Босът на Верея пред Gol.bg: Сукуна отива в Левски

"Трансферът трябва да стане факт до края на деня"
14 дек 2016 15:30, Веселин Коларов
3
Босът на Верея пред Gol.bg: Сукуна отива в Левски
Снимка: fcvereya.bg

Собственикът на Верея Галин Михайлов обяви ексклузивно пред Gol.bg, че до края на деня нападателят на заралии Амаду Сукуна трябва да бъде официално потвърден като футболист на Левски.

Както стана известно, 24-годишният французин е преминал медицинските прегледи и се очаква съвсем скоро да бъде потвърден като играч на "сините".

''Да, доколкото знам Сукуна в момента преминава прегледите в Левски и може би вече ги е преминал. Когато има информация, тогава тя ще бъде оповестена официално. Знаете, че няма как да коментираме преди това. Мога да потвърдя обаче информациите към момента. Ако всичко е наред, то тогава той ще бъде футболист на Левски до края на деня'', обяви босът на Верея пред нашата медия.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
peterstar преди 7 години
Маето момче, позволявам си това обръщение, защото съм стар човек. Това не е "Левски", погледни празните трибуни и си отгавори сам - защо е така, кой ни доведе дотук и защо още позволяваме да ни лъжат? Когато истинските левскари си кажат думат, ще има пак "Левски", той не е изчезнал, просто ние спим.
1
4
 
9
 
! Отговори
К преди 7 години
Добре дошъл в най-обичания Бг отбор