Резервите на Левски победиха Марек в Дупница

"Сините" се наложиха с 3:1 и загряха за Лудогорец
25 апр 2015 19:48,
9
Резервите на Левски победиха Марек в Дупница
Снимка: Архив Булфото

Резервите на Левски направиха това, което титулярите не успяха през есента – подчиниха Марек в Дупница. Столичани се наложиха с 3:1 на стадион "Бончук", а това им беше и първа победа като гост във втората шестица на "А" група.

Головете за "сините" вкараха Лукаш Гикевич, Луис Педро и Борислав Цонев от дузпа, а точен за домакините бе резервата Димитър Димитров в продължението на първата част за 1:1.

Така "сините" събраха 47 точки в класирането, докато Марек остава със 17 в зоната на изпадащите.

Стойчо Стоев заложи на голяма част от резервите си, включително на четирима юноши, заради предстоящия реванш от полуфиналите за Купата на България с Лудогорец. Сблъсъкът е в сряда на стадион "Георги Аспарухов", като първата среща в Разград завърши 0:0.

Четете още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: победаДупницаЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
19
 
! Отговори
1914 преди 8 години
Чорбета, как е? Злобеете ли? Да ви дадем резервите ни за един мач поне, та да видите и вие гол? Такъв късмет ви удари да не играем сега, че... Иначе по темата, личи си, когато имаш класен треньор, който знае кое как става + добри футболисти. В сряда ще ги сгазим!!!
7
0
 
18
 
! Отговори
Казасов преди 8 години
До анонимен-Без минало няма бъдеще,но все пак трябва да живеем в настоящето.Все се дуем с американското лято,екзекутора на Ливърпул,убиеца на петлите,Левски пък отстранил Аякс,ЦСКА мачовете с Интер и т.н.А днес,всеки вижда и знае какво е дереджето.
6
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отбор с името на Апостола няма.
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Лавината мачка!a zashto predi vreme navsqkyde vi posreshtaha s vyzglasi LEFSKI-SVINE zapitval li si se ??
4
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КазасовПодуянската орисия е да са вечно, недоразбрани, вечно да срамят. Подуяне не можа един 1/2 финал да изиграе по тошово време за разлика от чорбарите. Всяка стотинка или копейка е като капка в Сахара.
3
1
 
25
 
! Отговори
Казасов преди 8 години
Започва да личи стила на Стоев,но още има доста работа да се свърши,пък и състава днес беше непълен.С победа в сряда горе долу спасяват сезона.При загуба-обичайните български клишета-вдигаме глава,играем мач за мач и т.н.
2
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Лавината мачка!У бе, подуянец.
1
5
 
27
 
! Отговори
Лавината мачка! преди 8 години
Сам Бог е написал във книгата свята:"Само Левски!" - синьо небе!А дяволът с копито казана посочили казал: "Вървете там, вий, червени ***!"