След страхлив футбол: Франция ни сгази с 4:1

Нашите с един точен удар за цял мач
Обновена: 7 окт 2016 23:45 | 7 окт 2016 23:45, Александър Попов
127
След страхлив футбол: Франция ни сгази с 4:1
Снимка: Reuters

България не успя да стигне до ново чудо в Париж, както направи през 1993 година, когато Емил Костадинов шокира домакините и ни класира за Мондиала в САЩ. Този път „петлите” ни смазаха с 4:1 в световна квалификация за Мондиала в Русия през 2018 година

Срещата бе дебютна за новия национален селекционер Петър Хубчев, който реши да направи няколко промени в титулярния състав.

Като цяло това даде някакъв импулс, но французите в крайна сметка контролираха изцяло мача и заслужено се добраха до успеха.

Нашите поведоха с гол от дузпа на Мишо Александров в 6-ата минута, но не успяха да задържат аванса си особено много. Това бе и единственият ни точен удар към френската врата.

Гамейро изравни в 23-ата минута, а три след това и Пайе се разписа за пълния обрат. Глупава грешка на Пиргов ни коства още едно попадение – този път дело на Гризман в 38-ата минута. В 59-ата минута пък Гамейро вкара второто си попадение.

Родните национали отправиха само един точен удар за целия мач - реализираната дузпа.

Всичко за двубоя четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: Българияфранция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама те не успяха да изнесат топката отвъд централната линия освен с центрирания или избивания,като селско отборче бяхме пред французите
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много слабички
92
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе този нашия вратар много се е оял....То за това не може да реагира.А за мача най гадно беше в края когато публиката взе да ни се смее
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
футболно ни е в плачено състояние - физически - не можем да играем повече от 15 минутипсихически - вкрават ни гол и сме дотам.тактически - играем по някакви смешни схеми 4-4-2 и 4-5-1 с високи центрирания към таран, отпреди петнадесет години.имаме двама-трима души, които играят в чужбина, и то на средно ниво.
90
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нашите могат само да се въргалят по дискотеките - енергията на терена им свършва след 15-та минута. а по света се играе 120 минути.
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз прогнозирах 1-3, то 1-4
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Второто полувреме беше повече от жалко! Първото поне се пробваха да правят нещо. Може би Хубчев им е казал да не се хабят прекалено, щото мача така или иначе го изпуснаха. Може би срещу Швеция ще хвърлят повечко сили?Абе, едно нещо ми направи впечатление по време на мача. Когато наш'те се озоваваха с топката, се дръпваха назад 2-3 метра преди да направят каквото и да е било друго. Някой може ли да обясни смисъла на тая "маневра"?
87
0
 
4
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Снощи в разговор с един оптимист съм познал точния резилтат
86
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гости на Люксембург,падаме със сигурност,а от това по-долу няма!
85
2
 
5
 
! Отговори
МуГрух е срам. преди 7 години
Стъпил ли е някой на герена носи само беди. Не е виновен човека-герена е урочасано трънище. Батков, Б+нМих, НСир. Нили, Гиби, и мн. други.. Няма как ДС-саветската ***, да има ползотворно влияние.
84
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Дяков освен че ни го натрапват постоянно да дава интервюта като единствения, говорещ български език в Лудогорец, според мен за друго не става. Ще имаме футбол тогава, когато разни чалгарчета спрат да си плащат за да ги викат в нажионалния.
83
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Футболът ни може да се вдигне много лесно на крака.Момчетата преди всичко трябва да се много добре подготвени физически. Има си специалисти. Иска се правилно поведение на всеки един футболист, а не само тичане за лудо. Освен да тичаш 90 минути трябва да умееш и да пестиш силите си професионално. Иска се една гъвкава тактика от страна на треньора съобразно развитието на мача и естествено много здрава психика и футболни умения. Не бива да се играе панически.
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Сливенският аидутин дето се бил возел със електричката за да идвал на мачове по времето на балканската воина ще му предложа на следващият екип да напише на гърба СЛАВА НА ЦК наБКП. Щото са едни прости *** . Цял свят се измори да им повтаря ХОРА РАБОТИТЕ ПО МЕТОДИ ОТ ПРЕДИ 40 г. НЕ МОЖЕТЕ ДА ГРАДИТЕ МОДЕРЕН ФУТБОЛ СЪС ВАШИТЕ БОЛШЕВИШКИ РАЗБИРАНИЯ .Ония НЕЕЕЕЕЕ ниии през 94 станахме 4 и до там. Та каквито генералите такива и воиниците.
81
7
 
3
 
! Отговори
К Кралев преди 7 години
Достойно представяне
80
3
 
12
 
! Отговори
Яв преди 7 години
Живко Миланов и Дяков според вас имат ли място в националния.според мен не
79
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама оня некадърника как изведе френският нападател сам срещу дебелия,това беше най смешно.Аз се чудя що за гьон сурат тряа да си ,че да ходиш в националния да се излагаш и всчики да та псуват и да ти са подиграват,пари ли нямат ,как може млади момчета да се излагат така,по добре кажи ,че си контузен и избегни излагацията
78
2
 
11
 
! Отговори
иван преди 7 години
Те ни разкатаха ,накрая даже ни се смееха.Ако държавата не излезе със закон задължително по 2ма титуляри във всеки мач във всеки български отбор под 20 години и 1 резерва, а в разширения състава поне 6 . То значи нямаме държава и спортен министър
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На дебелия три удара му праснаха в очертанията и трите пъти не реагира по посока на топката,той така твори и в лудогорец ,там пък ги забива с вратарски голове
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Перуката пак са снижи пиян нейде,бат ви венци се покри ,Лечков вече не мой да лай щот оакан до уши ,зора му беше да изгони Мартин ,Стилян и Бербатов,ето ви го и резултата.Да живей корумпирана българия,казах ви ,махането на Петев и пиар акция и след разгромните загуби никой няма да плюе БФС.Хубчев и футболистите нямат вина,те толкова могат,толкова е техният лимит,проблема е във корумпираното бфс и изпълкома
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Некадърници такива.Кой въобще ги пусна срещу Франция? Тия трябва да играят срещу Сомалия и пак ще завършат най-много равни.