Как гласуваха българите в чужбина? №1 е ДБ

Вижте резултатите при обработени 99.48% от протоколите
27 май 2019 09:01, Александър Попов
46
Как гласуваха българите в чужбина? №1 е ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Демократична България е спечелила най-много гласове извън страната на изборите за европейски парламент. Това сочат данните на ЦИК към 7:00 часа при обработени 99.48% СИК протоколи.

Ето как са разпределени гласовете:

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ (ДА България и ДСБ) - 28.75%

ПП ГЕРБ - 22.16%

БСП ЗА БЪЛГАРИЯ - 15.42%

ПП ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ - 7.06%

ПП "Възраждане" - 4.26%

Движение за права и свободи - ДПС - 4.06%

ПЪТ НА МЛАДИТЕ (НДСВ и НОВОТО ВРЕМЕ) - 3.10%


ИК за Десислава Петрова Иванчева - 2.96%

ВОЛЯ – Българските Родолюбци - 2.09%

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
5
 
! Отговори
Грудю преди 5 години
До АнонименОт какво да ме е страх ? Че от 1989 управляваха всякакви и нищо не се промени ли ?Който и да е все тая ама явно пак ще се говорят - милиарди и асфалт
18
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сме забравили как на парламентарните избори Да България и ДСБ се разделиха в последния момент и оставиха десните хора без представителство в Парламента.Същата сценка в годините я играха Костов и Н.Михайлова.Това обслужваше интересите на ГЕРБ и БСП и няма как да е ставало случайно.Така че Градска десница-да,но в никакъв случай от Костов и неговите производни,изпълняващи дълги години задачата да разцепват истинските десни и да служат за патерица на ГЕРБ,обратно на това което говорят
17
5
 
8
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
До АнонименЕ не съм тролпросто плюя по всички. Ей така профилактично влизам в някои български сайтове най-вече заради коментарите. Не съм нито български, нито европейски гражданин. Просто ми е смешно как мнозинството българи не са на ясно какви са тези избори .... ще оправят България както Бяреков и Джамбазки я оправиха с заплати по 8000?
16
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е от носталгия към СДС която същия тоя Радан Кънев разби. Пък сега гласуват за него.
15
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Кънев като управляваха заедно с ГЕРБ посочи най-смешните и корумпирани министри-д-р Москов и военният син земеделец,не му помня името.Когато се видя че са корумпирани и неадекватни,изведнъж се оказа че той не носи отговорност за тях и вдигна ръце.Смешници,бяха патерици на ГЕРБ в предния парламент,роля която сега се изпълнява от Патриотите
14
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще се напълни с *** - Генчо, Пенчо и пр. които да плюят срещу ДБ - мхого ги е страх да не дойдат на власт. Едно време костов изисти мутрите от улиците и още им държи влага!
13
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е всеки средно и високоинтелигентен човек да избере Демократична България. За нормалните хора е очевидно мафиотското съглашение между Герб, БСП и ДПС. Уж се карат, но Пеевски И Доган имат държавна охрана. На какво основание? Много просто - всички са си приятелчета и си делят държавната баница и гледат да не пускат друг да им пречи и особено Демократите. От тях най-много се страхуват защото ще въведат ред и законноста, т.е. някои хора ще влязат в затвора.
12
6
 
25
 
! Отговори
българин преди 5 години
БРАВО !
11
24
 
16
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
Като ги гледам тези ДА демократи всичките юристи - неосъщеяствени адвокати начело с Радан ....Айде нема нужда
10
6
 
18
 
! Отговори
Лора преди 5 години
До Анонимен 1Ти защо не се запиташ колко са например холандците, които живеят в чужбина? Ами много са, пък тяхната държава е уж една от най-добрите места за живеене. В училището на децата ми (извън Холандия) холандските деца са 30 %. Свободата на избор е това, което има значение, възможностоте за релаизация, свободното двиежние. Ето за това хората подкрепят Демократите и ГЕРБ.
9
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надмощието на ДБ би означавало, че дясно мислещите хора, все повече не при познават Герб като дясна партия. Едва ли обаче е така. Някой пак се опитва да по размести пластовете. Въпросът е Кой. Уравнение с много неизвестни. За добро или лошо ще кажат"експертите". В България бол.
8
18
 
10
 
! Отговори
Лора преди 5 години
Стискам плаци Тафров да влезе в ЕП. Умен, интелигентен дипломат от кариерата.
7
6
 
20
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
По езика ще те познаем--червив, гнусен, невъзпитан и срамен.....Нищо ново, нищо конкретно--само лъжи и обиди---явно пеевски действа, боко тържествува, нинова кротува и всички заедно на доган козируват...
6
24
 
18
 
! Отговори
С немски паспорт преди 5 години
Човек да се смее ли или да плаче ! Няма толкова безмозъчни хора на планетата от българите .
5
24
 
21
 
! Отговори
Антиседераст преди 5 години
Никой незнае как е гласувано само "тези" дето броят гласовете и манипулират са в системата. Съмнявам се българите в чужбина да са без мозък та да гласуват за представителите на с ед ер ас тия та !
4
17
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормалните, работещи и образовани българи показаха, че искат Демократична България. Има надежда!
3
6
 
46
 
! Отговори
Корен от Тиква преди 5 години
Нормално. Там не се купуват индо-племена.
2
30
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как няма да харесват ДБ - нали те им биха шута за чужбина.
1
17
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питам 22.16-те % в чужбина - като толкова харесвате ГЕРБ и те толкова добре управляват, защо сте навън? Ами върнете се, Бойко е премиер почти 10г.