Борисов към Меркел: Готови сме да управляваме

Ще пазим и финансовата дисциплина, обеща й лидерът на ГЕРБ
Обновена: 28 апр 2014 20:25 | 28 апр 2014 20:25,
131
Борисов към Меркел: Готови сме да управляваме
Снимка: ГЕРБ

Готови сме да управляваме, да продължим да строим и същевременно да пазим финансовата дисциплина. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на срещна с федералния канцлер на Германия Ангела Меркел в Берлин.

Заедно с кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Ева Паунова и Андрей Ковачев, и народните представители Делян Добрев и Ивайло Московски, Борисов запозна Меркел с актуалната политическа ситуация в България, в навечерието на евроизборите през май, съобщиха от партията.

„За нас е много важно канцлерът на Германия да подкрепя нашата страна и при тоталната изолация на Орешарски е хубаво да има някой, който да представя България. Държим нашите партньори в Европа да знаят, че има алтернатива на това, което се случва в момента в България“, посочи Борисов.

На срещата беше обсъдена предизборната кампания на Европейската народна партия (ЕНП), новата визия на ЕНП за Европа, както и подготовката за въвеждането на Банковия съюз.

От своя страна Ангела Меркел оцени изключително позитивно финансовата стабилност и макрорамката на България по време на правителството на ГЕРБ.

„Неслучайно България и Германия бяха извадени от процедурите за свръхдефицит. За съжаление, не виждам как това правителство на БСП, ДПС и "Атака" ще я задържи, с начина, по който взима кредити, и влошаването на събираемостта, което е факт“, посочи Борисов.

По думите му Енергийният съюз е много важен за България, защото тогава ще можем да договаряме цените на горивата и газа за целия Европейски съюз заедно. Ангела Меркел пожела на ГЕРБ успех в кампанията за изборите за Европейски парламент. „Ние в ХДС се надяваме, че много хора в България ще гласуват за ГЕРБ, за да може Европа да намери силни застъпници и в България“, подчерта Меркел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще управляваш ама двора си в Банкя тиквочо. Докара ни до просешка тояга. ЗАТРИ Варна. Ние те свалихме и ние няма да те допусднем отново на власт.
107
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 9 години
Тоя е готов отново да ни опъне на "постна пица" !
106
3
 
9
 
! Отговори
Иван преди 9 години
С кое сте готови да управлявате бе идоти с вас *** .. Вие ни доведохте до това ,което сме сега ... Вие изкрадохте държавата ,накарахте народа да бърка по кофите ... как не ви е срам отново да искате власт?!!!
105
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
117 ДАТИ Е.А МАМАТ ЧЕРВЕНА..
104
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЗМИСЛЕНИЯТ КОМОНИЗЪМ СИ ОТИВА С РОДИЛНИ МЪКИ.СЪС БОЙКО НАПРЕД.ДРУГ НАЧИН НЯМА ТРЯБВА ДА ПОБЕДИМ ЗЛОТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.ДЕЦАТА НИ И ВНУЦИТЕ НИ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ САМО ГЕРБ САМО БОЙКО БОРИСОВ,ТОЙ НИ ВОДИ КЪМ ЕВРОПА И СВЕТА НЕ КЪМ АЗИЯ.В АЗИЯ УБИВАТ ЛЪЖАТ ТАМ НЯМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ.ТАМ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ СЪС 101 ПРОЦЕНТА.СЪС ОТКРАДНАТИТЕ ЕГЕНЕТА.И ТУК Е ЗА СЕГА ТАКА.
103
3
 
3
 
! Отговори
Тъпаци пишат тук преди 9 години
До помогни ни...Да живей БКП
102
2
 
10
 
! Отговори
кк преди 9 години
Срам ме е, че този човек, полуграмотен човек, ходи и говори от името на България. Жалко е, че сериозни политици като Меркел, знаейки му акъла, му обръщат внимания.
101
0
 
7
 
! Отговори
ай сиктир преди 9 години
Айде стига с тези мераци , видяхме неадекватното ви протеже Плевнелиев какви ги ръси и какви таини срещи провежда с Рамусен с EVN и с още не знаем с кого . Увеличихте безработицата до невиждани висоти ,приятелите ми българи останаха без работа направихте ги зорлем *** . Тефтерчетата ви, наглостта на Цветанов , БКП то Цачева и *** около вас безкруполни хора . Готови сте за едно потупване по рамото от послушван политик като Меркел която е умряла от страх американците да не оповестят какви ги е ръсила по лелефона защотото ще и се стъжни и на нея .
100
0
 
7
 
! Отговори
1111 преди 9 години
Алоо, сервитьорките, фризьорките, анаболите и подобните им фенове на Борисов, да разчетат четат внимателно думите му. Готви ви се наново затягане на коланите, въпреки липсата на дупки, само и само да чуе конграчулейшън от господарите си. Да не започнете да пищете пак на умряло, че и нас да наврете в блатото. Имайте поне малко себеуважение, като ви липсва акъл.
99
0
 
8
 
! Отговори
че преди 9 години
За Меркелица е изгодно ГЕРБ да има повече депутати в ЕП, заради мнозинството на ЕНП. Затова тя кътка палаша Боко, без да се трогва от последиците за българите.
98
0
 
9
 
! Отговори
бай у преди 9 години
За умните хора в България ежедневието с Бойко Борисов е навик. Слушаме простотии по същия начин, по който не можем да се отървем от мухите. И мухите, и Борисов са част от нашия живот - толкоз!Да му мислят онези в Европата!И по-специално ЕНП!В началото те се смееха незлобливо, когато Бойко Борисов им разказваше за багерите, Цецо и труповете. Не след дълго започнаха тактично да мълчат. После започнаха тихо да се срамуват. Личи им. Само бай Борисов не разбира, че се излага. Май!
97
0
 
5
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Готови сте да управлявате какво г-н Борисов ?????????????- "Луноход " - само че и на него не му довършихте конструкцията защото се уплашихте и подадохте преждевременно оставка .Така ,че споко целувайте се с Меркел ,Берлускони, Ердоган докато сте все още на свобода. Защото рано или късно човечеството ще Ви замеря с камъните на позора.
96
0
 
6
 
! Отговори
преди 9 години
Още малко ако надебелее Боко и ще го пратим в Япония да продължи традицията след Котуошо.
95
1
 
10
 
! Отговори
Унищожител тролове преди 9 години
Муахахахаха! Г-н Бивш премиер вие сте готов да управлявате, ама ние не сме готови да ви го позволим да го направите отново! Освен това кокво ще управляваш, това са избори за европейски парламент! А точно телето Добрев аз не бих пратил в Европа, горкия много е ***! И именно вашата фитатсова дисциплина ви свали от власт г-н Бивш! Ще си останеш Бивш! Никога повече няма да се върнеш на власт!
94
0
 
10
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Вълкът козината си мени,но нрава си не променя.Благодаря!!!Не желая да ме подслушват навсякъде.
93
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 104Защото Орешарски не ходи по чужбина и по посолствата за да проси да го върната на власт! С други думи: има някакво собствено достойнство (каквото и да е то!) за разлика от тези на снимката с Меркел!
92
5
 
5
 
! Отговори
superMuzzy преди 9 години
Никога., ама никога не съм гласувал за "комунистите", даже се бях заклел да не го правя!Нека ми прости нашия Бог но смятам, че този път от всички злини тази е най малката!
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кьопек ***
90
2
 
13
 
! Отговори
помогни ни... преди 9 години
Господи, Боже, помогни на тъпия и склеротирал български народ да не дава възможност да идва на власт пак тази мутра, както и всички продажници и Ку.ви, т.е. куневи и всякакви *** на сащ и т.н. ес!!!!!!!!!!!!!!!!!!
89
0
 
7
 
! Отговори
шоп преди 9 години
Боцееее, това "готови сме..." значи ли, че досега я карахте лайшката!?И значи ли, че досега беше бойкомунизъм, а сега ще стане друто!?

Спонсорирани публикации