Септември с гръмка победа над Черно море, скандално съдийство на "Тича"

Столичният тим би с 4:1 във Варна в дебюта на Митов
27 авг 2017 20:54, Александър Попов
7
Септември с гръмка победа над Черно море, скандално съдийство на "Тича"
Снимка: Булфото

Септември изненадващо победи с 4:1 Черно море в мач от 7-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Тича" във Варна.

В много интересен двубой Септември успя да изненада Черно море при повторния дебют начело на отбора на Николай Митов. Това е първата среща на стадион "Тича", която се игра на електрическо осветление.

Двата отбора изиграха интересно първо полувреме. Гостите откриха резултата още в 6-та минута. След грешка на вратаря Емил Михайлов, топката попадна у Крис Гади, който подаде към Мартин Тошев, а нападателят на Септември с удар по земя вкара в опразнената врата за 1:0 за столичния тим.

Домакините можеха да изравнят резултата в 16-та минута. Ондрей Сукуп центрира остро отдясно, а Марек Кузма засече топката с глава, но вратарят Янко Георгиев успя да парира удара му. В 22-та минута отново Марек Кузма можеше да вкара за Черно море, но от чиста позиция стреля неточно.

В 27-та минута отборът на Септември можеше да вкара втори гол. Владислав Романов успя да центрира отляво към връхлитащия Борис Галчев, който обаче стреля неточно.

В 40-та минута отлична изява на вратаря на гостите Янко Георгиев предотврати сигурен гол след страхотен удар от воле на Александър Цветков.

След подновяването на играта в 54-та минута Черно море остана с десет души на терена, след като Илиас Хасани получи директен червен картон за нарушение срещу откъсващ се футболист на гостите. При последвалия пряк свободен удар Борис Галчев с перфектно изпълнение удвои преднината на Септември - 2:0.

В 58-та минута Мартин Костадин отклони топката към Марек Кузма в наказателното поле на гостите, но нападателят на Черно море не успя да реализира от метър разстояние. В следващата минута отново Марек Кузма бе изведен сам срещу вратаря на гостите Янко Георгиев, но пропусна, а при последвалата добавка нападателят извърши нарушение срещу стража на Септември.

В 64-та минута Крис Гади проби отдясно, навлезе в наказателното поле на домакините и пусна пас към Мартин Тошев, който обаче от един метър стреля над вратата. В 65-та минута Георги Илиев се възползва от разбъркване в наказателното поле на Септември и намали резултата - 1:2.

В 71-та и 73-та минута две попадения на Черно море не бяха зачетени заради засади, но повторенията показаха, че такива няма. В 74-та минута заради недоволството си от резервната скамейка на Черно море бе изгонен пом.треньорът Ивайло Петров.

В 81-та минута след поредната контраатака на гостите Крис Гади проби отдясно и подаде към Мартин Тошев, който с техничен удар вкара за 3:1. В същата минута треньорът на Септември бе изгонен от резервната скамейка. Гостите доиграха последните няколко минути с 10 души, заради контузия, която получи капитанът Богомил Дяков.

В третата минута на даденото четириминутно продължение на втората част Крис Гади оформи крайното 4:1 за Септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: черно мореСептември
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Черно Море с нищо не превъзхождаха Септември ...дали Ч.Море щеше да победи или Септември беше на кантар ако не бяха грубите грешки на съдийте ...първият отменен голс и беше засада !!!!втория е съдийска грешка но подобни се получаваха и при мачове на Лудогорец, Левски и ЦСКА ...така ч е нищо не е станало ...Картона си бе заслужен Гонзо да немърк много ами да си оправи отбора да не играе във втората щестица напролет ...и миналата година тръгнаха добре "моряците" а после ....издънки!!!??
6
1
 
4
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Не е лошо да се отделят Софийските отборчета в тяхна група. Нас другите - ебас ги.
5
0
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Интересна политика в БФС. Вкарват областните отбори в елита и ги задължават да направят евро-стадиони. Хвърлят се едни пари, задължително се прави "ЕЛИТНО" осветление по поръчка "от някой за някой", и догодина в "Б". Справка - Монтана, Локо ГО, Дунав ако щете, Моряците, сега ЕТЪР "дават едни пари" с осветлението. Това му трябва на олигарха - поръчка тихомълком точно за него, пък той ще върне на когото трябва!
4
0
 
3
 
! Отговори
ЕМИ преди 6 години
Имаха моряците шансове, ама ги порязаха жестоко. Съдиите са за уволняване, как ше отмениш два чисти гола....
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Домусага не спи, как така ще се откъсва Морето, ама защо не успя да уреди и с Пирин?
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цръно тото.
1
1
 
15
 
! Отговори
Naco преди 6 години
Поредният ТОТО-РЕЗУЛТАТ!? Не е ли време СЛУЖБИТЕ да се СЪБУДЯТ?