На Бербатов не му се дават пари за ЦСКА

Ако ме потърсят сега ще откажа помощ, категоричен е той
34
На Бербатов не му се дават пари за ЦСКА
Снимка: Булфото

Димитър Бербатов не би помогнал финансово на ЦСКА. Това заяви нападателят, който е в София, за да награди победителите от детския турнир "Данониада".

"Не мисля, че каквото и да коментирам за ЦСКА, нещо ще се промени. Не съм състезател там и съм встрани от темата. Не трябва да се търсят постоянно мнения, защото става една каша и после не се случва нищо. Трябва да се търсят хората, които ръководят отбора и те да се опитат да помогнат, а след това да се търси отговорност евентуално от тези, които са докарали до това състояние. Ако се стигне до момент, в който ЦСКА да има управление, както в Англия, може и да говорим да помогна. Но вижте, няма нормално мислещ човек, който да вземе предприятие или бизнес, който е с минуси и той да трябва да ги връща", коментира Бербатов.

Той бе категоричен, че ако сега го потърсят за помощ ще откаже.

"Няма как да помогна финансово на ЦСКА в момента. Кой дава ей така пари от собствения си джоб?! Тук трябва да се действа, както във ФИФА. Иначе виждате какво се случва – ЦСКА е пред закриване, Левски няма пари и най-титулуваните отбори са в положение, в което не трябва да бъдат и всички страдаме от това", каза нападателят.

Победител в "Данониада" пък стана Ботев Пловдив, като децата от града под тепетата ще представят България на Международна купа "Данон" през октомври в Маракеш, Мароко.

На финала Ботев надигра ФК Аристон Русе с 2:0. Индивидуалните награди отидоха при вратаря Християн Карастойков от финалиста Аристон. Голмайстор стана Александър Николаев от ФК Аристон, а приз за етичен отбор получиха децата от СОУ Никола Вапцаров, Петрич.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Димитър БербатовЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
30
 
! Отговори
. преди 8 години
Трябва да стане като в Германия, колкото си на печалба толкова може да изхарчиш. Ако не изкараш нищо.... Ако ще караш само с юноши докато излезеш на печалба или те закрият.
5
3
 
44
 
! Отговори
i'm преди 8 години
Правилно...Ще налива в бездънна яма, анякой друг да ги яде и пие! Прав е. Когато го убедят, че парите които налее, ще се използват правилно, тогава ще помогне!
4
3
 
42
 
! Отговори
Оня преди 8 години
Маалка подробност е, че парите в джоба на Томов са на всеки друг ама не и негови. Мастит мафиот... незнам кой би го защитавал тц тц тц
3
4
 
39
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
И аз не давам пари за ЦСКА!
2
52
 
7
 
! Отговори
првктр преди 8 години
"Кой дава ей така пари от собствения си джоб?!"--------------------Е как кой? Александър Томов как даваше? От собствения си джоб даваше. Когато ЦСКА нямаше пари, Томов опитваше първо със спонсори; ако не стане - от собствените си фирми, а ако и там няма пари - от собствения си джоб!Нормално, щом човек обича отбора си, защо да не даде от собствения си джоб?!
1
2
 
48
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Мъжкар. То пари да не се дават ей така на вятъра ...