Черно море спечели Купата на България след драматичен мач

"Моряците" надвиха Левски с 2:1 с човек по-малко на терена
Обновена: 30 май 2015 22:59 | 30 май 2015 22:58,
239
Черно море спечели Купата на България след драматичен мач
Снимка: БТА

Черно море успя да победи Левски с 2:1 след продължения и уникална драма, и така грабна Купата на България на стадион "Лазур" в Бургас.

Мачът се превърна в истински футболен празник заради подкрепящите двата тима фенове, а освен това отборите на терена дадоха всичко от себе си и до голяма степен оправдаха очакванията.

Голът за "Сините" бе на Антонио Аниете, който реализира в 71-ата минута и така на практика той бе на път да донесе трофея на тима си, но в 92-ата минута Бакари изравни. В 118-ата минута Курьор потопи в сълзи противника с гола на обрата.

"Моряците" обаче бяха с човек по-малко от 39-ата минута, когато Стенио бе изгонен след втори жълт и червен картон.

С победата си и трофея Черно море си осигури място в Лига Европа, като ще играе като непоставен от втория квалификационен кръг.

Това е първа Купа на България за тима изобщо.

Четете още новини от "Спорт" в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левскарите плачат от съдията?!Тия на хероин ли са?!Стойчев от Левски трябваше да бъде изгонен в 30-тата минута!Съдията обаче го достраша, но Господ си знае работата!
64
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На такива съдии се отнема лиценза доживот.
63
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо говедата трошат в Бургас?Имаме ли полиция?Докога наркоманите и утрепките ще трошат?
62
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само левскарите може да са толкова зле, за да загубят по такъв начин спечелен мач!Нека не се оправдават с дузпата, щото играе с човек повече цял мач и пак нищо не направиха!Ако бяха дали дузпата, пак нямаше да я вкарат, Домофона не може да уцели вратата!
61
26
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Съдията изгони играч на Черно море за напълно заслужени два жълти картона,играта стана неравностойна.В края на второто продължение съдията го достраша да свири един милион процентова дузпа за Левски,защото щяха да го обвинят в подкрепа на Левски.Съдиите трябва да разберат че трябва да свирят това което виждат,а не кой в какво ги обвинява.Черно море реват,но в крайна сметка те бяха леко бутнати.Съдията се уплаши да не стане фактор и не даде един милион процентова дузпа за Левски.
60
3
 
33
 
! Отговори
Ути Бъчваров преди 8 години
Купата е синя!Купата ми за салата е синя!
59
1
 
32
 
! Отговори
до 82 преди 8 години
Ако играехте 10:10 човека, Черно море щеше да ви попилее! Един час играете с човек повече и пак не може да биете, кой е виновен, Милко Калайджиев ли?
58
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБЕ КЪДЕ Е БАТКОВ ?
57
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честито на Черно море, изключително слаб мач за нас, това е. Не се научиха и след мача с Берое, и след мача със Славия, че се празнува СЛЕД КАТО СЪДИЯТА Е СВИРИЛ КРАЯ НА МАЧА, а не 5 дена преди това.
56
5
 
39
 
! Отговори
losHo преди 8 години
Браво моряци!Цяла България се радва за вас! Мъже, а не момченца като тези уефскарчета!велика победа!
55
16
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
до 70Как ще коментираш дузпата за Левски няколко минути преди гола за Черно море
54
4
 
29
 
! Отговори
БЕРОЕЦ преди 8 години
ГОЛЯМ КЕФ ГОВЕДАТА ПАДНАХА С 11 НА 10 ЖАЛКО ЗА СТОЙЧО СТОЕВ
53
4
 
21
 
! Отговори
до anonimen преди 8 години
А това, че трябваше да изгони играч на Левски в 30-тата минута, защото беше в последен в защита, това не е ли подкрепа, специалисте?
52
3
 
45
 
! Отговори
Смешник Подуяне преди 8 години
Този мач може да попадне в някоя класация на УЕФА като "Най-идиотско изгубена купа"!1. От 30-тата минута с човек повече2. Водят до 93 минута3. Получават гол в последната минута на мача4. ПОлучават гол в последната минута на продължението!
51
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Морето още в първия кръг е пресъхнало. Ше наливат мастика в морето.
50
20
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
В този мач ми се искаше Черно море да победи,обаче да се говори че съдията е подкрепял Левски въобще не е вярно.Имаше си напълно заслужени два жълти картона за играч на Черно море.Няколко минути преди Черно море имаше дуспа за Левски и червен картон за играч на Черно море,която беше подмината и само след няколко минути същия играч на Черно море вкара гол.Черно море да не реват много от съдията,да прегледат записа от дузпата и после да коментират съдията.
49
1
 
26
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Платената телевизия очевидно издиша. Хората плащат да имат Диема Спорт, а те пускат финала по Нова, че да го натоварят с реклама. Е за кво плащат тия хора. И малкото плащащи ще я махнат тази телевизия. Само *** може да си помисли, че ще има милиони абонати за перукански футбол.
48
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпреки най опасния нападател на Левски в този мач СВАТБАТА не успяха,ех скъпи приятели справедливостта възтържествува .След цирка и полягането на Лудогорец номера този път не мина .Не можахте да надскочите възможностите си и играхте като шести в едно от най слабите първенства на вселената.Домусчиев не може да се побере в кожата си от яд,сателита му ,муууу,пак се издъни
47
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левски са най-големите НЕЩАСТНИЦИ!!!!!!!
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
IRTISHINA