Левски надви с 2:0 Берое на "Герена"

Асен Букарев дебютира с победа след оставката на Люпко Петрович
22 окт 2016 20:04,
10
Левски надви с 2:0 Берое на "Герена"
Снимка: БТА

Вицешампионите от Левски чукнаха с 2:0 Берое на "Герена" и записаха поредна победа, която ги утвърди на първото място в класирането.

Още по темата

"Сините" вече имат 27 точки и дръпнаха с цели пет на Лудогорец, но "орлите" имат два мача по-малко. Головете срещу старозагорци мушнаха Антонио Аниете (64) и Георги Костадинов (81).

Това бе и първа победа на Левски без Люпко Петрович на треньорската скамейка. Както е известно, часове преди срещата сърбинът хвърли оставка и хвърли в шах ръководството на клуба.

На кормилото на "сините" дебютира Асен Букарев, който изведе отбора по спешност, но в края се поздрави с първата си победа начело на клуба от "Герена".

Като цяло се получи здрав мач, домакините доминираха през по-голяма част от срещата, създадоха половин дузина положения, забиха два гола и заслужено си взеха трите точки.

От своя страна Берое леко разочарова, не показа почти нищо смислено и логично записа поредна загуба в първенството, като продължава да крета в средата с едва 13 точки.

Четете още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: БероеЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Защо няма фенове 7Отдавна не ходя на мачове по две причини:1. Защото ме е страх. Страх ме е от ултрасите, за мен, за детето ми, нямам гарантирана сигурност, че ще се прибем живи и здрави вкъщи.2. Защото вече не изпитвам удоволствие от гледането на футболни срещи с участието на български отбори, включително и моя любим отбор. Всеки знае причините.
3
2
 
6
 
! Отговори
Защо няма фенове преди 7 години
ЗАЩО ИМАШЕ ТОЛКОВА МАЛКО ХОРА НА ГЕРЕНА? ПОЧИВЕН ДЕН, ТОПЛО ВРЕМЕ, ПЪРВИ В КЛАСИРАНЕТО! СРЕЩУ ЦСКА ДОЙДОХА НАД 12 000 ЛЕВСКАРА, А ДНЕС СА ТОЛКОВА МАЛКО! ИЛИ ПОНЕЖЕ Е ДЕРБИ ВСИЧКИ СА НА МАЧА, А КОГАТО ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИШ ОТБОРА СРЕЩУ БЕРОЕ ИЛИ СЛАВИЯ, НЕ ГИ ВЪЛНУВА !
2
4
 
5
 
! Отговори
ДПС=Леевски преди 7 години
Като платим рекета Белене и във Леевски ще им раздадат заплати
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що си замина добрия трениор явно и вие разбирате от футбол миналата година така си тръгна от литекс сега от вас браво да го правим трениор на национала поне да ги дигне