Лудогорец с крачка към титлата след успех над ЦСКА

Разградчани спечелиха с 1:0 като гости след гол на Абало
Обновена: 27 мар 2014 06:38 | 26 мар 2014 21:24, Александър Попов
69
Лудогорец с крачка към титлата след успех над ЦСКА
Снимка: Булфото

Лудогорец постигна много трудна победа с 1:0 при визитата си на ЦСКА на стадион "Българска армия". Мачът между двата тима бе от 29-ия кръг на родния шампионат.

Сблъсъкът бе доста оспорван, като и двата тима демонстрираха мъжка игра и стигнаха до положения, макар те да не бяха много.

Все пак обаче шампионите на България взеха своето след късен гол на Дани Абало в 77-ата минута.

След този успех разградчани успяха да съберат 64 точки и така тимът направи поредната си важна крачка към титлата. Отборът е лидер в класирането и към момента е на 6 точки от втория Литекс.

ЦСКА пък е на 3-ото място с актив от 55 точки.

Всичко за развитието на мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тука много 100йчовци, я си вземете агент Таpа, данте.ения, баждека и буса иииии само синя тишина pогати
31
5
 
8
 
! Отговори
Obektiven преди 10 години
Какъв красив футбол бе тия играха на слоу моушън хахах красив...Два паса не мога да направят червените, а Лудогорец бързат да подадат на някъде, щото инстинктивно знаят, че някой вече се е засилил към тях да ги изрита.Критериите на българския фен за хубав мач са поне 1 гол да има и ако жълтите картони са само 12, значи мачът е бил красив и коректен.Смешни сме.
30
5
 
7
 
! Отговори
До коментар 1 преди 10 години
Поздравления за ЦСКА и само Лудогорец :))))
29
6
 
16
 
! Отговори
Пепоо преди 10 години
Стойчо тъпака пак луната му е виновна.Алооо, ***, като толкова могат подобията ти на футболисти, все ше ревеш."Хайде сега ми викайте стойчо тройчо", каза преди известно време селяка.Сега си просто тройчо единичката.Бий чорбата по главата бий бий бий
28
11
 
14
 
! Отговори
Коко преди 10 години
ЦСКА са много зле.Не могат да овладяват топката, пасовете им са леш, да не говорим за завършавщия удар.Цял мач привидно стояха по-добре на терена, но си личи колко жалък отбор са.Отбор с традиции, ама от най-гнусните, комунистическо отроче и настояща пералня за пари.Който и де ги тупа, се кефя.
27
4
 
13
 
! Отговори
Дейли Капанци нюз преди 10 години
Тренировка та на третия състав на местния Лудогорец у шопско мина задоволително...
26
1
 
2
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
ДА ТАКА Е! ЕЛА НА НЯКОЯ ОТ ТЕМИТЕ ЗА РУСИЯ И УКРАЙНА ДА НЕ ПРЕЧИМ ТУК НА НАРОДА ДА СИ КАЖЕ ВСЕКИ КОЙ КАК Е ВИДЯЛ МАЧА!
25
7
 
5
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До ФАШИСТ ЗДРАВЕЙ МОЯТ ЧОВЕК. ЗАРЕДИ ЛИ ЛИСИЧИТЕ КАПАНИ? ДАНО ИМАШ ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ ОТ ,,ЦСКА'' ТАЗИ ВЕЧЕР! РАНО ИЛИ КЪСНО И НА НАШАТА УЛИЦА ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ. ,,ЦСКА'' ПАК ЩЕ БЪДЕ СИЛА СТИГА ДА НЕ ФАЛИРА МАЙ МЕСЕЦ ЧЕ КАКТО ЧЕТА ПО ПРЕСАТА ОТНОВО ИЗСКОЧИЛА ЕДНА ,,СКРОМНА'' СУМА ОТ 2 МИЛИОНА ЕВРО ЗА ПОКРИВАНЕ НА ЛИЦЕНЗА И ОТНОВО ЩЕ ТРЕПЕРИМ ДО ПОСЛЕДНО.С ТОВА РЪКОВОДСТВО -ТОЛКОВА.САМО ,,ЦСКА'' И ОТ ,,ГЕЙАРЕНА МНОГО МНОГО ДА НЕ СЕ РАДВАТ ЗАЩОТО ЮБИЛЕЯ ИМ НЕ СЕ ОЧЕРТАВА МНОГО УСПЕШЕН,НЯМА КУПИ И УЕФА!
24
1
 
14
 
! Отговори
бивш секекар преди 10 години
тоя тройчо как не пробута пак синът си в меринджейскитя екип на БАТ САШО АПАШО консултат на гоце ТРИПЕРО ка се точи КРЕМИКОВЦИ!??? тия БАСТУНИ дето ни ги пробутват ако са ГУЛЕМИ нямаше да игратя на тия картофени полета!!! Да идва *** МИТАЛ амнайсти да спонсорира АРМИЯТА коя беше тая БНА !??*** И *** Е ТАЯ ДЪРЖАВА
23
3
 
22
 
! Отговори
грух, грух преди 10 години
А цска какво е, фалиралата фирма на мошеника Лупи -ликвидатора на Кремиковци. Щял да връща парите от акциите, абе Лупи кръв повръща пари не връща, ЗАКРИВАНЕЕЕ!!!
22
20
 
2
 
! Отговори
sadasdasdas преди 10 години
чакаме най-накрая да ги видим тия пилета къде са извън стадиона... ама не бабите и дядовците от платените рейсове а тези които пишат тук. В света не съществува Отбор без публика респективно Лудогорец не е отбор а фирма. Платени фенове, платени екскурзии от снимките се вижда. И 200 милиона да вкара Домуса няма да стигне по-далеч това е тавана.
21
5
 
32
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
ЗАМЕНЯМ АКЦИИ НА ЦСКА СРЕЩУ СТИКЕРИ ОТ БИЛА ...
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Лудогорец!Винаги, когато чорбата гризе кокала, се радвам - само така: Бий чорбата по главата, бий, бий, бий!
19
1
 
23
 
! Отговори
квичене в кочина преди 10 години
Абе на Тройчо няма ли кой да му поръча очила, пак съдията му виновен.?Няма по -голям плакалник от този ***, мисли, че като назоби с допинг играчите ще бият, а като ги бият на ходом пък съдията виновен. Домуса прати резервите, ама и те три пъти по -добри от прасюнгерите и хикса не се състоя!!!
18
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РУК ЗА leWCki - *** НА НАРОДА!!! ВСИЧКИ МРАЗЯТ ПОДХУЕНЦИ, А ЛУДИТЕ ОТ ГОРАТА ЩЕ ГИ ПРЕБИЯТ НА ГЕРЕНА С 3-4 ГОЛА РАЗЛИКА! САМО ЦСКА - ЕДИН ДОСТОЕН ОТБОР, КОЙТО С БЮДЖЕТ ОТ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ДЪРЖИ 3-ТОТО МЯСТО!
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако няма какво да кажеш, пази ИРТИШИНА!
16
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България всички обичат Левски-Васил Кунчев.Подуене е о'бора, който народа ненавижда!
15
1
 
7
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
ДОКАТО СМЕ ,,ФИНАНСОВО НЕСЪСТОЯТЕЛНИ'' НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДА БИЕМ ЛУДОГОРЕЦ. ТЕ СИ ЗНАЕХА ХОРАТА ЧЕ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ТРИТЕ ТОЧКИ СРЕЩУ ,,ЦСКА'' СА ИМ В КЪРПА ВЪРЗАНИ. ИНАЧЕ НИЩО НОВО МЛАДЕНОВ ПАК СИ КАРА ,,СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС''.НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ ОБЯСНИ ЧЕ СЪДИИТЕ МОЖЕ ДА СА ФАКТОР НО АКО ИМАШ КЛАСЕН *** ТОЗИ ФАКТОР НАМАЛЯВА ЗНАЧЕНИЕТО СИ И ДАЖЕ СЕ НЕУТРАЛИЗИРА.СТАНАХМЕ КЛИЕНТ НА ЛУДОГОРЕЦ И ТОВА НЕ ВЯРВАМ СКОРО ДА СПРЕ.НИЩО ЧУДНО ДА НАПРАВИМ И 10 ПОРЕДНИ ЗАГУБИ ОТ ТЯХ АКО ИМ ТРЯБВАТ ТОЧКИ.
14
3
 
13
 
! Отговори
До Сливен преди 10 години
Аз съм от Левски. Но това не ми пречи да призная победите на Лудогорец в Евротурнирите тази есен, а в случая и днес. Когато фактите, цифрите говорят ... по-добре да замълчим. No komen...
13
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Сливен обича ЛевскиВ България всички обичат Левски-Васил Кунчев.Подуене е о'бора, който народа ненавижда!