"Сините" излъгаха Локо Горна Оряховица с автогол

Левски с шеста поредна победа и вече е №1 във вечната ранглиста
27 сеп 2016 07:44,
6
"Сините" излъгаха Локо Горна Оряховица с автогол
Снимка: Булфото

Левски надделя с 1:0 над Локомотив Горна Оряховица в мач от 8-ия кръг на Първа лига, който се игра в Пловдив и по този начин постигна шеста поредна победа в първенството.

Първото полувреме беше изключително скучно, но "сините" поведоха в неговото продължение, когато Мартин Кавдански си заби автогол.

След почивката нещата на терена не се промениха, интересните моменти се брояха на пръстите на едната ръка и в крайна сметка гостите си тръгнаха доволни.

Така Левски излезе еднолично на върха с 20 точки, докато "железничарите" остават на последната 14-та позиция с едва 2 т. Освен това 26-кратният шампион на България вече е №1 във вечната ранглиста на елита ни, след като събра рекордните 3931 т. и изпревари с 3 т. автентичния ЦСКА, който беше официално обявен във фалит на 9 септември.

ВИЖТЕ РАЗВОЯ НА МАЧА ПО МИНУТИ ТУК!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Жалко, че вече нямаме "вечен" враг... мир на праха му!!!
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мн мъка за розовите! А ясно е написано - цицика умре на 9.9.16.
3
2
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
т.е. , ти си с мозък на заем.
2
5
 
14
 
! Отговори
..... преди 7 години
В единия мач късмет, в предишния чиста съдийска аванта, други мачове си ги купуват, ако допуснат някоя загуба или реми в честно съревнование и така с никаква игра ставаш лидер. А българския футбол отива на кино. В същия кюп са и съдийските аванти за ЦСКА срещу Берое. На едни хора им трябваше разгромна загуба, за да хареса публиката новите легионер и си я получиха, по един или друг начин. Цялата държава потъва заради корупция, е само спорта
1
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
т.е. купили са мача!