Левски с мерак към Бадема

Бившият ас на ЦСКА пред трансфер при "сините"
25 юли 2016 09:06, Александър Попов
11
Левски с мерак към Бадема
Снимка: Булфото, архив

Ръководството на Левски желае да усили нападателната мощ. Че "сините" се нуждаят от подкрепления в предни позиции се видя в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Марибор (1:1). Спортно-техническият щаб иска да осъществи сензационен трансфер. От "Герена" са хвърлили око на бившия ас на Локомотив (София), ЦСКА, Лудогорец и Локомотив (Пловдив) Емил Гъргоров. В момента Бадема е свободен агент, съобщава "Тема спорт".

35-годишният футболист за последно бе част от пловдивските "железничари" - носи екипа им през миналия сезон. Той се нави да подпише с тима от "Лаута", след като акциите на "черно-белите" бяха взети от Христо Крушарски. Гъргоров подписа със "смърфовете" до 30 юни 2016 година. В "А" група той изигра 18 мача за Локо, в които отбеляза 3 гола. След края на кампанията Гъргоров получи предложение да удължи контракта си с Локомотив. Той обаче отказа с мотива, че очаква предложение от чужбина. В момента Бадема е на почивка.

От Левски вече са провели първоначални преговори с играча. "Сините" са му съобщили и парите, които са готови да му плащат. Заплатата на халфа няма да е никак малка, ако той се съгласи да сключи договор. Освен това той ще получи и пари на ръка, за да парафира контракт. Засега обаче Гъргоров все още не е дал отговор на поканата от Левски. "Сините" се надяват, че ще получат положителен такъв от юношата на Локо (Сф) до десетина дни.

Както е известно, треньорът на Левски Люпко Петрович иска да подсили отбора с трима играчи, като единият задължително да е таран, а другият офанзивен халф. Бадема може да бъде ползван като плеймейкър и фалшива деветка.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще трябва да преименуват и отбора на цска ЛЕВСКИ, то в А група друг футболист от ЦСКА няма.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, баш Бадема ще реши проблемите на Левски. Тия на Герена не са с всичкия си.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подуенския отбор пак стана за смях, щял да взима цесекар да им вкарва голове, щото са много абни и не могат да уцелят вратата!
6
1
 
6
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Гаргаров има качества, но привличането му на тази възраст е доста спорно решение особено със сериозна заплата.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер трансфер. С Бадема ще имат по-голям шанс да отстранят Абърдийн.
4
3
 
4
 
! Отговори
юроидиотс преди 7 години
Изложиха се за пореден път и отново ще си отбиват номера с "концентрираме се във вътрешното първенство", че по-лесно и съдиите за тях свирят. Докато минава номера пред феновете им - така ще е. Вместо да са недоволни, те им се радват? Ами щом им се радват, защо ония да се стараят? Докато не получат мотивиращ шут в г.за победи в Европа няма да видите.
3
5
 
6
 
! Отговори
фен преди 7 години
Подуене да се скрият, докато не отстранят някой среден европейски отбор. Т.е. 20-30 години не ни занимавайте с тях. Дотогава може и да не вземате национали от посредствената им команда. Ако не бяхте изхвърлили ЦСКА във В група, сега можеше точно те да отстранят слабия този сезон Марибор. Или Хик. Или друг на тяхното ниво. А не да се срамим за пореден път. Дано последен, де. ЦСКА с по-слаб състав от сегашния разби два пъти Берое, Хик щяха да им дойдат като тренировка преди истинските мачове.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Люпко най - много обича да яде месо от кокал и сливова ракия!
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така се пробива в евротурнирите - с играчи на преклонна футболна възраст и такива, които са били твърди резерви 1-2 години. Както и с берачи на банани. После защо им казвали ***