Официално: Неймар преподписва с Барса в петък

От "Камп Ноу" побързаха да се похвалят с голямата новина
Обновена: 17 окт 2016 18:13 | 17 окт 2016 18:13, Веселин Коларов
2
Официално: Неймар преподписва с Барса в петък
Снимка: Reuters

Испанският шампион Барселона официално съобщи, че в петък ще подпише нов договор с бразилската си звезда Неймар. Той ще бъде до 2021 година и се предполага, че заплатата на стрелеца ще бъде увеличена на 16 милиона евро на сезон и допълнително ще взима бонуси.

Не е тайна, че двете страни се разбраха преди месеци за новото споразумение, като през летния трансферен прозорец Неймар отказа торби с пари от ПСЖ и Реал Мадрид. Името му беше свързвано още с манчестърските грандове Юнайтед и Сити, но той даде да се разбере, че няма намерение да напуска "Камп Ноу".

"Щастлив съм в Барса и в града. Всичко тук е както винаги съм мечтал. Наслаждавам се на престоя си в отбора. Нито един клуб на планетата не може да сравнява атмосферата с тази, която цари тук", заяви неотдавна Неймар.

Техничарят играе за каталунците от сезон 2013/14, като в 149 мача има внушителните 90 гола. Той спечели всички възможни трофеи с Барса, а в последното издание на Златната топка остана трети след Лео Меси и Кристиано Роналдо. През настоящия сезон Неймар има 4 попадения в 6 срещи в Примера дивисион.

Още спортни новини четете в Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Барселонанеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В кое ЦСКА?
1
1
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Очаквах да дойде в ЦСКА.