ЦСКА-София отнесе жестоко наказание заради диктора

"Червените" олекнаха с 40 800 лв., затварят Сектор "А" на "Армията"
3 апр 2017 18:31, Веселин Коларов
9
ЦСКА-София отнесе жестоко наказание заради диктора
Снимка: Bulphoto.com

Дисциплинарната комисия към БФС наложи сериозно наказание на ЦСКА-София заради диктора на "Българска армия".

По време на дербито с Лудогорец (0:2) от уредбата на стадиона беше съобщено, че двата гола на разградчани са от засада, отделно феновете използваха факли, хвърляха бомбички и опасни предмети. За всичко това клубът ще отнесе санкция от 40 800 лв., а Сектор "А" на стадиона в Борисовата градина ще бъде затворен за съботния мач с Черно море.

Причината за това е, че ЦСКА-София за трети път е заплашен с лишаване от домакинство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ЛудогорецЦСКАБФС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
ЖОРЖ преди 7 години
Такава СЛОБОДИЯ , като с тази ,, уредба,, , едва ли може да се случи другаде , освен в ***. Главата не ми го побира. НЕ СЕ ЛИ РЕЖЕ ДО КОКЪЛ , ПРОСТОТИЯТА ЩЕ ЗАТРИЕ ТОЗИ НАРОДЕЦ.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се обединят всичките цска софия ловеч етрополе микре 1948 в А окръжна група и да спазват разпоредбите на УЕФА, а емблема булстат и собственост са заличени на фалирало дружество с неплатени дългове към бълг. народ.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много буйни били тези от Етрополе.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Biovet хората уби, държавата защо мълчи"
5
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА ЦСКА Е ФАЛШИВО!!!И ФЕНОВЕТЕ МУ СЪЩО СА ФАЛШИВИ!
4
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гела заслужава да го набара агитката на ЦСКА и да му скъса дъртия г-зз!!!голям мръ//сник е той, купил е цялата БФФ. А тези избушени съдии които го подкрепят навсякъде заслужават лишаване от права завинаги и една хубава порция тупаници. Прекараха ЦСКА, прекараха и Славия. По 5 кияка на мач и пак ги купува. Мър::::шииии продажни!! Само бой за Гела и тях. Феновете ще на намерат начин да ги накажат. Също и Петричев който се правеше на велик. Силата на ЦСКА е във феновете които Цървуланковците нямат!
3
13
 
18
 
! Отговори
Каракачанов преди 7 години
Червените копе-ле-нца навремето за 10 пъти по-малко провинение изхвърляха отбор от "А" група,но своята Чорба никога не са я изхвърлили за такова нещо. Затова мутрите,събрани от Груша Гунчев и представяни от него за "фенове" беснеят като побъркани за щяло и нещяло,мислейки че са ненаказуеми!
2
21
 
12
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Цялата съдийска бригада заслужава жесток бой с метални тръби до безсъзнание. Крайно време е съдийските грешки да се наказват сурово и адекватно с бой с метални тръби.
1
9
 
20
 
! Отговори
т.н. джурналисс преди 7 години
Веселин Коларов, недейте да манипулирате хората ! Глобата за диктора е само 5000 лева, а това е нищо за провокацията , която направи. Останалото до 40 хил. е за хвърлените бомби и предмети. Дефакто най-големият виновник се отърва с най-малко.