Томов никога не лъгал за ЦСКА, за лиценза трябват 660 000 лв.

Новото ръководство води ЦСКА към несъстоятелност, заяви той
Обновена: 22 май 2015 14:06 | 22 май 2015 08:23, Александър Попов
19
Томов никога не лъгал за ЦСКА, за лиценза трябват 660 000 лв.
Снимка: Булфото, архив

Бившият шеф на ЦСКА Александър Томов атакува остро новото ръководство на клуба и в частност Милко Георгиев с когото влезе в открит конфликт.

Двамата се скараха по почти всички проблеми в клуба през последните месеци, но Лупи обяви, че целта пред новите ръководители е отборът да бъде докаран до несъстоятелност.

"2013 година ЦСКА бе пратена в „Б” група, отказана пак от евротурнири. Днес ЦСКА пак си е отбор сериозен, това че г-н Георгиев и другите си промениха стратегията и решиха да минат през несъстоятелност, е техен проблем”, обяви Томов пред „Дарик”.

Според него новата управа на „Армията” рязко е сменила плана за развитието на клуба, въпреки че лиценз е могло да се вземе като се платят 660 000 лева.

"За мен е ясна ситуацията. Имаше публично обещание от новите собственици да се платят нещата по лиценза. Това беше изречено от г-н Петър Манджуков в началото на април. Защо това се е променило не мога да кажа, но очевидно е променена стратегията., За неголяма сума става въпрос към НАП и отделни лица. Сумата, която остава да се плати, е максимум 660 000 лева. Останалите средства са приети като обезпечени. Тези 660 000 лева дават лиценза”, смята Томов.

Той разкри и още детайли от кухнята.

"Имаше желание през април да предам или да продам около 30% от акциите. Това е законно действие и аз очаквах и от Милко, и от Ивайло, и от всички там да има една толерантност. Честно е да се каже, че са решили да не плащат повече, защото има друга стратегия. Което означава намиране на ново решение за плащане на дълговете. Сега неплащане на ток, на дребни суми. Общата сума за лиценза е 660 000 лева. Лошото е, че те прекъснаха диалога и така винаги се получава фаул”, завърши политикът в типичния си стил.

За нападките към Томов четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Това е цитат на четвъртвековната демокрация - той такова нещо сам не е способен да каже, като го намисли и ще го налегне смях, ще го нарече черен хумор. Трябва дяволът лично да му пусне през устата - "аз никога не съм лъгал!"
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
упи никога не лъже! Пише му го на лицето! (справка: фотографията по-горе)
15
0
 
7
 
! Отговори
... преди 8 години
Бре лъгал не лъгал ама едно е ясно 2 пъти Лупи 2 пъти ЦСКА пред фалит! И п пъти Лупиту не бил лъгал! Епа мисля, че ако го земе 3-ти път то със 101% сигурнос, то три пъти мечка гази, ше го фалира!
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Томов никога не лъгал
13
0
 
11
 
! Отговори
сс преди 8 години
Томов е на световно ниво...мошениците могат само да се учат от него.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Томов да лъже?!? Какви са тия абсурди, с тия невинни сини очи....все пак ако сте го срещнали, горещо ви препоръчвам да си проверите джобовете и наличностите по кредитните карти!
11
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
До FalkoНа управляващите не им дреме за футбола. А НАП си иска парите. Ако БФС упрости на цска дълговете, това значи, че и Левски, Литекс, Лудогорец, Берое, Ботев и всички останали няма да платят повече и една стотинка на държавата. Ново дружество, нови собственици, един сезон в Б група - по пътя на Ботев Пловдив от преди време. Друг изход не виждам.
10
2
 
19
 
! Отговори
Falko преди 8 години
Нещата са по дълбоки,хора! Управляващите нямат интерес от ЦСКА и Левски, да са силни отбори! Причината е в агитките им!!! Мощни и организирани добре, с иерархия! Идат избори, очакват се и някои неща да се слуат явно..както примерно в катуница! А Домуса е зад това правителство, и има пълната му подкрепа. Така че мислете, някой много се страхува именно от агитките и организираната им сила! Това е цялата истина!
9
0
 
9
 
! Отговори
От пандиза преди 8 години
Лупи на лъже...Дървено желязо .....*анин с лопата ....ЧАКАМ ГО В КИЛИЯ 7, СЕВЕРНОТО КРИЛО.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 6Те хората сабираха пари, вече няколко пъти. Виновни ли са те, че Лупи те ги окраде и не остави стотинка на клуба?
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как Лупи да лъже? Лупи никога не лъже. За лиценз трябват още 660 000, а за него още 660 000 000. Така ще има хем за него, хем евентуално за лиценз.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера, защо трябва да се врещи по стадионите да се доказват мощни футболни агитки, а да не могат да се съберат няколко милиона от вресльовците. Тоя дето беше тартора им Дуче ли беше Муче ли беше дето ръководи няколко хиляди ултра цесекари не може ли да ги накара вместо да си дерат гласовете, всеки да донесе по 500 лева и клуба им ще цъфне и ще върже. Хората дават бързи кредити за половин час. След като толкова обичаш този клуб е редно да направиш и една материална жертва.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Феновете на ЦСКА да не псуват странични хора, ами да си обръщат джобовете и да събират пари. То е много лесно да псуваш тоя и оня че не си бил изпълнил обещанията и че бил подкупил не знам кой си. Защо когато нещата опрат да се дадат някакви пари от личните джобове и най-върлите цесекари се скриват като подплашени мишоци в дупките си?
4
3
 
16
 
! Отговори
... преди 8 години
До 2. Абе вие феновете на ЦСКА сте наистина много интересни хора. Все някой от вън ви пречи. Има и световна конспирация на ФИФА, УФА и незнам още на кого срещу вас. Така и не разбрахте, че Томов мошеникът на мошениците и продължавата да му се вързвате на глупостите. Ако ви вземе трети път и пак му пляскате43160.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
О, колкооооо нещааастни стееее!
2
9
 
10
 
! Отговори
red fen преди 8 години
Томас Лафчис го каза точно, Домус Ага даде едни пари на тези ПРОДАЖНИЦИ Манджукови иИнджов да съсипят обстановката в ЦСКА ,да може този ОЛИГРОФЕТ СВИНСКИ от Раз Град да спечели титлата, здраво се беше уплашил от Стойчо, затова започнаха атаките срещу него за РЗ за трансфери за лагери. Свършиха си работат прибраха кинтите и се изпокриха като Мишоци.Защо не обявиха заплата на този псевдо треньор на пишман шампионите, нещастника работи за без пари за ДОМУСА. И да си плаща на Доставчиците ДОМУСА!
1
8
 
10
 
! Отговори
Цесекар преди 8 години
РУК за Манджуковци и Инджуковци, *** на Домуса, съсипали ЦСКА!!!