Евромацки 2016: Англия – Русия

Кой ще победи на нежния "футболен" фронт във Франция?
11 юни 2016 19:56, Александър Попов
72

Аби Кланси
Валентина Зеляева

Общо гласували: 616
Аби Кланси
29%
Валентина Зеляева
71%

Европа вече е футбол. Началото на Евро 2016 бе дадено снощи в Париж, а в следващия месец ни очакват горещи моменти по стадионите на Франция. Ще следим най-атрактивните фенове и по трибуните, но ще ви предлагаме и един по-различен сблъсък – този на нежния фронт.

Красавиците, които ще изправим в пряк двубой са от страните, които ни предлагат дербито на деня - Англия срещу Русия.

За честта на британците и за вашите гласове ще се бори Аби Кланси. Тя е съпруга на нападателя Питър Крауч, но в нашата рубрика гастролира като един от най-желаните модели и жени на Острова.

Снимка: Agent Provocateur

Срещу нея се изправя руският модел Валентина Зеляева. В света на модата тя е добре призната, а в нейната визитка може да се отбележи съвместната й работа със световни брандове като Calvin Klein, Coach, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger.

Снимка: Elle.ru

Коя е по-секси и дали ще спечели Англия или Русия на нежния фронт - решавате с вашия глас в анкетата ни. В галериите пък можете да оцените всяка една от горещите мацки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
3
 
! Отговори
*/* преди 7 години
Красива англиачанка е оксиморон...горе-долу като топъл сняг или бял ***.От многото сватби между брат,чеди на острова(заради имуществото има закон позволяващ сватбата между родственици)имат изкривявания в генома.
27
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До муспиговори за себе си. Ние българите, разумните, а не рубладжиите сме за Англия.
26
6
 
18
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Ние българите сме за руснаците по ред причини, но най важната е расовата - те са бели като нас, а англичаните вече са негро-арабско-индийски шариат. Където между тях се мерне белезникаво, оказва се евреин! За футбола - с този треньор Англия няма да води борба за медали.
25
1
 
11
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Аз ли не виждам, Кланси правена само с фотошоп и прожектори, като всичката им раб0та.Все едно да сравнявам изкуствена с истинска ро3а
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааааа.... Кеф ми е! Братята наказаха болезнено самодоволните звезди от острова. Виждаха се вече победители. Обаче накрая как болииии....
23
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До TRAKIEC_ORIGINALМарш при роднините в родния анадол, туркомански профан с татарски примеси.
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гоооооооооооооооооооооооооооол
21
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на братушките, не им пука от законите на шириатска гейвропа
20
4
 
18
 
! Отговори
Край преди 7 години
Аби Кланси е толкова англичанка колкото Обама е американец. Англичанката е кокалесто върлинесто белезняво същество с голям номер обувки, с воднисти очи е редка русоляво-рижа косица. В градския транспорт в Русия можете да видите момичета които в Лондон ще са топмодели.
19
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Англия ще бие славянските ви събратя с 2:0
18
1
 
4
 
! Отговори
до 35 преди 7 години
Нищо не ме възмущава, просто се чудя какъв е критерия, защото така като ги гледам наистина не виждам някаква особена разлика.
17
2
 
5
 
! Отговори
до 34 преди 7 години
Само че нали се сещаш че за която и от двете да гласуваш няма да огреят никого в този форум - и двете са манекенки и футболни съпруги. Нито тази рускиня ще ти падне в леглото, нито ще срещнеш англичанката на ""Сънито".
16
3
 
3
 
! Отговори
до 33 преди 7 години
До до 30Пича не се прави на критерии за женска красота. Просто си изказа мнението :))) В което няма лошо. А ти някаква женска критичка ли си? Дето се опитва да критикува мъжките мнения. Каквото си харесваме си го харесваме. Наша работа си е. Пък и критикиата ти "То това ли е критерия за женската красота?" към първата част на коментара на 30 или към втората е написана. От кое се възмути? Че и двете би ги изръчкал или че гласува за рускинята, защото е русофил?
15
6
 
13
 
! Отговори
Главен Редактор преди 7 години
Този път българина е абсолютно конкретен и реален в избора си при гласовете. Много ясно чеза русначето, то на някои е сестриче, на други другарче в живота. Англичанката е за развлечение на сънито, нищо повече :PРускинята брат, рускинята е идеала в леглото... Предпочитам рускиня с дрехи, отколкото англичанка гола :D :P
14
2
 
13
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
"по принцип и двете бих ги изръчкал с най-голямо удоволствие,но все пак съм русофил така че...глас за рускинята!"То това ли е критерия за женската красота?
13
1
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 7 години
Рабрах те като написа : "че има снимки където не може да се разбере коя коя е.",че имаш в предвид: "Имах вредвид че няма нещо много характерно да ги отличи, все едно под един калъп са ги правили".Просто се измайтапих.:)))
12
3
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
по принцип и двете бих ги изръчкал с най-голямо удоволствие,но все пак съм русофил така че...глас за рускинята!
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да нема сръдня, ще изчистя комините и на двете...
10
1
 
4
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
Ми да еднотипни са. И двете са един тип. Готини. :))) - тука спор нямаИмах вредвид че няма нещо много характерно да ги отличи, все едно под един калъп са ги правили - еднакви пропорции, една руса и другата руса, едната синеока и другата синеока. Има няколко снимки все едно са на един и същи човек
9
1
 
4
 
! Отговори
до 22 преди 7 години
"Тия двете са много еднотипни или толкова са се фотошопирали и двете че има снимки където не може да се разбере коя коя е."Ми да еднотипни са. И двете са един тип. Готини. :)))