Прокобата падна! Лъвовете сдъвкаха на три пъти Трите корони

Вижде вдъхновяващи снимки от снощната победа на трикольорите
Обновена: 1 сеп 2017 08:55 | 1 сеп 2017 08:52,
56

Снимка: Олег Попов/ Investor Media Group

Българскте лъвове извоюваха мечтана, но малко очаквана победа над коравия отбор на Швеция.

След храбра игра на националния стадион "Васил Левски" "лъвовете" повеждаха на два пъти преди почивката с голове на Станислав Манолев и Георги Костадинов, но коравите шведи изравняваха резултата.

Още по темата

Към края на футболния мач нашите издебнаха съперника на контра и Ивайло Чочев донесе впечатляващата победа за България – 3:2.

Вижту уникалните снимки на фотографа на Investor Media Group Олег Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ!!!Поклон!Сърце! Душа! За България!
41
3
 
3
 
! Отговори
ps преди 6 години
А да не забравяме, че Швеция ни би класическото 3:0 в Стокхолм, без да позволи наште да се отчетат дори с 1гол! :)) Те ще са в Русия 100%
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без Златан Ибрахимович Швеция не е това, което беше, видя се и снощи.-----------------Не е така. Швеция ни подцени, и все пак вкара 2 гола, пропусна сигурна дузпа - тук заслугата е изцяло на вратаря ни, и създаде много повече голови положения. Златан никога не съм го приемала за швед и точно заради него ми се отщя да гледам любимия си отбор - Ибрахимович никога не можа да замени прекрасния Кенет Андерсон като нападател, също Хенрик Ларсон има много по - добри умения да атакува от Златан. Иначе Швеция си е Швеция - победи Франция на свой терен, като гост отстъпи само с1гол....
39
2
 
3
 
! Отговори
голям го вадеха ама преди 6 години
Шведите нещо много омекнали днеска.
38
0
 
16
 
! Отговори
Бай Прошко преди 6 години
Снощти онзи мангоджери от Сливен - Йордан Лечков ме изуми в ефира като се правеше на оригинален сякаш е индийски(разбирай - циг-ски) продавач на захарен памук на селски панаир. Бил недоволен от агитката, която викала срещу Перуката и БФС!?! Много са нагли тия от 94г., които се наредиха и не искат да се махат..Какво по-нормално от това хората да викат срещу тези далавераджии, заради които нямаме класиране на първенство от 20г. и всичко в първенството е наредено? Питайте познат съдия ако имате.
37
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъвове с котешки опашки.Скоро световно и европейско няма да видят.Без да искат може да бият некой за да объркат нечий сметки .Друго нищо.Перуката е за разтрел.
36
6
 
8
 
! Отговори
Бай Добри преди 6 години
Още един въпрос с повишена трудност: защо гусин Хубавелков пуска "звезда" от Славия вместо Гълъбинов, който играе с успех в серия А. Защо Неделев е резерва, а играят разни измислени футболистчета като *** Костадинов и разни *** от "ЦСКА-Литекс"?И така нататък с въпросите, които ако не се налагаше да се задават, можеше да имаме по-силен отбор. Отговорите са ясни - отново мениджърски интереси редят състава и Хубавелков да не ми говори,че никой не може да му реди състава, става смешен
35
9
 
13
 
! Отговори
нямаме шансове преди 6 години
До разбирач от футболБългария може да победи само Люксембург ! А Швеция има 2 гарантирани победи срещу Беларус и срещу Люксембург ! Последният мач Швеция дори да загуби от Холандия пак нямаме шансове ! Това е истината !
34
2
 
4
 
! Отговори
gfg преди 6 години
До смешнициБраво бе, разбирач!
33
1
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Макрон обеща на Боце французите да ни легнат срещу подкрепа за политиката му.
32
4
 
9
 
! Отговори
Бай Добри преди 6 години
Я кажете сега разбирковци кой вратар ще пази срещу Холандия? Избора е следния: логически се налагат - Пламен Илиев /защото е в добра форма/, Митрев /защото всички футболисти на "Левски" се налагат от край време и ...познайте кой? - Мамин Михайлов. Но тактиката на БИГ Перука е много по-хитра от предположенията Ви: Срещу Холандия ще пуснат Пацо, защото загубата ни е ясна и после ще имат оправдание да върнат пак Мамин Ники срещу Люксембург да стане герой:).Всичко е връзки в БГ, затова няма успехи
31
13
 
7
 
! Отговори
гадател преди 6 години
Ще загубим от Холандия ,ще загубим и като домакини на Франция !
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До разбирач от футболНа 10 октомври Швеция дори и равен да направи с Холандия ,шведите пак ще се класират на второ място !
29
5
 
8
 
! Отговори
разбирач от футбол преди 6 години
Следващите мачове - на 3 септември Швеция ще бие Беларус , Франция ще бие Люксембург ,така Швеция и Франция ще добавят по още 3 точки ! България ще гостува на Холандия и едва ли ще има някакъв шанс за победа ! На 7 октомври Швеция ке бие Люксембург , България ще е домакин на Франция ,труден мач вероятно равенство !На 10 октомври България може да бие Люксембург , Франция ще бие Беларус , а Швеция ще бие Холандия !
28
1
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
На нашите им липсва самочувствие. Но като видяха че шведите не са толкова страшни и се надъхаха. Никога не трябва да подценяваш или надценяваш противника си.
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В първият момент си помислих,че сме сдъвкали шведите от маалата,а то ко' било.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ония журналист жив ли е? Завалийката щеше да колабира. Все едно на разстрел го водиха, дойде му в повече нещо :)
25
21
 
9
 
! Отговори
смешници преди 6 години
Швеция още 10 пъти да загуби пак ще се класира на световното ,но България и още 10 пъти да победи едва ли ще се класира за световното ! Тази загуба на Швеция е планирана от самите шведи , а бай *** помисли ,че хвана господ за топките !
24
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко гола вкара Димитринка Барбиева?
23
1
 
22
 
! Отговори
Евала преди 6 години
Евала... не мислех че някога ще се случи :) ЕВАЛА