Синът на Стан: Обещай, че "Вила" ще се върне във Висшата лига!

Не обичам да нарушавам думата си, заяви футболистът
28 апр 2016 10:30,
16
Синът на Стан: Обещай, че "Вила" ще се върне във Висшата лига!
Стилиян Петров със съпругата си и малкия Кристиян. Снимка: Reuters

Тате, а ти гледал ли си как играе "Астън Вила" този сезон. Това казал малкият син на Стилиян Петров - 9-годишният Кристиян,  когато баща му е съобщил новината, че иска отново да играе футбол на професионално ниво.

"Четях книга и му казах какво ще обявя", разказа Стан пред "Стандарт". "Той отговори: "Татко, за кой отбор ще играеш?" Казах му: "Бих искал да ритам отново за "Вила". Той се обърна към мен и отсече: "Виждал ли си как играят напоследък? Наистина виждал ли си?"

Още по темата

Уточних го с него. Обясних му, че  отборът преминава през труден период. Но най-важното е как ще отвърнат и ще се прегрупират. Допълни, че следващата година "Вила" ще са много добри и ще се завърнат във Висшата лига. Той отново ме притисна: "Ще съм щастлив, но можем ли да го обещаеш?" Трябва да го направя, а това е голямо обещание. Не обичам да нарушавам думата си", заяви Стилиян.

В същото време добрият приятел на Петров и бивш футболист на "Левски" Христо Йовов призна, че има пръст в надъхването на Стенли да влезе във форма.

"Бях запознат с начина на трениране на Стилиян през последния месец. Комуникираме доста често и се шегуваме помежду си. Казах му, че няма шанс да се завърне, тъй като е много дебел", заяви зам.-кметът на Своге.

"Извън кръга на шегата, искам да го поздравя. Той е доста трезвомислещ човек. Направил си е сметка, че е готов. Познавам го над 20 години и със сигурен, че той е едно чудо на природата. Пожелавам му успех в битката на "Астън Вила" да се завърне във Висшата лига след един сезон", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама че сте злобари - не може да не спортуваш активно, да се залежиш на едон легло - и да не напълнееш.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гордеем се че е българин, който е мъжкар, не простее, свестен е. а относно това имаш ли пари или няма - Владим Грашнов бе пълен с пари, пък си отиде от рак. Който има век си го има.
9
5
 
5
 
! Отговори
явно не се е наял до преди 7 години
явно не се е наял достатъчно
8
20
 
5
 
! Отговори
м сестра преди 7 години
ами негова си работа нека се доказва, незнам за какво се гордеете само......... колко деца умират от левкемия защото нямат неговия достъп до лекари и лекарства.........така че хич не ме интересува Стан!той е обезпечил жена си и сина си вече да му мислим ние тука.
7
3
 
12
 
! Отговори
ЕТЪР преди 7 години
Aплодисменти !!! Нека Бог да закриля теб и семейството ти !!!
6
3
 
14
 
! Отговори
Иван Петров преди 7 години
Голям герой няма спор . Желая му успех .
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, Стенли! С теб сме! Дори и да не успееш имаш право да се гордееш със себе си!
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ч.лен без значение на ударението е в по-хубавия смисъл. Моля не го цензурирайте. :)
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сега пък ми цензурираха дъмата д у х, челнувана с кратък член. И сутринта се чудих една дума защо ми я цензурират, явно се прави от софтуер, но моля все пак администраторите на сайта да помислят малко върху него, победен и победен има два различни смисъла според ударението.
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да пожелаем успех и на Стан и на целия отбор. Не гледам футбол и не съм фен на никой отбор. Но историята за силата на духа е впечатляваща и мисля, че неговото поведение трябва да е силно мотивиращо за целия отбор.
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човече, достатъчно си дал на футбола. Излишно е след това тежко заболяване.