"Червените дяволи" може би ще са последните за ван Гаал

Той обяви, че през годините е свикнал да работи под натиск
1 яну 2016 12:35,
4
"Червените дяволи" може би ще са последните за ван Гаал
Снимка: Архив Reuters

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал обяви, че за него не е проблем да работи под натиск. Той обаче каза, че "Червените дяволи" може да са последният му отбор, който тренира, когато напусне.

"Винаги съм си вършил работата. Просто трябва да направиш това, което е нужно", обяви холандецът, цитиран от Goal.com.

"Хората от щаба ми понякогат идват при мен и ме питат, дали могат да ми помогнат по някакъв начин допълнително, но аз им казвам, че за мен е достатъчно да правят това, което аз казвам. Тогава аз съм доволен".

"Очаквам, че и играчите ми ще правят същите неща", заяви още ван Гаал. "За мен не е проблем да работя под натиск, свикнал съм през годините".

"Трябва обаче да се справим с тази ситуация и да се борим здраво на терена. Начинът в който играхме под натиск срещу Челси бе фантастичен например".

"Както вече казах, това може да е последния клуб в моята кариера", каза още той.

За още новини от света на спорта посетете Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не случайно Бат Ицо казваше за тоя: Ван Гаал е чист бокл.ук!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Man UnitedИзгони Нани, ван Перси, Чичарито, Рафаел, Флечър, Ди Мария. И сега няма втори кадърен избор на доста позиции, този е абсолютен *** и АСАП да се пъди !
2
2
 
2
 
! Отговори
Man United преди 8 години
Шампионските ни играчи, които саботираха Дейвид Мойс и клуба ? Да, правилно ги изгони!Иначе разбирам, как се чувстваш.Разбирам и защо си недоволен, просто не съм сигурен, че уволнението му по средата на сезона е добро решение!Не виждам, кой ще го замени.Моля те, не ми казвай Моуриньо... След половин сезон стадиона отново ще крещи "Атак,атак,атак", а ние ще пишем #MouOut!
1
2
 
11
 
! Отговори
ссс преди 8 години
Моля те замини си ! Изхарчи 250 милиона за дърводелци, изгони шампионските ни играчи и превърна отбора в един скучен за гледане средняк ! Замини си сам...