Порно звезди и футбол. Мисията възможна!

Вижте седем красавици, неразделна част от играта
20 авг 2015 16:00, Александър Попов
9
Порно звезди и футбол. Мисията възможна!

Сексът и футболът вървят ръка за ръка, защото са две от любимите развлечения на мъжете. За това ще ви представим седем порнозвезди, които са свързани с най-популярната игра.

Диана Кобзанова

Мис Чехия 2001, втората съпруга на халфа Мартин Иранек, но след три години се развеждат. Тя се възхищава на Павел Недвед и се е снимала в календар с убити животни. Това веднага разгневи организацията за защита на животните и Диана каза, че ще даде хонорара си на компания, която се занимава с отглеждането на кучета-водачи за слепи хора.

Кларис Леоне

Яростна фенка на Интер, която се е снимала в множество филми за възрастни. "Доволна съм от кариерата си в порно индустеията, но винаги съм мечтала да стана собственик на футболен клуб. Феновете ще бъдат склонни да подкрепят моя отбор", вярва тя.

Амери Ичиносе

Гадже на Шинджи Кагава и през 2006 година започва работа като модел, но по-късно приема предложението да се пробва в по-откровен жанр. В порно средите е известна като Аякя Мисора и Ерика Курису – нейните сценични псевдоними.

Виржини Каприс

Стана популярна по време на Евро 2012, когато даваше прогнози за мачове на гърдите си. Редовно гледа срещи и залага и спечели 500 евро от победа на Рен над ПСЖ.

Каролина Абрила

След победата на Атлетик Билбао над Манчестър Юнайтед в Лига Европа преди години, тя се снима с играчите на баските Мунин и Хави Мартинес. "Те дори не знаят коя съм и с какво се занимава. В тези снимки няма нищо. Просто предават атмосферата и настроението на хора, които са се събрали на барбекю", обясни порнозвездата.

Мария Лаперда

Беше свързвана с връзка с бившия президент на Барселона Жоан Лапорта и се опитва да подражава на Мерилин Монро, доколкото е възможно, разбира се.

Бригита Булгари

Известната с прякора "Порно Кралицата" се появи гола на мач от Серия "В" и беше задържана и арестувана, но после освободена.

Снимки и видео вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: порнозвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
13
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
По публикацията работи: Александър Попов - Чикиджията
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момите стават за някой неща но не и за футбол . Ако ми дотрябва експертно мнение от егзоти4ен исто4ник ще питам октопода Паул той поне позна вси4ки ма4ове
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Остави, че е тъпо, но и е неграмотно. Няколко имена са объркани, като и това "Серия В". Има Серия Б и Серия Ц, съответно Serie B и Serie C, но на кой му пука да е грамотен
1
0
 
28
 
! Отговори
Kordona преди 8 години
адско тъпо материалче.. няма да си простя че загубих една минуте тук и една минуте да коментирам. Нито порно нито футбол