Салах прониза Юве насред Торино

Фиорентина спечели с 2:1 за Купата на Италия
Обновена: 6 мар 2015 14:07 | 6 мар 2015 08:40, Александър Попов
1
Салах прониза Юве насред Торино
Снимка: Reuters

Фиорентина е на път да хвърли бомбата за Купата на Италия, след като в първи 1/2-финален мач надделя с 2:1 големия фаворит Ювентус насред Торино. ”Виолетовите” изиграха отличен двубой, а над всички отново беше взетият под наем от Челси Мохамед Салах, който вкара и двата гола за тима си.

Първият беше впечатляващ, след като тръгна от половината на гостите, преодоля цялата защита и се разписа. Освен това бившият футболист на Базел правеше каквото си поиска с отбраната на торинци.

Реваншът е на 7 април на стадион „Артемио Франки”, а крайният победител ще се изправи срещу Лацио или Наполи, които в първата среща, играна на стадион „Олимпико”, завършиха 1:1.

Масимилиано Алегри заложи на част от резервните си футболисти. На вратата застана Марко Сторари, а в защита започнаха Анджело Огбона и Симоне Падоин. Триото в атака пък беше съставено от Симоне Пепе, Кингсли Коман и Фернандо Йоренте. Пол Погба се завърна в игра след мускулна контузия, а част от звездите, сред които Джанлуиджи Буфон и Карлос Тевес, седнаха на скамейката.

Марио Гомес стартира мача за гостите, подпомаган в предни позиции от Хоакин и намиращият се в чудесна форма Салах. Мануел Паскуал, Алесандро Диаманти и Борха Валеро останаха резерви.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари