Дербитата на Европа: Юве – Тотнъм и Реал – ПСЖ

Първа лига се подновява в края на седмицата, Лудогорец посреща Милан
Обновена: 12 фев 2018 16:10 | 12 фев 2018 15:52, Веселин Коларов
1
Дербитата на Европа: Юве – Тотнъм и Реал – ПСЖ
Снимка: Reuters
Gol.bg продължава да представя новата си рубриката "Дербитата на Европа". В нея имате възможност да видите кои ще са най-възловите мачове на Стария континент, които ще се играят през седмицата. Ще получите и информация за датата, часа и мястото на отделните дербита от Европа.
 
Разбира се, най-очакваните сблъсъци през тази седмица са от Шампионска лига. Турнирът навлиза в същинската си, най-интересната фаза, тази на директните елиминации. Във вторник и сряда ще се изиграят общо четири мача, а Ювентус – Тотнъм и Реал Мадрид – ПСЖ приковават вниманието.
 
Италианският хегемон влиза в дуела срещу "шпорите" в страхотна серия от единадесет поредни спечелени двубоя, в които допусна едва един гол и отбеляза 25 попадения. Лондончани също не познават вкуса на загубата от доста време – дванадесет мача, от които победиха в осем, включително Арсенал и Манчестър Юнайтед.
 
Предвождан от Неймар, ПСЖ ще се даде всичко от себе си на "Сантяго Бернабеу" към първата крачка за детронирането на Реал Мадрид. "Белите" могат и да не са във форма в Ла Лига, но Шампионска лига е техният турнир и неслучайни ги наричат Краля на Европа. Безспорно този сблъсък е гвоздеят на 1/8-финалите и очакванията са за спектакъл.
 
В четвъртък се подновява и Лига Европа. Там Лудогорец посреща Милан в първа среща от 1/16-финалите, Борусия Дортмунд е домакин на Аталанта, Олимпик Лион – Виляреал е друг от интересните мачове, които предстоят.
 
През уикенда стартира и пролетният дял на Първа лига след дългата зимна пауза. Лидерът Лудогорец приема Славия, Левски е домакин на Ботев Пловдив, докато ЦСКА гостува на Верея, който не един път е препъвал фаворитите в първенството.сква в Рубин Казан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
1
 
! Отговори
new преди 6 години
"в първенството.сква в Рубин Казан."???