все едно за кой друг просто ако гласувате за БСП все едно си колите децата/внуците!
26
3
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Сега е моментът при преговорите за новия ПРОГРАМЕН ПЕРИОД да се направи анализ на ефективността на евросредстватаСАМО КАТО ЧУЯ "ПРоГРАМЕН ПЕРИОД" И ЗНАМ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ГОЛЯМА КРАЖБА- ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! БългаритеСеорабватПериодично!
25
7
 
4
 
! Отговори
до Mato преди 5 години
Но Костов... наистина е най-черен. Факт!
24
2
 
9
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
СТАНИШ БОНЕВИЯТ СПЕРМАТОЗОИД / ЖИВКОВ Т.Ш.К/ И РУСКО УКРАИНСКАТА ЯЙЦЕКЛЕТКА СА ПРОТЕКТИРАНИ ОТ КГБ-ФСБ В ПРОИЗВОДНАТА ИМ "СРЕБЪРНА ЛЪЖИЧКА" УСЪР -ПЕДЪР !!! КАКВО ЗАГУБИХМЕ ПРИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НА ГАЛОШКО ПЪРВАНОВ ??? ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НИ И ДОСТОЙНСТВОТО СИ НА НАРОД !!! КАКЪВ НИ Е ПЕТНИСТАТА КОБУРСКО-ГОТСКА ХИЕНА БЕ - ТЪПО ДУХАРИ!?!? НО ДНЕС ГАЛОШКО ИМА ЗАМЪК В ПОЛИТЕ НА ЛЮЛИН !!!!
23
13
 
4
 
! Отговори
НСИ преди 5 години
Според официалната статистика на НСИ, средната работна заплата през 2008 година се е повишила с около 26%, т.е. при тройната коалиция и Станишев. После дойде ГЕРБ и средната заплата според НСИ се вдига с около 6% на година, предимно заради повишаването на минималната заплата.
22
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаххах светло бъдеще другари. Да настигнем Венецуела ПО дълбочинно гмуркане
21
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задължително ще Ви вдигнем доходите ! - ще ходите в магазина с един чувал пари.Да му мислят тези дето не могат да смятат, как ще си броят милионите.
20
3
 
22
 
! Отговори
Смешник преди 5 години
Дааа, вдигат доходите, но на едни специални хора и то от тесен кръг! Защо ни прави на луди?
19
2
 
24
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Така е, другарю Гей Дмитриевич! Особено твоите доходи.
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вдигат доходите на....руснаците.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Не така! по-кротко!
16
2
 
24
 
! Отговори
Ами даа преди 5 години
Много е прав Станишко. Аз дори знам на кои хора вдигат доходите. Но мисля, че тези хора ги знаете всички и няма нужда да пишем кои са.
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този трябва да бъде съден за заменките на чукари за земи до морето . Ощетил е държавата с около 3 000 000 000 лв.
14
4
 
15
 
! Отговори
Mato преди 5 години
Единственото правителство което вдигаше доходите при това на всеки шест месеца,беше правителството на Иван Костов-ФАКТ !!! Но пък той ви е най-черен нали?....така че българския народ заслужава всичко което понасе през годините на прехода!!!