Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин

Националите ни с нова загуба - 0:3 от скандинавците
Обновена: 11 окт 2016 08:40 | 10 окт 2016 23:45, Георги Пешев
159
Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин
Снимка: Ройтерс

Швеция също се подигра с България, след като удари националите ни с 3:0 в световна квалификация за Мондиал 2018. Попаденията във вратата на Владо Стоянов на "Френдс Арена" в Стокхолм мушнаха Тойвонен (39), Хилйемарк (44) и Линдельоф (58).
 
Играта на българите и в този мач бе повече от комична. Театралната трупа на Петър Хубчев предизвикваше само смях с изявите си.
 
В защита бяхме трагични, в средата на терена не можехме да вържем два паса, а в атака се представихме меко казано апатично. Попускът на Ивелин Попов при 1:0 пък ни накара да се изчервим от срам.
 
Пълна пародия на национален отбор и е крайно време управниците от БФС да слязат на земята и да вземат кардинални решения за бъдещето на футбола ни.
 
Тези мишки, които излязоха на "Стад дьо Франс" и на "Френдс Арена", не могат да са лъвове и не са. Те са мишоци и са срам за тази велика игра.
 
Каквото и да се каже за двете загуба в последните дни ще бъде малко. За това едно "наздраве" за БФС и футболистите. Време е за чалга, уиски и аулин. Все пак така повелява традицията и желанията на Боби Михайлов и Ивелин Попов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
27
 
! Отговори
днес преди 7 години
Евала за заглавието!
14
0
 
46
 
! Отговори
ПЕРУКА - БФС преди 7 години
Добра преса, добър хъс. Но малшанс. Гледаме напред. Тук сме вече на масата с Преслава и кючеците започват.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментаторът каза да сме повече позитивни, та - наш'те този път ПОЧТИ не изглеждаха като инвалиди!
12
1
 
39
 
! Отговори
30 гола 10 мача преди 7 години
Продължаваме напред.Нищо не е станало има седем мача можем да се излагаме повече. 30 гола в групата са ни вързани.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дълго време се колебах дали да гледам мача или новият сезон на "Заразата" започващ от 22:00. Жалко, че изтървах първите 30 минути и хванах втората половина (превключих още след първия гол), но ще чакам повторението в следващите дни, за да си запълня пропуските.
10
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен, че Аулин Попов трябва да се откаже от футбола ще вземе и да отказва мен от гледане на футбола.
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
след онзи мач с люксембург, където със сигурност изпуших кутия с цигари, повече не гледам тези жалки двуноги. и от В селска група да пуснат ентусиасти, ще играят по-добре.
8
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам какъв мат'рял се е събрал даже в националния то не е чудо че и цялата държава е един голям к****!!! Като започнем от безработните амеби дето се изживяват по спортните сайтове цял ден, минем през жалкото подобие на така наречената селекция по футбол и достигнем до "шефа" на цялата държава. Аз ако имах такава държава да отговарям за нея, щях да си намеря едно по-длъжко въже и здраво дърво.
7
2
 
43
 
! Отговори
Панко преди 7 години
Само не ми е ясно, за какво точно е виновен Хубчев? А да, сложи си главата в торбата и е на път да се черви заради потомствения алкохолик и чалгарите в т.н. нац. отбор, в случая завещани му от онова изчезнало в Хьрватия ***.Успех на Хубчев и оставка на цялото БФС!!!
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не извика камбуров кви са тези поповци
5
1
 
43
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Абе, шведския вратар този мач докосна ли топката изобщо? Питам, защото аз лично не видях, но не съм гледал целия мач.
4
0
 
34
 
! Отговори
АУЛИН ПОПОВ преди 7 години
Ще взема да ударя един аулин с бутилка скоч!
3
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-смешното в цялата трагикомедия е, че даже съдийте този път бяха на наша страна. Срещу Франция ни дадоха дузпа а днес не свириха 2 възможни дузпи за Швеция (някой по-некадърен съдия щеше да ги свири директно). И пак сме гола вода. Ама нищо. Добра игра. Малшанс както казва Перукан.
2
2
 
36
 
! Отговори
Tf преди 7 години
Мишоци
1
0
 
53
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Взема да ни става навик да поемаме поне по 3 гола на мач.И пак добре, че останаха само 3, че колкото хубави положения пропуснаха шведите без съмнение можеха да нанижат още няколко гола в нашия пасив.Лично аз не виждам никакъв живец в този отбор.Срам, след срам.Няма смисъл...