Гръм в гробната тишина на "Армията"! Локо (Пд) шокира ЦСКА

Гостите вкараха ранен гол чрез Дани Кики
Обновена: 29 окт 2016 19:47 | 29 окт 2016 19:30, Веселин Коларов
38
Гръм в гробната тишина на "Армията"! Локо (Пд) шокира ЦСКА
Снимка: Bulphoto.bg

ЦСКА-София записа първа домакинска загуба в Първа лига и продължава да изостава от лидерите в класирането.

При гробната тишина на "Българска армия" "червените" паднаха 0:1 от Локомотив (Пд). Гостите вкараха ранен гол чрез Дани Кики и с голяма доза късмет устискаха преднината си до края на двубоя.

Командата на Едуард Йорданеску имаше превъзходство през почти целия мач, но направи прекалено много пропуски пред вратата на съперника. Така с мач повече ЦСКА-София изостава на шест точки от втория Левски и на седем от лидера Лудогорец.

Прочетете развоя на мача в Gol.bg!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Локомотив ПловдивЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дружеството не е ЦСКА, а обора от с. Подуяне е срам за обитателите си.
9
18
 
2
 
! Отговори
_Революционер_ преди 7 години
ЦСКА-то го ограбиха мръсните капиталистически демократи заради тях стана всичко. А преди ЦСКА е произвеждал най-добрите български футболисти. През 1997/98 стана същото като сега като дойдоха капиталистическата демократска мафия ЦСКА фалира и беше пред закриване, но медиите не бяха толкова навлезли и нищо не е се знаеше.
8
1
 
26
 
! Отговори
Ето на преди 7 години
Когато падат са Литекс , когато бият са ЦСКА - това ще каже някой но не ! И да падат и да бият това не е , не е , не ееее ЦСКА и никога няма да бъде ! Истинските червени фенове не подкрепяме Гришата и продажника Стоичков ! Няма как да ги подкрепяме след като тоя отбор остана без титулярните си играчи ! Не 1, махнаха 12 титуляри на ЦСКА и треньора спечелил купата - Вальо Илиев, а Галчев е на път да се махне ! Ей *** , колкото и пари да давате на ФЕН КЛУБОВЕТЕ, ДА ТРАЯТ ИСТИНАТА ЩЕ ЛЪСНЕ
7
0
 
27
 
! Отговори
цесекар преди 7 години
Г-н Ганчев, видяхте ли колко прав е бил Галчев.
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това си е битовата химия и докаквото се докопа *** Гришев го разрушава. Нека си гледа боите в Ловеч. Искрено вярвам, че Божков ще купи емблемата!
5
1
 
21
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Какъв гръм железничарите победиха нЕкВо новосъздадено отборче май Чавдар-Етрополе беше.
4
1
 
23
 
! Отговори
Ето на преди 7 години
ЦСКА-р съм, но на истинският - не тия мизерници от Литекс ! Нека, падат - не ми е жал , радвам се ! :) Нека какво - нека се види че това не ЦСКА, като прогониха първо 8 , после 4 играча от титулярите на ЦСКА, прогониха и Вальо Илиев, на път са да прогонят и любимеца на сектор Г - Боби Галчев ! Стоичков и Гриша Ганчев, Пламен Марков и Д.Пенев - обединени да разсипят истинският ЦСКА !!! Нека всеки си направи извода - Румънският специлист до къде ще докара тоя смешен отбор, поне да се извинят в Г
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямата работа! Локо Пд винаги е бил Чавдар Етрополе.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тези "гръмове". Този отбор може да проима нещо общо с армейския клуб САМО АКО закупят марката ЦСКА от НАП. До тогава са новосформирано отборче без история и успехи!
1
3
 
18
 
! Отговори
ЦоЦкА преди 7 години
Е цесека нали умре!?Тва е Сокчета-Микре.