Марешки не отива в Брюксел и той по-полезен тук

Не гласуваха за нас, защото ни искат в България, обясни той
Обновена: 29 май 2019 14:09 | 29 май 2019 13:55,
37
Марешки не отива в Брюксел и той по-полезен тук
Снимка: Dnes.bg

Веселин Марешки остана доволен от резултатите от евроизборите и обобщи, че неговата партия "Воля" е препотвърдила позицията си от парламентарните избори. Според него той не е събрал достатъчна подкрепа да стане евродепутат, тъй като хората го считат за по-полезен в България.

Марешки отчете и че ниската избирателна активност показва, че хората са отвратени от политическата схема. Той пресметна и че на практика управляващите са събрали по-малък сбор от гласовете на хората, отколкото парламентарната опозиция.

Още по темата

"Българите не се интересуват от евроизборите. Считат мен и моята формация за много по-полезна тук и не искат нас да ни няма в България. В почти всички изяви съвсем целенасочено ме питаха дали ще ходя в Европа. Трябваше да постъпя като Борисов, да поставя друг човек и да обикалям и показвам какво съм направил", заяви Марешки.

По думите му той е единственият, който вижда истинските резултатите от изборите. По негови сметки мнозинството е събрало 40%, а опозицията, заедно и с извънпарламентарната, има общ сбор 50%.

Той обвини управляващите и че истинската коалиция е ГЕРБ, ВМРО и ДПС.

"Ако доскоро министър-председателят си имаше любимци пуделчета, сега явно се е пренастроил и преминава към прасенца", коментира лидерът на Воля, без да уточни кои са те, но обясни, че прасето е едно.

Веселин Марешки сигнализира и за оказван натиск върху симпатизанти на "Воля", които по думите му са били заплашвани да не участват в изборните комисии. Той даде и пример, че съпруг на активистка на "Воля", който е полицай, е заплашен с уволнение след изборите.

"Затова минаваме в партизанска борба. Няма да осветляваме нито един наш фен, за да не му се случват тези неща. Когато дойде моментът ние да получим в бюлетина на ЦИК резултата, който сме изкарали, ще направим тази промяна, която всички очаквате", каза още лидерът на "Воля".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ай тоя много ценен бе! Обича го народа, обича го толкова че чак не гласува за него?!Голяма обич голямо нещо!! Нищо чудно някой и да му повярва.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
????
10
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той единствен каза истината! Хората са отвратени,затова не гласуваха.
9
0
 
13
 
! Отговори
да бе преди 5 години
И аз ви искам тук, даже всички политици, сегашни и бивши обитавали НС, МС и т.н., но да бъдете преместени в ЦСЗ за един мандат.
8
2
 
27
 
! Отговори
"ж"унгла преди 5 години
Да се смее ли човек ,да реве ли ? - пълно куку-бръм!ти го плюеш ,то вика дъжд вали .Завиждам им на дебелокожието егати .
7
2
 
33
 
! Отговори
Митев преди 5 години
Те не го пускат в селото, а той пита за поповата щерка.
6
0
 
26
 
! Отговори
Браво господине преди 5 години
Моля, г-н Марешки, идете в Белгия, по-полезен ще сте там. Не сте ли видели каква е цената на нафтата в Брюксел?
5
0
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
родолюбецът магарешки със свален имунитет и орхан в листата че кои ще гласуваза подобен отбор лекарствата и бензинът наи скъпи в българия имате си бизнесне се занимаваите повече с политика излезте от нс
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Сидеров остава...бил полезен за русофилите-продажници !
3
4
 
6
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 5 години
Ние ги имаме Воля, те ще правят каквото им кажем.
2
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Брюксел отиват бедняците, кандидат-милионери. Богатите хора оставатв България, защото е най-доброто място за живеене. Марешки, Пеевски остават в България. А никотиновият наркоман отива да пуши в Брюксел.
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А беше сигурен, че ще вземе мандат! ***! Пак се извъртя на 180 градуса. Бил полезен тук. Брей, брей......