ЦСКА спря устрема на Левски с дузпа

"Червени" и "сини" завършиха наравно 1:1, Преслав Йорданов донесе точката
Обновена: 15 окт 2016 21:58 | 15 окт 2016 18:28, Веселин Коларов
86
ЦСКА спря устрема на Левски с дузпа

ЦСКА-София и Левски не успяха да се победят в напрегнат мач от 10-ия кръг на Първа лига. В люта битка на националния стадион "Васил Левски" двата отбора завършиха 1:1.

Франсис Нар даде преднина на "сините" малко преди почивката. Към края на мача резервата Преслав Йорданов изравни от дузпа и донесе точката на "червените".

ЦСКА-София имаше предимство през по-голямата част от мача, след като изненадващо лидерът в първенството Левски игра твърде предпазливо и само дебнеше на контраатаки.

Тактиката на Люпко Петрович в крайна сметка не сполучи. Въпреки изпусната победа Левски остава на върха в класирането с две точки пред втория Лудогорец, но и с мач повече.

Прочетете пълен репортаж от мача в Gol.bg!

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: ЦСКАлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Интересно ми е кой плаща на цялата журналистическа кампания преди мача на Левски срещу новака в Първа ПФЛ тази събота, изразяваща се в повсеместно насаждане на откровена лъжа. А лъжата е, че този мач е бил "Вечното дерби". Журналист, чиято позиция не се базира на факти, не е журналист, а обикновен лъжец! Срамота!!!
59
0
 
6
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Ето как незаконния съветски отбор ЦСКА Етрополе София (Ловеч) върна червените дирижирани резултати в България и съсипва нашия футбол заради политиката- когото не можем да бием по честен начин,че го бием с измислени от съдиите дузпи!
58
0
 
7
 
! Отговори
Само не знам преди 7 години
защов заглавието пише ЦСКА? в най-добрия случа може да пише ЦСКА-София, но това е съвсем друг отбор, по правилно е да го наричаме Литекс - 2
57
0
 
0
 
! Отговори
Хване Юрганевски преди 7 години
До Анонимен76*накриво :)
56
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Два несъщесвтуващи отбора: Обора и *** завъшили наравно.
55
0
 
7
 
! Отговори
щрунц преди 7 години
А цоцка - ловешката , кога ще върне отмъкнатите милиони
54
8
 
3
 
! Отговори
pameten преди 7 години
До приятелите левскари.Не забравяйте, че Левски дълги години след демокрацията беше с фалшиво име (Левски 1914) и фалшива емблема (един щит), защото оригиналният Левски (име и емблема) беше собственост на един адвокат. Та вие отричаате ли се от всички титли и победи над ЦСКА през този периоед (който е и един от най-славните на отбора)? Тогава журналистчетата изкараха луд адвоката (мисля, че беше някакъв Златан, или Златин), и вие припознахте фалшивия отбор.
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подуяне - дружеството 1 : 1. И некви хулиганчета от крайните квартали тормозят милионен град.
52
9
 
5
 
! Отговори
Левски ТИРЕ Спартак преди 7 години
Левски от 1937 г. до 1991 г. е нелегитимен, защото никога не е имал регистрация. След това фновете също не припознават оригиналния клуб, а припознават клуб нямащ нищо общо с юридическият правоприемник на старото дружество. Припознават клубът ръководен от Лафчис, като нямат право да ползват оригиналната емблема на оригиналното дружество.
51
7
 
4
 
! Отговори
Левски без 14 накрая преди 7 години
"Бившият шеф на фенклуба на Левски Златин Тепсиев направи скандални разкрития пред Блиц отнасящи се за юридическите дружества в българския футбол и в частност Левски. Левски от 1937 г. до 1991 г. е бил на практика нелегитимен, защото никога не е имал регистрация. Ето какво разкрива Голди. Вие сте първият демократично избран президент на Левски. През 1991 г. за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два Левски вашият и този на Томас Лафчис Левски 1914
50
2
 
6
 
! Отговори
1913 преди 7 години
Териториално предимство имаха ЦСКА, но Левски изтърва сигурна победа, ако си бяха вкарали положението за 2:0 Изненада ме поведението на феновете, очаквах Левскарите да надвикат Цесекарите тъй като са първи с много поредни победи и отборът им върви възходящо.
49
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦУРА-АС23-Ловеч спря устрема на говедата. Каква поредна ловешко-суфийска драма...от която никой не се интересува всъщност.
48
2
 
5
 
! Отговори
АС23 преди 7 години
Футуролог , като казваш АС23 се сещам как комунистите и тези от цска след 10.11.89г. направиха всичко възможно да убият още в зародиш идеята за възстановяването на този славен клуб на офицерите на Н.В. Така феновете на цска , които са антикомунисти (макар и по-малката част) щяха да имат легитимно представителство и словно минало с АС23 . Сега след десетилетия на агония се наложи да припознават селски отброчета като Карпачев -Ловеч и Чавдар Етрополе на някакъв мишкар от с.Микре.
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много шум за нищо! Особено от страна на цесуку! Изравниха бедничките от дуспа и се радват като новородени котенца.
46
3
 
7
 
! Отговори
поживял повеч преди 7 години
Айде стига с тоя Спартак , това беше най-слабия софийски отбор , имаха един Гьонин , който имаше силен и невероятно крив шут ! А в Подуяне натириха левскарите след като им откраднаха стадиона и на негово място построиха сегашния Нац. стадион. Герен се казва на ниско мочурливо място и там ги набутаха в мерата на с. Подуяне , сливаха ги с Пощенец , прекръстваха ги на Динамо , взимаха им най- добрите футболисти в казармата да играят за цдна и накрая ги сляха с милиционерския слабак Спартак .
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФУТУРОЛОГ-фактиВсички хора, които пълнеха стадионите през т.н. "комунизъм" ходеха да гледат футбол и на никой не му е идвало на акъл, че "мрази" или ще "сваля" комунистите! Чак след 89-та голяма част от запалянковците, вкл. от подуянските се обявиха за "борци" срещу комунизма и "демократи", дори "репресирани"! Само, че "забравят" за най-голямата масирана помощ от комунистите за даден отбор - подуяне! В чиито редици ударно се вливат на куп най-много класни играчи - тези на Спартак Сф!
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя път поиграха но искам да попитам съдията корумпиран лие че не даде реална дуспа втората накрая що ли
43
0
 
0
 
! Отговори
ПЕРНИК преди 7 години
До Миньор Пернки
42
1
 
8
 
! Отговори
Миньор Пернки преди 7 години
Абе пичове и от Лефски и от не знам кое ЦСКА, ще се дърляте?Имам приятели и от двата отбора!Ама, това при нас в тая лИГА е пълен та...Я, по - спокойно....Нито има футбол, нито нищо....Що се косите, не разбирам!?ФУТБОЛ няма от години, уви....
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...в София се подвизава нелегалната антикомунистическа организация станала известна по лозунга и "САМО ЛЕВСКИ"" И тази "организация" излъчила ли е поне един политик или известно лице след 10.11.89 г. или всичките и членове са дълбоко "законспирирани до днес от.... ДС и Свободна Европа!? Да не би Тара, Бакърджиев, Ухото или Русев да са били членове на тази организация? Май съществува само в сините фантазии и фолклор тази "антикомунистическа организация"!?