Левски продължава войната с БФС заради Лига Европа

"Сините" официално поискаха Дунав и Верея да играят бараж
2 юни 2017 12:30, Веселин Коларов
15
Левски продължава войната с БФС заради Лига Европа
Снимка: Bulphoto.com

Ръководството на Левски официално поиска от БФС баражът за участие в Лига Европа да бъде между Верея Стара Загора и Дунав Русе. 

Според управата на "сините" решението нарушава правата и законните интереси на Левски, като му вменява неправомерно задължението да участва в бараж за класиране за Лига Европа. На "Герена" са на мнение, че те трябва да заемат мястото на ЦСКА-София, който не е допуснат до участие в състезанието с решение на УЕФА. Затова баражът трябва да бъде между Дунав Русе и Верея.
 
​От ръководството на столичани също така изтъкват, че се нарушават и правата на Дунав, който ще бъде лишен от възможността да спечели място в Лига Европа, тъй като, ако ЦСКА-София загуби обжалването на наказанието в КАС, то според чл. 2, ал. 1, т. 3.1(б) от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол и системата на БФС за сезон 2016/2017, загубилият баража би трябвало да се класира в турнира, а не четвъртият в класирането на първенството.

Вижте документът, изпратен от Левски, в материала на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: БФСЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О бол сторил пътека боби боби да има кал да закопаеш цска с тия циркове като литекс е затова господ ти го изкара пролетта из носа догодина от есента *** ако витоша бистрица те бият за резил с глупостите ще станеш
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боици на тихия фронт паднаха и се почна олеле маико олеле веднъж си признаите че сте слаби
13
1
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонименромиславе, не пиши онанимно, тва ти не е говедарик
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Изгърбич ЗадвратянТИ ИЗПИ ЛИ СИ ХАПЧЕТЕТА ***
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е "Левски" да се поосвободят малко от канцеларския си, юридически начин на мислене, и да се концентрират върху играта. За това се иска да си търсиш правата без много медиен шум, и да побеждаваш противниците си с по-голяма лекота. Нито едно от тези двете не се наблюдава в момента. Не може да си отбор на хартия, отбор на заплати, а да нямаш отбор на терена. Кадровия състав, особено сред по-бетонираните дългосрочни постове, е за основна подмяна.
10
2
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Измислени от Сталинкогато тити обяви търг за емблемата на БК лефски. те тогава.трябва да ви е срам че всичките ви дружества са ощетили пенсионери и социално слаби с стотици милиони левове, докато другите отбори си плащат вересиите. "на народа" , да. на чий народ сте, леевскалар, на турския ли?
9
2
 
3
 
! Отговори
Измислени от Сталин преди 6 години
Кога цска и Славия ще играят бараж за влизане в "Б" група или директно новият отбор в А окръжна, както е по Европейските правила.
8
2
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До бла,блане бих приел милиционерските пощаджии да ги пуснат да играят понеже имат задължения към нап. тези добри бебета на стойчо трябва да са при баба дора в момента а не опосумите да плямпат за *** в национален ефир при пълното мълчание на СЕМ.
7
5
 
6
 
! Отговори
бла,бла преди 6 години
Не знам дали ги е страх, все тая. Вие ако се класирате на 3-то място и трябва да играете бараж, а 4-тия да се класира директно, как бихте го приели? Изключвам дали са Левски, ЦСКА, Лудогорец или който и да е. От който и отбор да сте, а и дори да не сте.. Според вас нормално ли е това? БФС адекватно ли е?! Аз не знам за друг подобен случай в целия свят.
6
2
 
2
 
! Отговори
жалко преди 6 години
И БФС и коментарите по долу са еднакво тУпи поне някой може да пише.
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** наглите *** страхуват се от един измислен отбор Верея
4
7
 
20
 
! Отговори
майор П. Панов преди 6 години
Няма такава наглост като тая на подуенските милиционери !
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам бараж, искам барааааажжжж!!!!! Дано да играят бараж, ще е интересно :) :) :)
2
5
 
34
 
! Отговори
Винету преди 6 години
тези нещо ги е страх да играят бараж ...по-лесно е да се класираш щото някой друг е прецакан ...нека да играят с Верея ... това ще покаже дали се силни за Лига Европа
1
7
 
10
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
на 10 септември е основана народната милиция.на 9 март е атентатът на гара буново.на 4 март днесбеге излезе с статия "левски възкръсна срещу цска". не мисля че има нужда от коментар.